U bent hier: Home > Alternatieve beveiliging > Digitale Deurspion met Fotofunctie

Digitale Deurspion met Fotofunctie

Digitale Deurspion met Fotofunctie
34%
Details
  • Uiterst eenvoudig in gebruik, 1 knop
  • Zeer eenvoudig te installeren
  • Maakt automatisch een foto
  • Compensatie voor schemering en brede kijkhoek
Normale prijs: €149,95
Onze prijs: 99,00
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

 Digitale Deurspion met Fotofunctie


Vind jij het ook vervelend als er ’s avonds laat nog aangebeld wordt als je niet weet wie het is?
Wil je niet zomaar voor iedereen de deur opendoen?


Willen weten wie er voor de deur staat als er wordt aangebeld, is iets van alle tijden. Vooral als je alleen thuis bent wil je de deur niet zomaar voor iedereen opendoen. Als de deur eenmaal open is staat iemand met slechte intenties tenslotte zomaar binnen, met alle gevolgen van dien.

Je gaat mee met de tijd dankzij de Digitale Deurspion

Om vanuit binnen te kunnen zien wie er voor de deur staat, hebben veel huizen een kijkspionnetje. Dat spionnetje doet zijn werk vaak prima, maar er kleven wel een aantal nadelen aan. Ouderen, mensen in een rolstoel en kinderen kunnen er vaak niet bij, en ook is het zicht niet optimaal. Daarnaast kan de persoon buiten zien dat je thuis bent als je door de klassieke deurspion kijkt. In deze moderne tijden zou je denken dat dit toch anders zou moeten kunnen.  De bedenkers van de Digitale Deurspion hebben daarom voor jouw veiligheid het oude spionnetje gerevolutioneerd.

De Digitale Deurspion rekent af met de nadelen van zijn voorganger

De Digitale Deurspion vervult precies dezelfde functie als het ouderwetse spionnetje, maar heeft alle nadelen met moderne techniek opgelost. Met de Digitale Deurspion kan je op het LCD schermpje meteen zien wie er buiten staat. Het ‘fisheye’ effect van vroeger wordt bij deze deurcamera gecompenseerd, alsmede het slechte zicht bij schemering. Daarnaast kan iedereen, ongeacht vanaf welke hoogte, het LCD schermpje zien. Zo blijft het voor niemand in de familie onduidelijk wie er voor de deur staat en heb je achteraf steeds foto's als bewijsmateriaal van al je bezoekers.

Een enkele druk op de knop, zo eenvoudig werkt de Digitale Deurspion

Ben je niet technisch onderlegd en lijkt deze Digitale Deurspion je wat lastig in het gebruik, dan moet je vooral nog even doorlezen. De deurcamera is namelijk te gebruiken met één simpele druk op de knop. De bel gaat, je loopt naar de deur, drukt op de knop van het apparaatje, er wordt automatisch een foto gemaakt en je ziet ook meteen wie er aan de andere kant van de deur staat. Dit scherm flitst enkele seconden later vanzelf weer uit. Zo blijft de camera niet onnodig lang aan en wordt er spaarzaam gebruik gemaakt van de batterijen (de deurcamera werkt op 2 AA batterijen goed voor 10.000 keer kijken + foto).

Ook qua installatie is het kinderspel met deze Digitale Deurspion. Hij wordt niet voor niets de ‘paperclip onder beveiligingsproducten’ genoemd: met een enkele klik kan je de draadloze deurcamera aan de voordeur bevestigen. Als je al een oud spionnetje hebt kan de deurcamera hierop worden bevestigd, mocht dit niet zo zijn kan je het meegeleverde spionnetje in de deur zetten. Vervolgens klik je de Digitale Deurspion hierop vast en is het LCD schermpje klaar voor gebruik.

Wacht dus niet langer en bescherm jezelf en je familie tegen ongewenste figuren met dit extra stukje veiligheid in huis.

Sensor 300.000 pixels
Geheugen SD-kaart (4Gb bijgeleverd)
Kijkhoek optische lens 62 graden
LCD scherm 2,5"
Voeding 2 AA batterijen
Loop 14mm-55mm
Deurdikte loop past op deuren van 35mm t/m 90mm
Display type 960 (R+G+B)
Accessoires bevestigingsring, deurspion, handleiding
Afmetingen 14,6 x 9 x 3
Gewicht 320 gram

 

4x AA Energizer Rechargeable 2450mAh Energizer Lithium AA Batterijen
€27,81
€4,22
Aantal
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Reverse Peephole Viewer
€139,95