U bent hier: Home > Controle en Detectie > Dievenpoeder

Dievenpoeder

Dievenpoeder
Details
  • Enkel zichtbaar onder UV licht
  • Blijft tot enkele dagen zichtbaar, zelfs na wassen
Onze prijs: Ä149,96
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Dievenpoeder

Materiaal of geld dat zomaar verdwijnt?

Dit creëert een vervelende sfeer van wantrouwen en verdenking in een organisatie. Niemand wil iemand zomaar als schuldige aanwijzen, maar als er niemand op heterdaad betrapt wordt kan de dief lang vrij spel hebben. Ons Dievenpoeder kan dan uitkomst bieden. Hiermee kan op een subtiele wijze de schuldige aan het licht worden gebracht, zodat er op correcte wijze afgerekend kan worden met deze medewerker en de sfeer in het bedrijf hersteld kan worden.

Hoe werkt Dievenpoeder?

Het Dievenpoeder is een kleurloos en geurloos poeder, dat op een onzichtbare wijze de huid en kleding markeert als het hiermee in aanraking komt. Op de huid komt het in aanraking met zweetvocht, waarna het poeder enkele dagen blijft zitten. Zelfs na veelvuldig wassen van de handen. Het Dievenpoeder is voor het blote oog compleet onzichtbaar en kan alleen door middel van UV licht worden gedetecteerd. Uiteraard is het uitgebreid getest en geheel veilig bevonden voor uitwendig menselijk gebruik.

Betrapping met Dievenpoeder

Breng dus wat Dievenpoeder aan op het geld, de documenten of de spullen die verdwijnen. Als de dief hiermee in contact komt, zal het Dievenpoeder in aanraking komen met de huid en hierop blijven zitten. Met de bijgeleverde UV zaklamp zullen de sporen op handen en kleren zichtbaar worden en is het direct duidelijk of de persoon in kwestie met het Dievenpoeder in aanraking is geweest.

Om te vermijden dat je onschuldige collega’s moet gaan onderzoeken met een UV lichtje, is het een idee om te investeren in een apparaatje dat bankbiljetten controleert op hun echtheid door middel van zo’n zelfde UV lampje. Organiseer een training met het voorwendsel dat er vals geld opgedoken is en op het moment dat de medewerker een biljet controleert, is het direct duidelijk of de persoon in kwestie met het dievenpoeder in aanraking is geweest als de vlekken op zijn of haar handen onder het lampje oplichten.

Dievenpoeder-set

Uw bestelling bevat alles wat u nodig heeft om de dief aan het licht te brengen:

  • 5g Dievenpoeder
  • 10ml Dievenpoeder-gel
  • UV-markeringsstift om b.v. bankbiljetten te markeren
  • Forensische 12-LED UV zaklamp
  • Kwast voor het aanbrengen van het Dievenpoeder
  • Latex handschoenen voor het aanbrengen van de Dievenpoeder-gel

 

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Geheime Kluis in Boek
Ä79,94