U bent hier: Home > Opname apparatuur kopen online?

Opname apparatuur kopen online?

Online opname apparatuur kopen?

Conversaties registreren met opname apparatuur

Er doen zich soms situaties voor waarbij het erg handig zou zijn als je opname apparatuur tot je beschikking zou hebben. Een (sollicitatie) gesprek wat je later nog eens terug zou willen luisteren, of misschien een meeting of presentatie waarbij je geen tijd hebt om al het gezegde nauwkeurig op te schrijven; voor dit soort omstandigheden zou het ideaal zijn als je opname apparatuur kopen kon wat niet zo in het oog springt. Het kan tenslotte wat raar overkomen als iedereen ziet dat jij alles aan het tapen bent. Zoek niet verder, maar bezoek de online webshop van Spy3K. Hier vind je een groot assortiment aan discrete opname apparatuur.

Opname apparatuur voor subtiel gebruik

Waar moet je aan denken bij opname apparatuur dat niet opvalt? Hier geven we een paar voorbeelden. Denk bijvoorbeeld aan een chique balpen waar een kleine recorder ingebouwd zit, die je activeert door een simpele druk op de top van de balpen. Niemand zal raar opkijken als jij bij een gesprek of meeting met een balpen in je handen zit. De balpen is vervolgens makkelijk te verbinden met een computer, waarna je de opnames terug kunt luisteren en eventueel op kunt slaan. Geen gedoe meer met aantekeningen waar je niets in kunt terugvinden, je kunt simpelweg de opnames van een hoge kwaliteit terugspoelen en vinden wat je zoekt. Wil je dus zeer subtiele opname apparatuur kopen, is deze balpen een goede optie.

Gelijk aan de balpen biedt Spy3K ook opname apparatuur verstopt in een mooi horloge, die alle geluidsdetails binnen 5 meter van het horloge in een perfecte HD-kwaliteit opneemt. Of USB stick die je met één druk op de knop alle gesprekken laat registreren. Bij al deze voorwerpen zal niemand door hebben dat hier in werkelijkheid opname apparatuur van een hoge kwaliteit in verstopt zit. De apparaatjes werken door middel van een interne batterij die een levensduur heeft van ongeveer 10 uur. Daarnaast kan op het interne geheugen zo’n 120 uur aan opnames opgeslagen worden. 


Opname apparatuur voor professionals

Als je echter liever opname apparatuur kopen wilt waar je nog meer op kunt opnemen, is de mini geluidsrecorder op zonne-energie misschien een idee. Zoals je misschien al raadt laadt dit apparaatje zichzelf op in de zon of simpelweg in een lichte kamer. Deze opname apparatuur is zeer klein (iets groter dan een 2 Euro munt) en daarom heel makkelijk te verbergen. Ook hoef je je niet druk te maken over lege batterijen en bevat deze mini geluidsrecorder zeer geavanceerde microtechnologie. Er kan 300 uur aan geluid worden opgenomen op het interne geheugen en twijfel je nog of je deze opname apparatuur kopen wilt, haalt dit je misschien over: deze geluidsrecorder komt ook nog eens met functies als voice activation (gaat pas opnemen als er stemmen worden gedetecteerd), loop recording (als het interne geheugen vol is, worden de oudste opnames als eerste overschreven) en zelfs spraakherkenning. Je kunt deze recorder dus ergens laten liggen en er maanden niet naar omkijken, terwijl alle interessante gesprekken voor je opgenomen worden.

Als laatste beschrijven we hier een voorbeeld van opname apparatuur die zo klein als een paperclip is: de mini spy recorder. Ondanks de kleine afmeting kan dit apparaatje tot wel 25 uur aan gesprekken opnemen, of zelfs wel 140 uur als de VAS optie aan wordt gezet; dan neemt de mini spy recorder alleen op als er daadwerkelijk spraak wordt gedetecteerd. Een geweldige gadget die tevens schokproef is en tegen zeer hoge of lage temperaturen kan.

Opname apparatuur kopen bij Spy3K

Wil je dus je eigen opname apparatuur kopen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Vermijd het ongemak van urenlang aantekeningen te hoeven maken en discussies over de inhoud van eerder gevoerde gesprekken; vanaf nu kan je het allemaal terugluisteren. Discrete opname apparatuur kopen doe je bij Spy3K. Handig en komt altijd van pas.