U bent hier: Home > Spy3K Diensten > Spy3K Data Recovery Service

Spy3K Data Recovery Service

Spy3K Data Recovery Service
Details
Onze prijs: Prijs op aanvraag.
Opties
Aantal

Spy3K Data Recovery Service

Is je laptop of harde schijf gevallen? Is de volledige bedrijfsserver buiten werking?
Een beschadigde geheugenkaart? Of heb je per ongeluk door een virus belangrijke bestanden verloren?
Slaag je er niet in om je verwijderde bestanden te herstellen of terug te halen?

Let op! Neem het desbetreffende medium zo snel mogelijk buiten werking om verder dataverlies te vermijden.

Je kunt een beroep doen op de diensten van Spy3K Data Recovery Service in elke situatie waarbij gegevens ontoegankelijk zijn, ongeacht de oorzaak, het opslagmedium of het bestandsformaat. We maken een onderscheid tussen softwarematige storingen en fysieke defecten. In functie van uw budget en de gewenste uitvoerings- en leveringstermijn bepalen we de geschikte procedure.

Data recovery na softwarematige storingen

De harde schijf van een computer zal nog steeds werken als er een softwarestoring optreedt. je kunt echter niet meer bij bepaalde gegevens of bestanden komen. Je wilt deze verloren bestanden terughalen of verwijderde bestanden herstellen. Om dit op te lossen moet de computer niet naar ons labo worden gebracht en moeten er ook geen schijfonderdelen worden vervangen of hersteld. Hieronder worden de voornaamste oorzaken voor softwarestoringen gegeven:

 • Defecte partitietabellen / beschadigd bestandssysteem
 • Harde schijf geformatteerd, verwijderen van bestanden of het wissen van gegevens
 • Verlies van een deel van de harde schijf
 • Computervirus: ontregeling van systeem na virusaanval

Een softwarestoring kan vaak worden toegeschreven aan een menselijke fout. Dit kan bijvoorbeeld zijn als een gebruiker een harde schijf wilt formatteren en iets verkeerd doet of het per ongeluk wissen van bestanden. Ook kan een gedownload bestand besmet zijn met een virus waardoor de bestandsstructuur wordt ontregeld. In dit soort situaties zal het opslagmedium zelf niet beschadigd zijn. Spy3K Data Recovery Service kan deze storingen vaak oplossen en verwijderde bestanden herstellen met onze gespecialiseerde software. Voor ernstigere gevallen zullen onze herstelspecialisten in dienst naar een verdere oplossing op zoek gaan (zie fysische defecten). Met de dienst Remote Data Recovery kunnen wij je gewiste bestanden terughalen door middel van een simpele internetverbinding. Wacht niet langer en neem contact op voor meer details over onze data recovery –software en – diensten.

Contacteer ons via volgend formulier of neem telefonisch contact.

Let op! Veel software die online aangeboden wordt, voert tijdens de analyse schrijfbewerkingen uit op het medium dat moet worden onderzocht. Op het moment dat de verwijderde data overschreven wordt, kun je de verloren bestanden niet meer terughalen.

Je levert ons het medium

Spy3K Data Recovery Service kan je gewiste bestanden terughalen, verwijderde bestanden herstellen en vaststellen wat er met de harde schijf aan de hand is. Onze softwarematige oplossingen bieden enkel een oplossing als je apparatuur en systeem nog normaal functioneert. Als de harde schijf een vreemd geluid maakt, zodat je bijvoorbeeld geklik of geklop hoort, is er sprake van een beschadiging van de apparatuur en heb je te maken met een mechanische storing. In zo’n situatie is de volgende stap nazicht door onze laboratoria – of cleanrooms.

Data recovery op afstand via het internet

 • Een ingenieur haalt uw verloren bestanden terug vanop afstand
 • Gebruik van internetverbinding en gecodeerde protocollen
 • Data recovery duur van enkele uren
 • Uw activiteiten worden zo min mogelijk onderbroken

On site data data recovery

 • Onze ingenieurs komen naar je kantoor
 • Team zal binnen 24 uur aanwezig zijn
 • Herstel klaar binnen enkele uren
 • Persoonlijke service

Data recovery na een fysisch defect

Een storing van de hardware is ernstiger dan een softwarestoring, omdat de harde schijf vaak niet meer werkt. Bij een softwarestoring werkt deze nog wel. Er zijn meerdere specifieke symptomen om vast te stellen dat het om een hardwarestoring gaat:

 • De computer herkent de harde schijf niet meer
 • Er valt soms een tikkend geluid van metaal tegen metaal te horen als de harde schijf wordt gebruikt
 • Als de harde schijf in bedrijf is zal deze vibreren
 • Overdrachtvan gegevens zal zeer langzaam gaan

Bij een hardwarestoring zal er geen toegang tot de gegevens op de drager kunnen worden verkregen. De reden hiervan is een elektronisch of mechanisch probleem met één van de onderdelen van de harde schijf. Dit noemt met dan ook wel een gecrashte harde schijf.

 • Herstel vindt plaats in een cleanroom (beschermde omgeving zodat de schijf niet kan worden vervuild door stofdeeltjes) als de harde schijf wordt geopend.
 • Is geschikt voor alle verschillende fysieke defecten.

Contacteer ons via volgend formulier of neem telefonisch contact.

Verloren bestanden terughalen met onze Forensische data recovery service

Het forensisch team heeft alle vaardigheden en ervaring om een onderzoek naar digitaal bewijs succesvol uit te voeren. Wij beschikken over de expertise van privé-bedrijven alsmede gerechtelijke instanties. Fraude claims, financieel geknoei, computer misdaad, wangedrag van medewerkers en ander euvel leiden ertoe dat bedrijven, advocatenkantoren en regeringsinstanties digitale sporen moeten samenstellen om achter de waarheid te komen. Onze experts zorgen ervoor dat er geen digitaal bewijs kan worden overgeslagen en helpt bij forensisch onderzoek of processen, wat het aantal nationale of internationale databronnen ook zijn. Vertrouw in onze forensische experts om je te helpen bij de meest ingewikkelde en gevoelige onderzoeks – of proceszaken waarbij elektronisch bewijs een rol speelt.

 • Data Opslag: Als er een onderzoek of proces plaatsvindt zullen we de meest kost effectieve en verdedigbare methodes en oplossingen gebruiken, om elektronische data te identificeren en te bewaren.
 • Bewijs & Data Verzameling: Wat de grootte of complexiteit van uw verzameling ook is, ons team gebruikt degelijke forensische methodes om de data bij elkaar te krijgen voor elektronisch onderzoek, forensische analyse of forensische ontdekkingen.
 • Forensische Data Analyse: Als data expres is verwijderd of veranderd, zullen onze forensische experts een forensische analyse uitvoeren die snel en verdedigbaar kritische informatie kan onthullen door het analyseren van de digitale aanwijzingen die achter zijn gebleven.
 • Expert Getuigenissen: Ons team van experts heeft de benodigde diploma’s en ervaring om geloofwaardig als expert getuige te dienen.

Contacteer ons voor een bespreking van uw situatie

Contacteer ons via volgend formulier of neem telefonisch contact.
 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*