U bent hier: Home > Bewakingscamera's en Sets > IR Bewakingscamera met Interne Opslag

IR Bewakingscamera met Interne Opslag

IR Bewakingscamera met Interne Opslag
Details
  • Zeer eenvoudige werking
  • Configuratie via PC
  • IR nachtzicht
  • Handige "loop recording"
Onze prijs: 199,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

IR Bewakingscamera met Interne Opslag

Bewaak je huis, tuin of zaak met deze professionele IR Bewakingscamera met Interne Opslag. Geen op te zetten netwerk, kabelgoten en recorders te programmeren. Deze IR bewakingscamera slaat de beelden (640x480) intern op via de bijgeleverde 4GB MicroSD kaart. De IR leds zorgen er voor dat de omgeving ook in het donker duidelijk vastgelegd wordt.

This text will be replaced

Eenvoudige camerabewaking dankzij de IR Bewakingscamera met Interne Opslag

Je hoeft je niet langer zorgen te maken over ongewenst bezoek zodra deze bewakingscamera is geïnstalleerd. Plaats hem aan een muur of plafond (bevestiging bijgeleverd) en de plug en play camera is gereed om te gaan filmen, zo makkelijk is het. Dit in tegenstelling tot andere camera's die je van bekabeling naar een recorder moet voorzien, bijna een extra diploma vereist is om de recorder te programmeren, ... Deze IR bewakingscamera slaat intern alles netjes op zodat je het nodige beeldmateriaal verzamelt op de bijgeleverd MicroSD kaart. De geheugenkaart steek je in een computer waarna deze de opnames voor je afspeelt.

De IR Bewakingscamera met Interne Opslag is flexibel en doeltreffend

De IR bewakingscamera komt met gebruiksvriendelijke software. Stel de IR Bewakingscamera bijvoorbeeld zo in dat deze alleen gaat filmen naar aanleiding van bewegingsdetectie of wijzig de parameter voor de kwaliteit van de afbeeldingen. De IR Bewakingscamera met Interne Opslag ondersteunt daarnaast tevens een "loop recording" opnamesysteem zodat van een eventueel volle SD kaart eerst de oudste beelden worden overschreven.  Opnames worden automatisch van tijd en datum voorzien zodat ze later makkelijk te herleiden zijn.

Een betrouwbare en multifunctionele bewakingscamera

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en multifunctionele bewakingscamera die dan nog eens eenvoudig in gebruik is dan is deze IR Bewakingscamera met opslag een verstandige keuze. 10 minuten installatie en je mist geen seconde in ruimtes of situaties die wel een extra stukje  beveiliging kunnen gebruiken.  
 

Gebruik de IR Bewakingscamera met opslag niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

TakeMS 16Gb Micro Secure Digital (SD/SDHC) kaart Class 6
€71,15
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Wat is de maximale groote van de interne opslag van de sd-kaart?
Antwoord:   32G
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Fake CCTV Camera
€49,95