U bent hier: Home > Bewakingscamera's en Sets > GSM Security Camera

GSM Security Camera

GSM Security Camera
Details
  • Bij beweging direct een MMS met foto of video op je GSM
  • Klaar voor onmiddellijk gebruik
  • Nachtzicht tot 15 meter
  • Tot 2 maanden batterijduur
Onze prijs: Ä449,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

GSM Security Camera

Ook in afgelegen en stroomloze gebieden je eigendommen bewaken?

Wil je nu weleens weten wie er achter die diefstal of vernielingen zit?

Er zijn plekken waar je niet altijd een oogje in het zeil kunt houden. Denk aan een afgelegen schuur, garage, bouwwerf of zelfs je eigen huis als je niet aanwezig bent. Wees eventuele dieven of vernielers voor en beveilig je kostbaarheden door middel van deze geavanceerde GSM Security Camera. De GSM Surveillance Camera stuurt de gemaakte beelden direct door naar jouw mobiele telefoon, zodat je meteen weet wat er zich afspeelt en zo direct actie kan ondernemen.

De GSM Security Camera waakt dag en nacht

Juist op afgelegen plekken is er niet altijd elektriciteit voorradig. Ook hier is de GSM Security Camera op voorbereid. Met de 8 AA batterijen die de GSM Security Camera nodig heeft om te werken, kan deze namelijk tot wel 85 dagen functioneren. Er wordt geen energie verspild als er niks te filmen is: de GSM Security Camera wordt getriggerd door beweging. Enkel dan schiet deze kleurenfoto’s (tot 8M pixels) of filmpjes (VGA), welke vervolgens worden opgeslagen op de bijgeleverde 4Gb SD geheugenkaart (compatibel tot 32GB ) en zijn makkelijk te bekijken via de USB poort van je PC of via het LCD-scherm van deze robuuste outdoor camera zelf. Om steeds op de hoogte te blijven van mogelijk gevaar krijg je de beelden bij de minste beweging onmiddellijk als MMS via het GSM netwerk op je GSM. Ook ’s nachts doet de weersbestendige GSM Security Camera zijn werk. De ingebouwde IR LED lampjes verlichten tot 15m onzichtbaar de nacht waardoor de GSM Security Camera ook dan heldere foto’s en video’s maakt. Indien gewenst kan er ook geluid worden opgenomen.

De GSM Security Camera waarschuwt je onmiddellijk

De beelden kunnen altijd naar jouw GSM gestuurd worden, waar ter wereld je ook bent. Het enige wat je hiervoor moet doen, is een SIM-kaart aanbrengen in de GSM Security Camera die met jouw persoonlijke GSM in verbinding staat. Je ontvangt de GSM Security Camera volledig klaar voor gebruik. Er rest je enkel nog je GSM nummer in te vullen dat de beelden of video moet ontvangen.

De GSM Security Camera komt met een handige band, waarmee deze makkelijk te bevestigen is aan bijvoorbeeld een boomstronk of regenpijp. Door de lange duur van de batterijen en het automatisch versturen van de gegevens naar jouw mobiele telefoon, hoef je niet elke dag naar de GSM Security Camera toe om uit te vinden of deze toevallig belangrijke beelden heeft geschoten, of om te controleren of de batterijen het nog wel doen. Bespaar daarom tijd en geld met deze perfecte bewakingsoplossing in gebieden waar je zelf niet elke dag komt en geen stroomvoorziening voor handen hebt.

Wat krijg je bij de GSM Security Camera

Bovenop de GSM Security Camera krijg je volgende onderdelen:

  • 1x Genuine Ltl Acorn 6210MC 12MP HD Video+Sound Trail camera Farm Security Spy Cam
  • 1x riembandje
  • 1x TV kabel
  • 1x USB-kabel
  • 1x cd-rom
  • 1x  4 GB SD Card

Gebruik de GSM Security Camera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.


Afmetingen: 14cm x 8,7cm x 5,5cm
Gewicht: 0,4 Kg
Resolutie: 12 MP (2560x1920) foto's en 640x480 video
Infrarood: minimum 6-12m
Geheugen: SDHC tot 32GB, 4GB geheugenkaart meegeleverd
Stroom: 8xAA
LCD-scherm: 1,7 inch
Geluidsopname: Ja
Temperatuur: -30°C tot +70°C
R&TTE Conform R&TTE Richtlijn (1999/5/EC) - Verkrijgbaar na aanvraag via contactformulier

 

TakeMS 16GB Secure Digital (SD/SDHC) kaart Class 6
Ä48,87
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   1. Wordt deze camera getriggerd door beweging of warmte? Ik zou hem in een bos willen gebruiken om wild te observeren, maar wordt de camera ook getriggerd als de bomen en takken bewegen? 2. Kunnen de beelden ook doorgestuurd worden naar een e-mailadres? Want ik heb geen smartphone.
Antwoord:   Beste de camera wordt getriggerd door warmte, dus niet door bewegende takken. Je kan de camera configureren dat hij de beelden via mms doorstuurt of dat de beelden worden doorgemaild.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*