U bent hier: Home > Discrete & Verborgen Camera's > Lichtschakelaar Camera

Lichtschakelaar Camera

Lichtschakelaar Camera
Details
  • Tot 10 dagen actief dankzij bewegingsdetectie
  • Eenvoudige plaatsing met bijgeleverde felcro
  • Onopvallend in elke ruimte
Onze prijs: Ä395,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Lichtschakelaar Camera

Wens je een camera die ongemerkt in iedere ruimte past?
Een extra oogje in het zeil houden bij afwezigheid?

Een voorwerp waarvan niemand zou verwachten dat deze een verborgen camera bevat, en ook nog eens een camera die voorzien is van de nieuwste snufjes? Je denkt dan misschien aan spywatches of een ingenieuze sleutelhanger met een verborgen camera, maar deze laatste toevoeging aan het Spy3K assortiment is briljant in zijn eenvoud en kan wel 10 dagen actief blijven … We hebben het hier over de Lichtschakelaar Camera.

De Lichtschakelaar Camera, discrete bewaking in eender welke ruimte

Wie graag een ruimte in de woning of in het kantoor wil voorzien van een verborgen camera, heeft misschien moeite hier een geschikte plek voor te vinden.  Je wilt vaak niet dat iemand in de gaten heeft dat er in de ruimte wordt gefilmd. Er zijn echter talloze redenen te bedenken waarom je graag een extra oogje in het zeil wilt houden, of je er nu zeker van wilt zijn dat niemand zonder jouw toestemming in je kantoor rondsluipt, of dat je de kostbaarheden thuis van extra beveiliging wilt voorzien.

Flexibel en eenvoudig, zo werkt de Lichtschakelaar Camera

Zoals de naam al doet vermoeden is de Lichtschakelaar Camera precies dat, namelijk een ingenieuze camera verstopt in een kleine lichtschakelaar. Je hoeft hiervoor geen bestaande schakelaren open te schroeven om de camera in te verstoppen, de Lichtschakelaar Camera komt kant en klaar met eigen (nep) schakelaar. Ook al werkt deze niet, hij is niet van echt te onderscheiden en kan overal op de muur geplakt worden met de bijgevoegde klevende pads. Daardoor kan je tevens helemaal zelf beslissen welk deel van de kamer je in de gaten wilt houden met de Lichtschakelaar Camera en ben je dus niet afhankelijk van vaste plaatsing – houd wel even in de gaten dat de hoek waarin de camera filmt 61 graden is.

De Lichtschakelaar Camera legt discreet scherpe beelden vast

De Lichtschakelaar Camera is voorzien van een infrarood (IR) sensor, waardoor deze automatisch begint met opnemen als er bewegingen worden waargenomen. De opnames worden in zeer scherp beeld gemaakt met een resolutie van 640x480, zodat je geen detail zult missen. Mocht je liever foto’s willen nemen, kan de camera ook zo worden ingesteld dat er JPEG afbeeldingen van een hoge resolutie (5MP) worden genomen. De opnames worden opgeslagen op de bijgeleverde 4GB micro SD kaart en kunnen later door middel van een USB verbinding worden bekeken en afgespeeld op een computer. Deze USB ingang is overigens geheel onzichtbaar vanaf de buitenkant van de Lichtschakelaar Camera.

Hou steeds een oogje in het zeil met de Lichtschakelaar Camera

De ingebouwde lithium batterij is oplaadbaar en gaat zeer lang mee. De Lichtschakelaar Camera kan tot 10 dagen lang op standby blijven, en 2,5 uur lang onafgebroken filmen. De bewegingsdetectie zorgt er echter voor dat er geen zinloze lege beelden worden geschoten, waardoor de camerabatterij zo lang meegaat. Ook de handige "loop recording" functie komt goed van pas, zo overschrijft de camera automatisch de eerste beelden indien de geheugenkaart volgeschreven staat.

Installeer deze handige kleine schakelaar met verborgen camera dus waar je het nodig acht
en ervaar de geruststelling dat iedere beweging en gesprek netjes geregistreerd wordt.

 

Gebruik de Lichtschakelaar Camera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.


 

 

Video: 640x480 (AVI, 30fps)
Foto: 5MP (JPG)
Gewicht: 75 gr
Opnameduur: Ongeveer 2,5 uur
Batterijduur: Tot 10 dagen
Geheugen: 4GB MicroSD bijgeleverd (uitbreidbaar tot 8GB)
   

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Verborgen Camera in Adapter Verborgen Camera in Adaptersnoer
Ä199,95
Ä439,96