U bent hier: Home > Controle en Detectie > Drugtest (zoals gebruikt door Politie)

Drugtest (zoals gebruikt door Politie)

Drugtest (zoals gebruikt door Politie)
Details
  • Ook gebruikt door de politie
  • Test op meerdere drugs
  • Uitslag in enkele minuten
  • Eenvoudig in gebruik
Onze prijs: Ä49,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Drugtest

Gedraagt je zoon of dochter zich de laatste tijd schichtig en vreemd?
Vermoed je dat je tiener verkeerde vrienden heeft die hem of haar tot druggebruik aanzetten?

Grijp tijdig in met de Drugtest en bescherm je kind

Er zijn als ouder veel dingen waar je je zorgen om kunt maken, maar als je vermoedt dat je kind drugs gebruikt is het heel belangrijk dat je hier uitsluitsel over krijgt. Drugs zijn gevaarlijk, en kinderen moeten hier uitgebreid voorlichting over ontvangen. Mocht je toch denken dat ze op het verkeerde spoor zitten en verdovende middelen gebruiken, kan je ze hulp aanbieden. Als ze echter blijven volhouden dat ze niet bezig zijn met druggebruik, sta je als ouders machteloos. Een drugtest kan dan uitsluitsel bieden. Ook na eventuele hulp kan een drugtest aantonen of je kind daadwerkelijk met de drugs is gestopt.

De meest betrouwbare snelle Drugtest

De Drugtest speekseltest is makkelijk te gebruiken en detecteert onzichtbare drugsspoortjes. Het toont snel (binnen 3-10 minuten) aan of de betreffende persoon opium, cocaïne, amfetaminen/methamphetamines (ecstasy) of cannabis gebruikt heeft. De detectie van de Drugtest is zeer betrouwbaar omdat deze heel gevoelig is voor zelfs de kleinste spoortjes drugs. Door deze hoge betrouwbaarheid wordt deze speekseltest zelfs door de Belgische politie gebruikt bij verkeerscontroles en in gevangenissen.
 

Achterhaal in enkele minuten of je tiener hulp nodig heeft

Voor een drugstest met de Drugtest is niet veel nodig, het neemt in een korte beweging speeksel op waarna de test binnen enkele minuten zal aangeven of en van welke drugs er sporen zijn aangetroffen. Eerste vermoedens kunnen zo bevestigd worden, want voor een uiteindelijke identificatie van de precieze hoeveelheid en inhoud van de ingenomen substanties is wel een laboratorium analyse nodig.

 

Bewaartemperatuur: 5°C tot 25°C
Afmetingen: 13cm x 3cm x1cm (bij benadering)
Type: DrugWipe 5S Speekseltest

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Overspel Test (zoals gebruikt door politie)
Ä79,94