U bent hier: Home > Controle en Detectie > Draagbare Metaaldetector

Draagbare Metaaldetector

Draagbare Metaaldetector
Details
  • Opvallend gebruiksvriendelijk en eenvoudig
  • Compact, draagbaar formaat
  • Werkt op een 9V batterij
  • Regelbare gevoeligheid
Onze prijs: Ä79,94
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Draagbare Metaaldetector

Verborgen wapens en metalen voorwerpen opsporen was nog nooit zo makkelijk. Deze Draagbare Metaaldetector is lichtgewicht en zeer makkelijk in het gebruik. De Draagbare Metaaldetector werd ontworpen om aan de precieze eisen van de security-industrie te voldoen en is daarmee een zeer handig en compact hulpje in situaties waar de veiligheid in het geding is.

Garandeer altijd en overal je veiligheid met de Draagbare Metaaldetector

Openbare ruimten, nachtclubs, rechtszalen en evenementen: Fouilleren voor wapens in dit soort omgevingen is de laatste jaren standaard geworden. Niet overal is het echter mogelijk of praktisch om een detectiepoortje te installeren. In dit soort situaties biedt deze Draagbare Metaaldetector een oplossing. Met zijn 350 gram (excl. batterij) is hij makkelijk mee te nemen, en doordat de detector op een 9V batterij werkt zijn snoer en stopcontact overbodig. De batterij gaat, afhankelijk van het gebruik, enkele dagen tot weken mee.

De Draagbare Metaaldetector, eenvoudig en doeltreffend

De gevoeligheid van deze Draagbare Metaaldetector is zelf te regelen met een enkele knop, zo ga je steeds precies te werk en krijg je een duidelijk resultaat. Terwijl de Draagbare Metaaldetector langs de betreffende persoon, tas of pakketje wordt bewogen laat deze door middel van LED licht en geluid weten of er een metalen object gedetecteerd is. Verborgen pistolen, messen of andere metalen voorwerpen kunnen zo makkelijk en preventief opgespoord worden.

Afmetingen: 42cm x 8,3cm x 4,13cm
Gewicht: 350g (exclusief batterij)
Batterij: Standaard 9V batterij

 

Energizer Ultimate 9V Batterijen 9V Energizer Rechargeable 175mAh
Info
The price for this product is not set. You can decide how much you want to pay.
Ä19,95
Tijdelijk niet voorradig.
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*