U bent hier: Home > Discrete & Verborgen Camera's > Brandmelder Camera met Opname

Brandmelder Camera met Opname

Brandmelder Camera met Opname
Details
 • Hoge beeldkwaliteit (520 TV lijnen)
 • Functionele brandmelder
 • Slimme bewegingsdetectie
 • 30 tot 100 uur opname
Onze prijs: Ä419,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Brandmelder Camera met Opname

Wens je op een discrete manier je kantoor of thuis te bewaken?

Wie gaat er nu zoeken naar een camera aan het plafond?

Brandmelders zijn essentieel in alle ruimtes. Keer op keer wordt aangetoond dat deze apparaten levens kunnen redden door mensen op tijd te waarschuwen voor rook en vuur. Doordat brandmelders altijd op strategische plekken hangen en daarnaast niemand opvallen, zijn de apparaten tevens zeer geschikt om als bewakingscamera te fungeren. Zo bevat deze geheel functionele brandmelder een verborgen camera die opnames neemt van hoge kwaliteit (520 TV lijnen). Op deze manier beschermt de Brandmelder Camera met opname niet alleen tegen brand, maar ook tegen ongewilde bezoekers van je woning of kantoor.

Brandmelder Camera waakt tijdens je afwezigheid

Brandmelders moeten af en toe vervangen worden om zeker te blijven van een optimale werking. Grijp dan meteen de kans aan om een brandmelder aan te schaffen die ook nog eens een beveiligingscamera bevat. De camera in deze brandmelder werkt door middel van een SD geheugenkaart (4Gb inclu.) waarop de gemaakte beelden worden opgeslagen. Heb je iets verdachts opgemerkt? Haal simpelweg de geheugenkaart uit de Brandmelder Camera met Opname, stop deze in je computer en bevestig je vermoedens. Je speelt de videobestanden af en slaat ze op, net als bij een digitale (foto) camera. Geen extra software vereist.

Met dit multifunctionele apparaat kan je ook als je niet aanwezig bent je eigendommen in de gaten houden. Er kan een bewegingsfunctie worden aangezet waarbij er alleen opnames worden gemaakt als de camera daadwerkelijk beweging waarneemt. Op deze manier wordt er geen onnodig geheugen gebruikt. Mocht het geheugen vol zitten voordat je de beelden naar je computer hebt kunnen overdragen, zal de camera automatisch eerst over de oudste opnames heen schrijven. Zo ben je verzekerd dat iedere beweging en gesprek van de laatste weken opgeslagen is.

Spelen de verdachte activiteiten zich af bij schemering of wat buiten de 'spotlight'? Geen probleem. Doordat de Sony CCD camera in deze werkende brandmelder een lichtsterkte heeft van 0.001 lux kunnen er bij zeer gering licht al scherpe beelden worden gemaakt. Een zwak lampje in de betreffende kamer is al genoeg voor de piepkleine 3.7mm lens om duidelijke opnames te maken.

De brandmelder camera met opname werkt door middel van stroom en gebruikt geen interne batterij. Het apparaat wordt geleverd met een stroomkabel van 1 meter, welke met een stopcontact verbonden moet worden. Zo worden zowel de brandmelder als de verborgen camera van stroom voorzien. De brandmelder camera met opname wordt geheel compleet geleverd en is makkelijk te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Voorzie hem van stroom en je hebt een extra paar ogen 24/24, 7/7.

Opnamefuncties Brandmelder Camera

De Brandmelder Camera met Opname ondersteunt verschillende opnamemodussen. Variërend van de eenvoud van je oude videorecorder tot de meest geavanceerde technieken die je toelaten enkel en alleen dat op te nemen wat jou interesseert en zodoende je uren van analyse te besparen.

 • Manuele opname: Dit is de meest eenvoudige modus. Je wenst op te nemen, je drukt via de afstandsbedieining op de REC knop. Je stopt met opnemen, je duwt op de STOP knop. Net zo eenvoudig als het bedienen van je video-speler.
 • Geplande continue opname: Je wenst enkel tijdens de werkuren op te nemen? Stel de Brandmelder Camera met Opname in zodat deze b.v. continu vanaf 8uur 's morgens tot 17u 's avonds opneemt.
 • Geplande opname met bewegingsdetectie: Dit is voor vele situaties de meest interessante opnamemodus. Via deze functie stel je deze recorder b.v. in zodat er enkel tussen bepaalde uren wordt opgenomen EN enkel en alleen als er beweging is.

Deze modus kan nog verfijnd worden:

 • Bewegingsdetectiegebied: Zo kun je het beeld indelen zodat er enkel en alleen als er binnen voorgedefinieerde gebieden van het beeld beweging is, er zal opgenomen worden.
 • Bewegingsdetectiegevoeligheid: Definieer een energie threshold die moet overschreden worden alvorens er zal opgenomen worden.

Wanneer je bovenstaande functies wijselijk gebruikt, zul je de opnames beperken tot de actie. Je zal de verschillende opnamemodussen ten zeerste weten te appreciëren wanneer je merkt dat je in een mum van tijd alle beelden hebt doorgenomen.

Geheugen en opnametijden

De Brandmelder Camera met Opname is compatibel met de standaard SDHC geheugenkaartjes (tot 16Gb). De opnametijd zal bepaald worden door de grootte van de geheugenkaart en de gekozen kwaliteit. We zetten enkele opnametijden op een rijtje voor de bijgeleverde 4GB SD geheugenkaart.

Resolutie
Beelden/seconde
Hoge kwaliteit
Gemiddelde kwaliteit
Lagere kwaliteit
640x480
12fps
620min.
1020min.
1360min.
320x240
30fps
600min.
1520min.
2400min.

30 tot 100 uren opname volstaat niet denk je?

 1. Bedenk dat wanneer je gebruikt maakt van de bewegingsdetectie en zodoende enkel bewegingen worden opgenomen dat een degelijk SD geheugenkaartje reeds kan volstaan voor dagen of zelfs weken aan opnames.
 2. Deze slimme recorder beschikt over de loop-functie: Zodra het geheugen vol is zal de recorder de oudste videobeelden vervangen met de laatste nieuwe. Zo weet je, al legt de recorder reeds maanden iedere beweging vast, dat steeds de laatste weken opgeslagen zijn. De loop-functie kan ook uitgeschakeld worden.
 3. Nog niet overtuigd? Dan gebruik je toch gewoon een groter geheugenkaartje. Deze portable recorder ondersteunt geheugenkaartjes tot maar liefst 16Gb.
   
Gebruik de Brandmelder Camera met Opname niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

 
Cameralens: Sony CCD Image Sensor
Resolutie: 640x480, 520TVL 30fps
Lichtgevoeligheid: 0.001 Lux
Geheugen: SDHC tot 16GB, 4GB geheugenkaart meegeleverd
Functies: bewegingsdetectie, loop recording
Andere functies: Werkende rookmelder

 

TakeMS 16GB Secure Digital (SD/SDHC) kaart Class 6
Ä48,87
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

 • Auteur: CarlB
  Om deze brandmelder in te stellen heeft men blijkbaar een scherm nodig in de buurt om alles te kunnen regelen. Bij de afstandsbediening zit geen handleiding waardoor het geheel voor mij niet bruikbaar was. Ik zoek een andere oplossing.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Rookmelder IP Camera
Ä439,96