U bent hier: Home > GSM Camera

GSM Camera

GSM Camera, digitale waakhond

Je kunt kostbaarheden nog zo goed opbergen en afsluiten, maar soms heb je behoefte aan bewaking die net dat beetje verdergaat,  een GSM camera uit spyshop Spy3K bijvoorbeeld. Zo is het leuk om een aantal weken met het gezin op vakantie te gaan, maar donkere en stille huizen zijn een geliefd doelwit voor inbrekers. Het laatste wat je dan wilt, is je vakantie laten verpesten door je zorgen te maken over je eigendommen. Sluipen er ’s nachts geen ongewilde personen langs het huis? Staat er al dagen een vreemd bestelbusje in de straat? Met deze nieuwe GSM camera wordt beveiliging naar het volgende niveau getild en behoren dit soort zorgen tot het verleden.

 

Hoe helpt de GSM camera je?

Na een inbraak of vernieling is het handig dat je de daders op een eventuele bewakingscamera hebt kunnen registreren. Het helpt de politie tenslotte om de schuldigen op te sporen. Het is echter wel mosterd na de maaltijd, want de schade is immers al aangericht. Laat de politie de dieven nu op heterdaad betrappen met de GSM camera. Deze maakt namelijk beelden, waarvan hij de live foto’s (MMS) doorstuurt naar jouw telefoon of jouw emailadres. Je kunt deze beelden overal ontvangen, waar ter wereld jij je ook bevindt. Door de bewegingssensor in te stellen wordt de GSM camera geactiveerd door beweging, waarna jij direct een foto ontvangt van de omgeving en zo meteen kan inschatten of er gevaar dreigt. Zo ja, is de politie zo gebeld en kan deze jouw eigendommen veilig gaan stellen. Zo kan je met de GSM camera jouw kostbaarheden altijd bewaken, zelfs als je helemaal niet in de buurt bent.

Beeld én geluid, met een GSM camera

De GSM camera heeft tevens een geluidsfunctie. Door de camera te bellen kan je precies horen wat er allemaal gezegd wordt of gebeurd in de omgeving. Een ronkende auto of onbekende stemmen kunnen duiden op onraad. Heb je graag dat meerdere mensen mee kunnen luisteren – denk bijvoorbeeld aan de beveiliging van een kantoor – kan er een spraakoproep gelanceerd worden, waarbij gemachtigde gebruikers ook gebruik kunnen maken van de GSM camera. Hun mobieltjes of emailadressen worden dan tevens in verbinding gesteld met de camera. Wil je om het uur, half uur of een paar keer per dag simpelweg even weten dat alles nog in orde is, kan de GSM camera zo geprogrammeerd worden dat deze op vooraf aan te geven intervallen een foto naar één of meerdere mobieltjes of emailadressen stuurt.

Zo simpel als... een GSM camera

De GSM camera is zeer makkelijk in het gebruik en is binnen een paar stappen gereed gemaakt. Met een PIN code heb je toegang tot de instellingen, waarna je jouw MMS voorkeuren kan aangeven en bijvoorbeeld de gewenste gebruikers. Deze gebruikers worden geïdentificeerd door middel van hun telefoonnummer-ID  waardoor de toegang tot de GSM camera enkel en alleen voor deze gemachtigden is. Er zijn zelfs meerdere gebruikerstoegang niveaus aan te geven, zodat je zelf de controle houdt over wie welke functies mag verrichten op het toestel. De camera komt daarnaast met een tafel/muurhouder zodat deze makkelijk te bevestigen is en een back up batterij voor een lange levensduur. De gemaakte beelden worden opgeslagen en kunnen later op een PC terug bekeken worden.