U bent hier: Home > Voice & Audio > Computermuis Audio Bug

Computermuis Audio Bug

Computermuis Audio Bug
22%
Details
  • Onopvallende audio zender
  • "Bellen & Luisteren"
  • Laadt op aan de PC
  • Luister mee over de hele wereld
Normale prijs: Ä319,75
Onze prijs: Ä249,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Computermuis Audio Bug

Wil jij kunnen waken over alles wat er rondom je PC gebeurt, ook als je er niet bent?
Ben je vaak afwezig maar houd je toch graag een oogje in het zeil?

De Computermuis Audio Bug is een GSM alarmsysteem dat jouw GSM automatisch belt als het in de omgeving geluid waarneemt of wanneer iemand deze gebruikt. Je kunt dan live meeluisteren en precies horen wat er gebeurt. Maak je geen zorgen over batterijen; connecteer de Computermuis Audio Bug simpelweg met de USB poort van je PC en voorzie deze constant van stroom.

Deze audio bug werkt zo eenvoudig als 'bellen&luisteren'

De Computermuis Audio Bug is zeer makkelijk in het gebruik. Installeer eerst een SIM kaart in het apparaatje. Hierna kan je tot 3 telefoonnummers instellen die met de Computermuis Audio Bug in verbinding zullen staan. Het apparaatje staat dan standaard op de luister mode. In deze mode kan je de Computermuis Audio Bug bellen om mee te kunnen luisteren. Daarnaast kan je ervoor kiezen om de 'stemactivatie' (4 verschillende gevoeligheden) aan te zetten, waarna de audio bug jou automatisch belt als deze geluid detecteert of om de 'schokactivatie in te stellen wanneer jij op de hoogte wordt gebracht bij de minste beweging van de muis. Je kunt deze functies op afstand aan – of uitzetten door middel van het sturen van een smsje naar de SIM kaart in de audio bug.

De audio bug heeft geen limieten als het gaat om afstand en ruimte; jij kan zelfs aan de andere kant van de wereld zitten en de alarmen ontvangen. Daarnaast moet je je geen zorgen meer maken over de batterijduur omdat de batterij (4200mAh) wordt opgeladen telkens de PC wordt aangezet.  Laat deze computermuis in je PC zitten, en hou een oogje in het zeil wanneer je maar wil. En dat is wel een geruststelling.
 

Luister direct mee als de audio bug geluid detecteert in een huis dat stil zou moeten zijn.
Hoe ver weg je ook bent, jij waakt van een afstand over jouw kostbaarheden.

Gebruik de Computermuis Audio Bug niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.
 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*