U bent hier: Home > Controle en Detectie > Draagbare A4 Scanner

Draagbare A4 Scanner

Draagbare A4 Scanner
Details
  • Schitterende beeldkwaliteit (kleur/zwart-wit)
  • Slimme storings- en snelheidscorrectie
  • Zeer snel en discreet in gebruik
Onze prijs: 139,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Draagbare A4 Scanner

Snel een digitale scan maken van belangrijke documenten?
Scannen op verplaatsing wanneer een traditionele scanner te lomp en niet discreet zou zijn?

Digitale kopieën van belangrijke documenten, die direct je direct op je computer opslaat, kan bijzonder nuttig zijn. Hiervoor zijn een aantal jaren geleden dan ook scanners in het leven geroepen. Je komt echter in situaties dat je discreet en snel een digitale versie van een belangrijk document of contract wilt hebben en een traditionele scanner geen optie is. De Draagbare A4 Scanner is dan de oplossing.

De meest compacte en praktische draagbare A4 scanner

Deze makkelijk mee te nemen en snoerloze Draagbare A4 Scanner werkt op 2 AA batterijen en kan beweeg je simpelweg over het te scannen document. De ingebouwde kleurensensor maakt dan een scan van ofwel een hoge (600 dpi) of een standaard (300 dpi) resolutie, die opgeslagen wordt op de microSD kaart die zich in de Draagbare A4 Scanner bevindt. Vervolgens download je de afbeeldingen op je PC of laptop met gebruik van de meegeleverde USB kabel. De display van de Draagbare A4 Scanner laat duidelijk zien hoeveel batterijduur er nog over is in de scanner zodat je nooit onverwachts zonder stroom valt. Deze toont ook de geselecteerde kwaliteit van de scan en de geheugenstatus. Daarnaast beschikt de Draagbare A4 Scanner over enkele hoogtechnologische snufjes. Zo zal de Draagbare A4 Scanner rekening houden met verandering in snelheid of storingen in de beweging van de scanner. Zo krijg je toch steeds een schitterende scan, ook als je geen vaste hand hebt, uitschuift of de ondergrond niet helemaal vlak is.

Met de Draagbare A4 Scanner laat je geen documenten verloren gaan

De Draagbare A4 Scanner is zeer makkelijk en snel in het gebruik. Zo kan een scan van een A4 document in 2 seconden. Met de Draagbare A4 Scanner kunnen er van alle interessante documenten, certificaten, contracten, ... direct JPEG bestanden in kleur en zwart-wit worden gemaakt. Zo heb je direct legale kopieën en referenties die later altijd van belang kunnen zijn.

Neem overal je handige Draagbare A4 Scanner mee

De Draagbare A4 Scanner is klaar voor gebruik bij levering. Hij komt met een beschermende hoes, 4GB geheugenkaart, een schoonmaakdoekje voor het display, USB kabel en extra software CD voor de computer. Zo gauw je batterijen in de Draagbare A4 Scanner plaatst, kan je vanaf nu overal heengaan met je eigen mobiele scanner op zak.

Neem de Draagbare A4 Scanner overal mee waar nodig en laat geen enkel belangrijk document zomaar passeren zonder snel een scan te maken.

Resolutie: 300dpi & 600dpi
Formaat: JPEG
Scan snelheid: 2 tot 13 seconden, afhankelijk van kwaliteit en kleur/zwart-wit
Scangebied: A4 (216mm)
Capaciteit: 800 tot 3000 scans (met bijgeleverde 4GB MicroSD kaart, uitbreidbaar to 32GB)
Voeding: 2x AA batterij

 

TakeMS 16Gb Micro Secure Digital (SD/SDHC) kaart Class 6 Energizer Lithium AA Batterijen 4x AA Energizer Rechargeable 2450mAh
€71,15
€4,22
€27,81
Aantal
Aantal
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*