U bent hier: Home > Micro camera assortiment

Micro camera assortiment

Micro camera assortiment

Een micro camera komt deze dagen in een hoop verschillende vormen. Een camera zo klein dat je deze een micro camera kon noemen was een aantal jaar geleden nog heel bijzonder, maar tegenwoordig zijn deze in alle geuren en kleuren te koop.

Waarom een micro camera?

Een micro camera is voor zeer veel doelen inzetbaar, maar het is natuurlijk ook gewoon een leuke gadget. Wat dacht je van een micro camera die is ingebouwd in een autosleutel of in een balpen? Zelfs een micro camera verscholen in het montuur van je bril is tegenwoordig niet meer ondenkbaar.De meeste mensen kopen een micro camera omdat ze iets op een subtiele manier willen filmen, zonder dat anderen het direct in de gaten hebben. Zo bestaat er bijvoorbeeld de praktijk van mysteryshoppen, waarbij een winkel of bedrijf zonder dat de medewerkers het weten onder de loep wordt genomen voor service en klantvriendelijkheid. Anderen willen graag een belangrijk interview of vergadering vastleggen om later nog eens terug te kunnen zien hoe de betrokkenen het ervan afbrachten. De meeste micro camera’s hebben ook de mogelijkheid om geluid op te nemen, zodat u het volledige gesprek later terug kunt luisteren.

Een micro camera is te koop als precies dat, of verborgen in een van de hierboven omschreven snufjes. Ook vind je ze in producten als buitenlampen, zodat ze zowel subtiel als handig zijn. Zelfs als je niet thuis bent heb je op deze manier de mogelijkheid om alles in de gaten te houden, zonder dat een mogelijke inbreker direct ziet dat er een camera naast de deur hangt.

Micro camera totaaloplossing

De meeste micro camera’s kunnen naast het vastleggen van beelden en geluid ook foto’s nemen. Voor deze functie moet je de micro camera natuurlijk wel bij je hebben aangezien de fotofunctie niet van op een afstand in te stellen is. Mocht je foto’s willen nemen met de micro camera, is het aan te raden deze te kopen in de vorm van bijvoorbeeld een autosleutel of balpen. De camera zal trillen als er een foto wordt genomen, zodat je direct weet dat de camera zijn werk heeft gedaan en je de gadget niet opvallend hoeft te bestuderen. Sommige micro camera’s zijn daarnaast zo instelbaar dat ze pas beginnen met filmen als er geluid wordt waargenomen. Op deze manier gebruikt de camera geen geheugen voor lege beelden en hoef je de micro camera niet in je handen te hebben om deze op de juiste tijd te starten.Micro camera's integreren perfect met uw computer

Een micro camera is simpelweg op een computer aan te sluiten waarna je de gemaakte beelden hierop kunt bekijken. Ook kan je ze dan opslaan voor later gebruik. De meeste micro camera’s werken op batterijen, veelal oplaadbaar, en zijn te (de-)activeren door op een aan – en uitknop te drukken. Hierdoor zijn ze heel makkelijk te gebruiken.

De spannende gadgets uit oude James Bond films zijn met deze micro camera’s nu voor iedereen verkrijgbaar. Spy3K heeft een groot aanbod micro camera’s, zodat er voor ieder wat wils is. Er zijn micro camera’s voor beveiliging in en om het huis of camera’s verscholen in alledaagse voorwerpen zoals een zaklamp of pen. Alles is tegenwoordig mogelijk. Bekijk dus eens ons aanbod op de Spy3K website en gun jezelf zo’n slimme micro camera.