U bent hier: Home > Observatie camera’s ter controle

Observatie camera’s ter controle

Observatie camera’s

Observatie camera’s kan je deze dagen in allerlei soorten vormen kopen. Vroeger was dit iets voor bedrijven en mensen met een hoop geld, maar een observatie camera is tegenwoordig voor iedereen weggelegd. Daarnaast zijn deze camera’s nu maar enkele centimeters groot.

Observatie camera's hoe&wat

Observatie camera’s zijn voor een hoop verschillende doeleinden te gebruiken, maar veel mensen vinden het idee van een verborgen camera in hun pen of autosleutel ook gewoon erg leuk. Er zijn zelfs hippe brilmonturen te krijgen met een ingebouwde camera!

De hoofdzakelijke reden voor het kopen van een observatie camera is natuurlijk het vastleggen van beelden, het liefst zonder dat anderen dit in de gaten hebben. Een voorbeeld hiervan is het begrip ‘mysteryshoppen,’ waarbij de medewerkers van bijvoorbeeld een kledingwinkel worden gefilmd tijdens het helpen van een klant. Het management kan zo zien hoe de klantenbeleving is als zij zelf niet in de winkel zijn. Ook kan je een observatie camera aanschaffen om een vergadering of belangrijk gesprek op te nemen, zodat je deze beelden met geluid later nog eens kan terugkijken.


Leg ieder beeld, foto en geluid vast met een observatie camera

Naast het maken van beelden zal een observatie camera veelal ook foto’s kunnen maken. Voor deze mogelijkheid is het wel noodzakelijk dat je de camera in je handen hebt. Het is daarom handig dat je een observatie camera koopt die verstopt is in een dagelijks gebruiksvoorwerp zoals een pen of een autosleutel. De camera zal trillen bij het maken van elke foto zodat je zeker weet dat de opname is gelukt. Een observatie camera zal daarnaast meestal ook een geluidsfunctie hebben. Als je deze functie aanzet zal de camera pas een opname gaan maken als deze geluid waarneemt. Je kunt op deze manier de observatie camera ergens achterlaten waarna deze pas gaat opnemen als iemand de kamer binnenloopt. Op deze manier hoef je zelf niet aanwezig te zijn voor het opnemen van de beelden, terwijl de camera tegelijkertijd geen onnodig geheugen verbruikt.


Connecteer de observatie camera met uw PC

Een observatie camera is makkelijk te verbinden met een computer waarna je de foto’s of beelden kunt bekijken. Je kunt ze hierna zelf bewerken of opslaan voor later gebruik. Elke observatie camera werkt door middel van een eventueel oplaadbare batterij en wordt aangezet met een druk op de aan – of uitknop. Ze zijn daarom zeer gebruiksvriendelijk!

Je kan je nu net zo voelen als de James Bond uit oude films en je eigen verborgen observatie camera aanschaffen. Kies er eentje uit het uitgebreide assortiment van Spy3K voor de beveiliging van je woning of voor het maken van andere discrete beelden. Er is voor ieder wat wils in de webwinkel van Spy3K!