U bent hier: Home > Anti- Afluisterapparatuur > Gold Lock Crypto Phone Software

Gold Lock Crypto Phone Software

Gold Lock Crypto Phone Software
Details
  • Bescherm je GSM tegen afluisteren
  • Erkend als beste crypto phone software
  • Snelle en gemakkelijke installatie
Onze prijs: Prijs op aanvraag.
Opties
Licentieduur
Installatiedienst
Aantal

Gold Lock Crypto Phone Software

Wil je er zeker van zijn dat jouw GSM niet afgeluisterd wordt?
 
Wil je vermijden dat gevoelige persoonlijke en zakelijke informatie in verkeerde handen kan vallen?

We zijn er allemaal weleens bang voor: onbekenden die je telefoongesprekken afluisteren of je sms berichten onderscheppen. Tegenwoordig is het zelfs voor particulieren helemaal niet moeilijk meer om aan software te komen waarmee ze gevoelige informatie uit andermans telefoon kunnen afluisteren. Het is dus zeker niet onmogelijk dat ook jouw mobieltje in de gaten wordt gehouden. Behoed jezelf hier voor, en codeer je mobiele telefoon met de Crypto Phone Sofware van Gold Lock 3G. Dit is een veilige en kost effectieve manier om jouw mobiel in een niet afluisterbare GSM om te vormen.


Crypto PhoneDoor het Israëlisch leger erkend als beste crypto phone software

De Crypto Phone Software bestaat uit een drielaags veiligheidsschema welke jouw GSM onmogelijk te kraken maakt. Gold Lock is goedgekeurd door het Israelische Ministerie van Defensie en wordt ook door de Amerikaanse overheid gebruikt om haar staatsgeheimen veilig te stellen. Op 1 november 2009 werden meer dan 5000 hackers voor de uitdaging gesteld om de Crypto Phone Software van Gold Lock te kraken. Wie er in slaagde ontving $250.000 in goud en een baan bij Gold Lock. Geen enkele deelnemer is het gelukt om de beveiliging te kraken ... Dagelijks zijn hoog opgeleide wiskundigen en analisten bezig om de Crypto Phone Software aan te passen aan de nieuwste ontwikkelingen. Dagelijks wordt de software aan de tand gevoeld maar de algemene conclusie is dat het nog tientallen jaren zal duren alvorens een PC snel genoeg op de markt zal komen om de versleuteling binnen een redelijke tijd te ontcijferen. Met de Crypto Phone Software kun je je verzekeren dat men je gesprekken niet kan afluisteren en dat jouw gegevens niet op straat komen te liggen of worden misbruikt.

Vorm je mobiel om tot een niet afluisterbare GSM

Met de Crypto Phone Software houd je ongewenste infiltranten buiten de deur Als je geen maatregelen neemt om jouw belangrijke communicatie te beschermen, kan deze financiële, zakelijke en persoonlijke informatie al snel op straat liggen. Je kunt zo jezelf, je familie en je organisatie in gevaar brengen. Deze data kan immers voor criminele doeleinden gebruikt kan worden als het in de verkeerde handen valt. Met de Crypto Phone Software is zowel alle inkomende informatie op jouw GSM als de uitgaande informatie volledig beschermd. Dit is inclusief sms berichtjes en verzonden bestanden. Gold Lock produceert deze software al sinds 2003 en de mobieltjes van de gebruikers van deze Crypto Phone software zijn nog nooit succesvol gekraakt. Je informatie is veilig, zelfs tijdens het voeren van internationale telefoongesprekken. Daarnaast is de Crypto Phone makkelijk te gebruiken en werken de code sleutels automatisch, zonder dat de gebruiker enige instellingen hoeft aan te passen.

Praktische werking Crypto Phone Software

De versleuteling van het telefoongesprek verloopt over het internet. Bij eerdere crypto phones had je een internet data abonnement nodig, bij de Gold Lock Crypto Phone Software moet je enkel een willekeurige (ook prepaid) SIM-kaart plaatsen die een connectie kan maken met het internet. Eens de Crypto Phone Software is geïnstalleerd kun je iedereen bellen en door iedereen gebeld worden zoals bij een normaal mobiel toestel. Deze telefoongesprekken zijn dan echter niet beveiligd omdat je gesprekspartner geen niet afluisterbare GSM heeft. Bel je met een gesprekspartner die ook een niet afluisterbare GSM heeft, dan kun je kiezen of je het gesprek wenst te versleutelen of niet. Dus je hebt minimaal 2 GSM toestellen nodig met de Crypto Phone Software geïnstalleerd. Versleuteld bellen is even eenvoudig als 1 druk op de knop. In het menu kiest u de Crypto Phone Software en automatisch wordt aan het begin van elk gesprek door beide toestellen een nieuwe geheime sleutel gevormd en uitgewisseld. Dit wordt weergegeven op het scherm en kan enkele seconden duren. Na het verifiëren van de codes bevestigt uw GSM dat de veilige verbinding is tot stand gekomen en u kunt beginnen aan uw niet afluisterbaar gesprek.

Test Gold Lock Crypto Phone Software gratis gedurende 14 dagen

Over de betrouwbaarheid van Gold Lock bestaat geen twijfel. Echter om je volledig te overtuigen van de efficiëntie en eenvoud in gebruik, bieden we een gratis testperiode aan van 14 dagen. Stuur een bericht via ons contactformulier met vermelding van uw type GSM en ontvang de installatiebestanden per e-mail.

Vul het formulier in onderaan volgende pagina met vermelding van uw type GSM en ontvang een gratis Gold Lock licentie voor 14 dagen: Contact formulier
 

Heeft iemand het op je gemunt of handel je in belangrijke zaken dan kun je er niet meer op vertrouwen dat er niemand meeluistert.
Gelukkig is er een eenvoudige manier om jezelf hiertegen te beschermen.
De Gold Lock Crypto Phone Software gebruikt de hoogste encryptiescodes om jouw waardevolle informatie veilig te stellen.
Gun jezelf deze gemoedsrust, en verander jouw mobiel in een niet afluisterbare GSM.
 
Ondersteunde toestellen: * Nokia 5230, Nokia 5700, Nokia 5800, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 6220, Nokia 6290, Nokia 6120c, Nokia E51, Nokia E52, Nokia E63, Nokia E66, Nokia E71, Nokia E75, Nokia E90, Nokia N76, Nokia N78, Nokia N79, Nokia N81, Nokia N82, Nokia N85, Nokia N95, Nokia N95-8GB, Nokia N97 * PC/ Laptops running Windows XP/Windows Vista/Windows 7 * BlackBerry (OS 4.6+) * iPhone * Android
Ondersteunde netwerken: WI-FI, 3G, GSM, GPRS, EDGE, UMTS, CDMA
Internet data verbruik: * Standby - 1 KB per minuut * Versleuteld gesprek - 250 KB per minuut
Internationale gesprekken: Perfecte ondersteuning voor gebruik wereldwijd
Encryptie algoritmes: * 16,384 Bit Authentication, Elliptic Curve 384 Bits (RSA 7680 Bits Equivalent) * AES 256 Bits, Diffie Hellman 4096 Bits
Erkenning betrouwbaarheid: Gold Lock Licentie #15252, Ministerie van landsverdediging Israël

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*