U bent hier: Home > Alternatieve beveiliging > Fake CCTV Camera

Fake CCTV Camera

Fake CCTV Camera
Details
  • Preventieve werking van een echte camera
  • Niet te onderscheiden van echt
  • Voordelig maar effectief
Onze prijs: Ä49,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Fake CCTV Camera

Wens je inbrekers af te schrikken zonder diep in de buidel te tasten?
Een professioneel ogend camerabewakingssysteem maar aan een fractie van de kost?

This text will be replaced

Het wordt steeds gebruikelijker om je huis of kantoor te beveiligen met een bewakingscamera. Dit wordt niet in de laatste plaats gedaan omdat bewakingscamera’s een afschrikwekkend effect hebben op de dieven. Geen inbreker wil tenslotte op film vastgelegd worden, en zelfs met vermomming worden de dieven vaak later nog herkend op het bewijsmateriaal.

Het preventieve effect van echte camerabewaking met de Fake CCTV Camera

Aan dit soort bewakingssystemen hangt echter vaak ook een hoog prijskaartje. De geavanceerde bewakingscamera’s van tegenwoordig kunnen veel, maar al die techniek komt wel tegen een flinke prijs. Zou het daarom niet mooi zijn om wel het afschrikwekkende effect van zo’n camera te hebben, maar niet krom te hoeven liggen voor de aanschaf? Klinkt dit als muziek in jouw oren, dan is deze Fake CCTV Camera echt wat voor jou.

De Fake CCTV Camera, niet te onderscheiden van een echt camerasysteem

De Fake CCTV Camera is niet van echt te onderscheiden door zijn professionele uiterlijk en optioneel knipperend LED lampje dat op 2 AA batterijen werkt. Zelfs een professionele dief zal vermoeden dat hier een geavanceerd camerasysteem aan de muur hangt en op zoek gaan naar een ander doelwit. Makkelijk te installeren door middel van een inbegrepen ophangbeugel en voor gebruik binnen – en buitenshuis.

Combineer de Fake CCTV Camera met een verborgen camera en geef dieven geen kans

De Fake CCTV Camera is daarnaast ook een uitkomst als je toch graag echte beelden wilt hebben van eventuele rondsluipers waar het afschrikwekkende effect niet voor voldoet. Hang de Fake CCTV Camera dan duidelijk in het zicht op. Inbrekers zullen de camera eventueel proberen te ontwijken, waardoor ze zich niet langer bekeken voelen. Jij hebt echter op een andere plek een subtiele bewakingscamera opgehangen die onopvallend zijn werk kan doen…
 

Schrik dieven af met een minimale investering dankzij deze professioneel ogende bewakingscamera
Niet van echt te onderscheiden
.

4x AA Energizer Rechargeable 2450mAh Energizer Lithium AA Batterijen
Ä27,81
Ä4,22
Aantal
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*