U bent hier: Home > Geheime camera's assortiment

Geheime camera's assortiment

Geheime Camera’s

Geheime camera's vind je deze dagen in allerlei soorten voorwerpen. Vroeger was een geheime camera nog iets heel speciaals, maar tegenwoordig zijn ze van de laatste snufjes voorzien en zijn ze ook toegankelijk (en betaalbaar) voor de man op de hoek.

Je kunt een geheime camera voor veel verschillende dingen gebruiken, maar veel mensen kopen een geheime camera ook gewoon omdat het leuk is. Wie wil er nou niet een pen of een lichtje hebben met verborgen camera? Of misschien zelfs eentje verstopt in een hippe bril waarvan niemand ooit zou denken dat die zich daar zou bevinden?

Verschillende geheime camera's en hun gebruik

Het belangrijkste doel waarvoor mensen een geheime camera kopen, in welke hoedanigheid dan ook, is om beelden te maken zonder dat het duidelijk is dat je aan het filmen bent. Een goed voorbeeld hiervan is een bezoek brengen aan winkels of bedrijven om te zien hoe deze hun klanten behandelen zonder dat de grote baas in de buurt is. Ook kan je ervoor kiezen om met een geheime camera een bepaald (sollicitatie) gesprek op te nemen, zodat men er later nog eens naar kan kijken en er eventueel van kan leren. Een geheime camera heeft meestal ook een geluidsfunctie, zodat zowel beeld als geluid vastgelegd kan worden.


Zoals eerder gezegd, kan je een geheime camera in een hoop verschillende vormen krijgen. Denk ook eens aan een camera als een extra veiligheidsmaatregel voor het beveiligen van je huis. Verstopt in een lantaarn naast de voordeur zal geen dief in de gaten hebben dat hij gefilmd wordt!


Geheime camera's leveren video, foto's en geluid

Met een geheime camera kan je meestal ook foto’s maken. Hiervoor moet je de geheime camera wel bij de hand hebben, je moet tenslotte op het juiste moment op de knop drukken. Als je de foto functie wilt gebruiken is het wel aan te raden om een geheime camera verstopt in een alledaags voorwerp te kopen, zoals een pen of een USB stick. Hiervan zal niemand opkijken, maar als je een buitenlamp in je handen hebt, is dat natuurlijk wel anders! Zo’n geheime camera zal even trillen als de foto gemaakt wordt, zodat je zeker weet dat de foto genomen is. Andere camera’s hebben een geluidsfunctie zodat deze pas gaat werken als de camera geluid waarneemt. Zo kan je de geheime camera, bijvoorbeeld verborgen in een pen, subtiel ergens laten liggen waarna hij automatisch begint met opnemen als er iemand de kamer binnenkomt.Geheime camera's en uw computer

Als er eenmaal wat opgenomen is met een geheime camera, kan je deze makkelijk met een computer verbinden. Hierna kan je alle beelden en foto’s op je PC of laptop bekijken en eventueel opslaan voor later gebruik. Het enige dat een geheime camera nodig heeft om te werken is een (oplaadbare) batterij, waarna deze aan – en uit kan worden gezet met een simpele druk op de knop. Het bedienen van zo’n camera is dus zeer simpel.
Iedereen kan tegenwoordig een geheime camera kopen waar James Bond jaloers op zou zijn. Spy3K biedt vele verschillende camera’s aan in de online webshop. Van beveiligingscamera’s tot spannende gadgets, alles is mogelijk. Neem eens een kijkje op de website van Spy3K en kies de geheime camera die het beste aan jouw behoeftes voldoet!