U bent hier: Home > Opname apparaat van dienst?

Opname apparaat van dienst?

Online opname apparatuur kopen?

Opname apparaat voor al je belangrijk gesprekken

Het komt je misschien bekend voor; gesprekken of presentaties die je eigenlijk later nog eens terug had willen luisteren. Soms voldoen aantekeningen niet of blijken je gesprekspartners iets anders te hebben 'begrepen' dan jij bedoelde; voorbeelden te over van situaties waarbij je graag een opname apparaat tot je beschikking had gehad. Het is nu mogelijk om een discreet opname apparaat te kopen, bij de online webshop van Spy3K.

Opname apparaat voor professionele doeleinden

Wil je echter liever een opname apparaat kopen waar je langer dan 10 uur opnames mee kunt maken, is de mini geluidsrecorder die werkt op zonne-energie misschien een optie. Je kunt deze met een gerust hart in het zonnetje of in een lichte kamer laten liggen, want deze recorder laadt zichzelf automatisch op in dit licht. Met zijn kleine afmetingen (iets groter dan een 2 Euro muntstuk) zal niemand dit opname apparaat opvallen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over batterijduur en de recorder beschikt daarnaast ook nog eens over verbluffende microtechnologie. Op het interne geheugen past 300 uur aan gesprekstijd en als dat nog niet genoeg is, heeft deze geluidsrecorder de beschikking over een loop recording functie (als het geheugen vol is worden nieuwe opnames eerst over de oudste opnames gemaakt), spraakherkenning, en een voice activation systeem (begint alleen met opnemen als er in de nabijheid gesproken wordt). Dit opname apparaat is daarom ideaal om voor langere tijd ergens te worden geplaatst zodat je geen gespreksdetail hoeft te missen.

Ook biedt Spy3K de mini spy recorder aan; een zeer klein (zo groot als een paperclip) opname apparaat dat tot wel 25 uur aan gesprekken op kan nemen. Deze duur loopt zelfs op tot 140 uur als de VAS functie ingeschakeld wordt, waarmee de mini spy recorder alleen opneemt als er daadwerkelijk gesproken wordt. Door zijn kleine voorkomen kan dit opname apparaat overal worden geplaatst zonder te worden ontdekt, terwijl jij de opnames van hoge kwaliteit later kunt terugluisteren via je computer.

Heimelijk gebruik opname apparaat

Je kunt deze dagen een opname apparaat kopen voor elke gelegenheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van een recorder verstopt in een mooie balpen, aan – en uit te zetten met één druk op de knop? Deze balpen neemt alle gesproken details op in opnames van een hoge kwaliteit, waarna je de gesprekken via je laptop of PC kunt terugluisteren. De balpen is namelijk door middel van een eenvoudige USB aansluiting met je computer te verbinden.

Vergelijkbaar met deze functionele balpen heeft Spy3K ook een horloge in het assortiment, met wederom een ingebouwd opname apparaat. Al het geluid binnen een straal van 5 meter wordt door dit horloge opgenomen in geavanceerde HD-kwaliteit. Of wat dacht je van een USB stick die je in je laptop kunt steken of op je tafel kan leggen, terwijl deze onderhand alles in de omgeving opneemt? Dit zijn voorbeelden van een opname apparaat waarvan niemand de ware functie zal vermoeden. De recorders werken met interne (oplaadbare) batterijen, die zo’n 10 uur meegaan. Daarnaast kan er op het interne geheugen zo’n 120 uur aan geluidsopnames worden opgeslagen.

Opname apparaat bij Spy3K

Een opname apparaat kopen? Je ziet, er is genoeg verkrijgbaar. Verblijd jezelf dus met zo’n geweldige gadget en neem vanaf nu gesprekken en presentaties discreet op. Je zult geen spijt krijgen van de aanschaf van zo’n wonder apparaatje.