U bent hier: Home > Kleine Camera’s voor discreet filmen

Kleine Camera’s voor discreet filmen

Kleine camera's

Het begrip ‘kleine camera’ kan tegenwoordig een hoop betekenen. Was je een tiental jaren geleden al blij dat je een camera met één hand vast kon houden, is de techniek er zo op vooruit gegaan dat een camera nu al zo klein kan zijn als een paar millimeter.

Kleine camera's in geuren en kleuren

Je kunt een kleine camera natuurlijk voor veel verschillende doeleinden aanschaffen, maar voor een hoop mensen is het ook ‘de heb.’ Wie vindt het nou niet leuk om een USB  stick of balpen te bezitten waar een kleine camera in verborgen zit? Er zijn zelfs brilmonturen te verkrijgen waar een camera is ingebouwd die zo klein is, dat niemand deze zal opmerken.

kleine camera bril

Een kleine camera wordt meestal aangeschaft omdat mensen graag iets willen vastleggen zonder dat iedereen het meteen in de gaten heeft. Zo worden er soms bedrijven of winkels gefilmd omdat het management wil weten hoe de medewerkers klanten behandelen als zij er zelf niet zijn. Een ander doeleinde kan het vastleggen van een belangrijk gesprek of interview zijn. Doordat de meeste kleine camera’s ook geluid kunnen opnemen, kunt u op deze manier later nog eens terugzien hoe zo’n gesprek verliep.

Een kleine camera is als precies dat te koop, of verscholen in de eerder omschreven alledaagse voorwerpen. Een ander voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een kleine camera die is ingebouwd in een lamp of rookmelder, zodat je op een subtiele manier jouw bezittingen in de gaten kan houden als je niet thuis bent.

kleine camera in sleutel

Uw kleine camera neemt video, foto's en geluid op

De meeste kleine camera’s kunnen ook foto’s nemen. Voor deze optie moet je de camera wel bij je hebben omdat je uiteraard een knop moet indrukken om de foto daadwerkelijk te maken. De kleine camera zal trillen als dit gebeurt, zodat je zeker weet dat het heeft gewerkt. Mocht je subtiel foto’s willen maken, is het uiteraard handig om een camera aan te schaffen in de vorm van zo’n alledaags voorwerp. Niemand zal immers vermoeden dat je foto’s aan het maken bent met de balpen in je hand. Een andere optie van veel camera’s is een geluidsfunctie. De kleine camera begint dan pas met filmen als deze geluid detecteert. Zo filmt de camera dus niet als er niks gebeurt en worden er geen lege beelden gemaakt. Ook hoef je dan niet in de kamer aanwezig te zijn om de beelden te maken.


Toon video van de kleine camera op uw PC

Een kleine camera kan makkelijk op een PC of laptop worden aangesloten met het bijgeleverde kabeltje. Op de computer kan je dan vervolgens de beelden of foto’s bekijken en deze eventueel opslaan. Een  kleine camera heeft batterijen nodig om te werken welke veelal oplaadbaar zijn. Een simpele druk op de knop zet hem aan – of uit waardoor hij heel makkelijk te bedienen is.

De kleine camera’s zijn deze dagen zo geavanceerd dat de gadgets uit de James Bond films van vroeger nu voor iedereen werkelijkheid zijn geworden. Spy3K heeft een groot assortiment kleine camera’s welke aan ieders wensen zal voldoen, van kleine beveiligingscamera’s tot camera’s verstopt in een pen of een zaklamp. Neem dus eens een kijkje in de Spy3K webwinkel en haal zo’n handige kleine camera in huis.