U bent hier: Home > Controle en Detectie > Overspel Test (zoals gebruikt door politie)

Overspel Test (zoals gebruikt door politie)

Overspel Test (zoals gebruikt door politie)
Details
  • Professioneel resultaat in enkele minuten
  • Werkt op elk type of kleur van materiaal
  • Duidelijke antwoorden vanuit de discretie van je eigen huis
Onze prijs: Ä79,94
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Overspel Test

Vermoed je dat je partner jullie relatie niet helemaal serieus neemt?
Is je partner steeds vaker van huis en vertrouw je hem of haar niet meer?

De Overspel Test toont je de waarheid

Als je het vermoeden hebt dat je partner vreemdgaat, ben je zeker niet de enige. De meest recente cijfers tonen aan dat in 40% van de vaste relaties men wel eens overspel pleegt. Wordt er wel erg vaak ‘overgewerkt’, of is de partner opeens wel heel frequent met vrienden weg? Natuurlijk kan je hem of haar eerst met je vermoedens confronteren, maar of je een eerlijk antwoord zult krijgen is nog maar de vraag. Omdat het in zo’n situatie zo belangrijk is om de waarheid te weten te komen, is de Overspel Test ontwikkeld.

Professionele betrouwbaarheid met de Overspel Test

De professionele Overspel Test is van een heel ander kaliber dan de commerciële verkrijgbare tests online. De Spy3K Overspel Test wordt ook door gerechtsdeurwaarders gebruikt voor het officieel vaststellen van overspel maar is toch heel makkelijk in gebruik. De revolutionaire Overspel Test detecteert sporen van opgedroogd sperma tot jaren na de feiten. Het geeft zo direct een antwoord of je partner al dan niet vreemd gaat of of je kind reeds seksueel actief is. Je ontvangt duidelijke antwoorden vanuit de discretie van je eigen huis. De Overspel Test komt met 5 testers en werkt op elk type of kleur van materiaal, beschadigt deze niet en laat geen sporen na.

Eenvoudige Overspel Test met onmiddellijke resultaten

De minuscule spoortjes sperma kunnen met de Overspel Test worden aangetoond door de aanwezigheid van een bepaald enzym, dat zich in hoge concentraties in sperma bevindt. Mocht dit enzym gevonden worden, ontwikkelen er zich violetkleurige vlekken op het witte testpapier. Er hoeft maar een paar millimeter van het verdachte materiaal te worden gebruikt voor de test. Dit moet vervolgens een minuut lang in water gedompeld worden. Na het openen van het testpapier kan het natte testmateriaal op dit papier worden geplaatst. Mocht er spermasporen aangetroffen worden, zal het papier de kleur violet aannemen.
 

De Overspel Test is zo een handig hulpmiddel bij het vaststellen van ontrouw.
Er kan op deze manier een heus professioneel forensisch onderzoek worden uitgevoerd, zonder hier anderen bij te hoeven betrekken.
Laat je vermoedens over overspel niet langer je leven beheersen, maar ruil ze snel en effectief in voor betrouwbare antwoorden.
 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Als u vrouw witverlies heeft.ga deze test dan ook sperma aangeven ?krijg je dan een verkeerd beeld.?
Antwoord:  
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Drugtest (zoals gebruikt door Politie)
Ä49,95