U bent hier: Home > Opnameapparatuur kopen?

Opnameapparatuur kopen?

Opnameapparatuur kopen?

Gesprekken opnemen met opnameapparatuur

We kennen het probleem allemaal wel. Een belangrijk (zakelijk) gesprek waar later de feiten van verdraaid worden, of simpelweg aantekeningen van een gesprek of presentatie die later niet meer voldoen en de belangrijke feiten net niet bevatten. Voor al dit soort situaties zou het ideaal zijn om over opnameapparatuur te beschikken zodat je de gesprekken later nog eens rustig terug kan luisteren. Echter, de omstandigheden zijn er bij gesprekken of presentaties vaak niet naar dat je duidelijk met een opnameapparaat in de handen kan gaan zitten. Spy3K heeft hier gelukkig vele discrete oplossingen voor.

voice recorders

Discrete opnameapparatuur

Wil je graag opnameapparatuur kopen die niet opvalt? Dan zijn hier tegenwoordig vele oplossingen voor. Verstopte opnameapparatuur in de vorm van een mooie en functionele balpen, bijvoorbeeld. Handig tijdens gesprekken en presentaties waarbij het niet opvalt als je een pen in je handen hebt. Met een simpele druk op de knop begint de pen met opnemen, en met nog een druk stopt deze er weer mee. De geluidsopname is van een hoge kwaliteit en valt later makkelijk terug te luisteren door middel van een USB verbinding met je PC of laptop.

Net als de balpen met verstopte opnameapparatuur, bestaat er ook een horloge welke al het geluid binnen een straal van 5 meter opneemt. Of wat dacht je van een USB stick die met een druk op de knop alles registreert dat er gezegd wordt? Dit zijn alledaagse voorwerpen waarvan niemand zal vermoeden dat hier hoogstaande opnameapparatuur in verborgen zit. Deze apparaten werken door middel van interne batterijen die tot ongeveer 10 uur meegaan. Dat is uiteraard lang genoeg voor verschillende gesprekken, en op het interne geheugen kan vaak rond de 120 uur aan gesprekstijd opgeslagen worden.


High-tech opnameapparatuur

Mocht je echter liever opnameapparatuur kopen met een langere opnameduur, kunnen we je de mini geluidsrecorder op zonne-energie aanraden. Zoals de naam al doet verraden, laadt deze opnameapparatuur zich op als hij in het zonnetje of simpelweg in een lichte kamer bevindt. Daarnaast is hij maar iets groter dan een muntstuk van 2 Euro en daarmee zeer discreet. Het opladen is op deze manier geheel gratis en de recorder bevat ook nog eens hoogstaande microtechnologie. Het interne geheugen kan tot 300 uur opnemen en ook bevat deze recorder verbluffende functies als† stemactivatie en de loop recording functie. De laatste twee functies houden in dat de opnameapparatuur alleen gaat lopen als er spraak gedetecteerd wordt, en dat de recorder de oudste opnames gaat overschrijven met nieuwe als het interne geheugen vol is. Op deze manier kan je de recorder maandenlang ergens laten liggen, zonder dat deze met een lege batterij komt te zitten of met een vol geheugen.Een ander voorbeeld van een hoog staaltje opnameapparatuur is de mini spy recorder. Dit apparaatje is zo klein, dat hij zelfs het Guinnes Book of Records heeft gehaald! Mensen die graag hun verzameling gadgets willen uitbreiden, zitten dus goed als ze deze opnameapparatuur kopen willen. De kleine afmeting (zo lang als een paperclip) zorgt ervoor dat deze recorder makkelijk ergens subtiel geplaatst kan worden, waarna hij 25 uur lang spraak kan opnemen, of tot 140 uur als de stemactivatie wordt gebruikt waarmee er alleen wordt opgenomen als er spraak gedetecteerd wordt. Een opname wondertje van hoge kwaliteit, die ook nog eens bestand is tegen schokken en extreme temperaturen.

Online opnameapparatuur kopen

Je ziet, er is een hoop te krijgen als je op zoek bent naar je eigen discrete opnameapparatuur. Vanaf nu ontstaan er geen discussies meer over wat er wel en niet gezegd werd tijdens een belangrijk gesprek, en hoef je niet meer alle gesproken informatie te missen omdat je zo druk bent met het maken van aantekeningen. Discrete opnameapparatuur kopen is tegenwoordig voor iedereen weggelegd via de Spy3K Spyshop, en biedt een uitkomst bij veel voorkomende situaties.