U bent hier: Home > Opnameapparaat kopen bij Spy3K

Opnameapparaat kopen bij Spy3K

Spy3K Opnameapparaat

Opnameapparaat neemt je belangrijk gesprekken op

Zou het niet fijn zijn als je door middel van een opnameapparaat in je hand gesprekken of presentaties met één druk op de knop gewoon letterlijk kon opnemen? Aantekeningen voldoen niet altijd en in zakelijke situaties worden verbale afspraken later nog weleens verdraaid. Met zo’n opnameapparaat heb je het bewijs dan later letterlijk nog in handen. Natuurlijk wil je wel een discreet opnameapparaat kopen, zodat je subtiel opnames kan maken. De online webshop van Spy3K heeft een groot aanbod in opnameapparatuur, dat aan elke wens zal voldoen.

Stiekem opnameapparaat gebruiken

Een discreet opnameapparaat, waar moet je dan precies aan denken? We zullen een paar voorbeelden op een rijtje zetten. Zo verkoopt Spy3K bijvoorbeeld een mooie en handige balpen, compleet met ingebouwde recorder. Deze zet je aan door middel van een druk op het achtereinde van de pen, en weer uit met een tweede druk. De balpen zal dan alle gesprekken opnemen, waarna je de pen met een PC of laptop kan verbinden om de opnames terug te luisteren en op te slaan. Geen vermoeide pols meer van het maken van aantekeningen, de geluidsopnames kunnen simpelweg teruggeluisterd worden als je in het bezit bent van zo’n handig opnameapparaat.Net zo functioneel als de balpen recorder is het horloge met ingebouwd opnameapparaat, die opnames maakt van alle gesprekken binnen 5 meter van het klokje. Dit gebeurt in een superieure HD-kwaliteit, zodat er geen detail gemist wordt. Een andere optie is de USB stick die geluidsopnames maakt met een simpele druk op de knop. Wie zou dit verwachten van zo’n apparaatje? Laat hem simpelweg op je tafel liggen en het opnameapparaat doet zijn werk door middel van een interne batterij. De gemiddelde levensduur van zo’n batterij is 10 uur, met een intern opslaggeheugen van ongeveer 120 uur.


Opnameapparaat als enkel het beste goed genoeg is

Wil je liever een opnameapparaat kopen die veel langer meegaat, kunnen wij je ook de recorder aanbieden die op zonne-energie werkt. Geen nood voor batterijen, maar automatisch opladen in de zon of in een lichte kamer. Het betreft een klein apparaatje dat maar iets groter is dan een muntstuk van 2 Euro. Deze is dus gemakkelijk overal mee naartoe te nemen of subtiel te plaatsen. De opnames worden gemaakt door middel van een zeer geavanceerde microtechnologie die wel 300 uur aan gesprekken op kan nemen op het interne geheugen. Heb je nog meer overtuiging nodig voordat je deze opnameapparatuur kopen wilt, kunnen wij je ook nog vertellen dat dit apparaatje beschikt over loop recording, voice activation en spraakherkenning. Hij denkt dus eigenlijk voor zichzelf en is daarmee uitermate geschikt om voor langere tijd ergens geplaatst te worden zonder dat je ernaar hoeft om te kijken.

Tot slot heeft de webshop van Spy3K opnameapparatuur voor je met een bijna ongelooflijke afmeting: de mini spy recorder is maar zo klein als een paperclip. Ondanks zijn afmetingen kan je hiermee tot maar liefst 25 uur aan opnames maken, of 140 uur als de VAS functie ingesteld staat. Met deze laatste functie maakt de spy recorder alleen opnames als het apparaatje daadwerkelijk stemmen detecteert. Steel de show met deze opnameapparatuur, die tevens schokproef is en ook zeer hoge en lage temperaturen kan weerstaan.

Opnameapparaat bij Spy3K

Je ziet, er zijn legio mogelijkheden als je je eigen opnameapparatuur kopen wilt.  Maak het jezelf gemakkelijk en neem gesprekken en presentaties voortaan gewoon op. Kies het opnameapparaat van jouw keuze, leun achterover en laat het apparaat zijn werk doen.