U bent hier: Home > Online spyshop

Online spyshop

De online spyshop

Zou het niet handig zijn als je kan ontdekken wat er achter je rug om gebeurd en Spy3Kgezegd wordt? Bekruipt je soms het gevoel dat mensen niet eerlijk tegen je zijn of ben je bezorgd om je eigendommen als je niet aanwezig bent? Heb je het idee dat er thuis dingen gebeuren waar je het niet mee eens bent? Met de betaalbare spyshop oplossingen van Spy3K behoren deze zorgen tot het verleden. Ze kunnen je geruststellen of… je vermoedens net bewijzen.

Spy3K spyshop garandeert de veiligheid van uw gezin of bedrijf

Je kunt niet 24 uur per dag overal aanwezig zijn hoe graag je dat ook wilt. Familie, vrienden, werk… je moet je aandacht altijd verdelen. De surveillance systemen die te krijgen zijn in de spyshop kunnen dit werk echter van je overnemen, waardoor je overal en nergens bent. Er zijn tenslotte honderden dingen te verzinnen die de veiligheid van jouw thuis en je gezin in gevaar kunnen brengen. Stelende poetsvrouwen, oneerlijke vrienden van je kinderen, een ontrouwe partner… Wees een slechte afloop voor en kom de waarheid te weten met gebruiksvriendelijke surveillance apparatuur die je op elke plaats kan inzetten. In de spyshop van Spy3K is er voor ieder wat wils, en de spy oplossingen kunnen op een subtiele manier voor harde bewijzen zorgen.

Spy3K

Met de spyshop producten ben je altijd overal

Schaf in de spyshop bijvoorbeeld een kleine voice recorder aan, die verstopt zit in een USB stick of pen. Laat deze achter op het dressoir als je het huis verlaat, en luister per mobiele telefoon live mee met de gevoerde gesprekken. Deze zeer geavanceerde recorders uit de spyshop van Spy3K laten je per SMS weten als er geluid wordt geregistreerd, zodat je niet de hele dag alert hoeft te zijn – je hebt tenslotte wel wat beters te doen. Als je liever beeld en geluid hebt, zijn er IP camera’s te krijgen in de spyshop die zijn geïnstalleerd in rookmelders, alarmklokken, tissueboxen… Vanaf waar ook ter wereld kan je de gemaakte beelden live via je smartphone of PC bekijken, en ook hier krijg je pas een waarschuwing als er daadwerkelijk beweging wordt waargenomen. Niemand zal vermoeden dat in deze gewone voorwerpen een geavanceerde camera is ingebouwd, en juist door deze niet-afschrikkende werking krijg je direct de harde bewijzen. Met deze spyshop apparatuur ontgaat je niks meer en weet je zeker wat er zich thuis, in de auto of in het vakantiehuis afspeelt bij jouw afwezigheid,

Spyshop producten voor iedereen

Anders dan bij veel andere surveillance oplossingen betaal je in de spyshop van Spy3K nooit teveel en wordt er alleen apparatuur verkocht waar je echt wat aan hebt. Daarnaast is alles makkelijk te installeren en overal te gebruiken. Geen peperdure camera’s waar dieven met een grote boog omheen lopen en die veel stroom verbruiken, maar kleine en subtiele apparaten met grote mogelijkheden. De kleine investering in spy apparatuur van de spyshop is niet te vergelijken met wat het jou en je gezin kan opleveren. De veiligheid en welzijn van geliefden is tenslotte het allerbelangrijkst. Vermoedens en slechte gevoelens zullen de sfeer thuis niet ten goede komen, dus kies voor harde bewijzen en eerlijkheid met betaalbare surveillance oplossingen uit de spyshop van Spy3K.