U bent hier: Home > Spy3K Diensten > Onderzoek naar overspel / vreemdgaan / buitenechtelijke relatie

Onderzoek naar overspel / vreemdgaan / buitenechtelijke relatie

Onderzoek naar overspel / vreemdgaan / buitenechtelijke relatie
Details
Onze prijs: Prijs op aanvraag.
Opties
Aantal

Onderzoek naar overspel / vreemdgaan / buitenechtelijke relatie

Het gebeurt helaas maar al te vaak in relaties: overspel. Vaak heeft de partner wel een vermoeden, maar kan hij of zij dit niet hard maken. De overspel plegende partner heeft namelijk altijd wel een excuus klaar waarom er weer overgewerkt moest worden, of van wie er op rare tijdstippen sms berichtjes binnenkomen. Om zekerheid te krijgen over de relatie, is het inhuren van een privé detective een goed idee. Spy3K werkt met ervaren en discrete privé detectives die op korte termijn een antwoord zullen vinden op al je vragen.

Hoe gaat een privé detective te werk bij overspel?

De meeste privé detectives zullen de persoon in kwestie schaduwen, zodat het duidelijk wordt waar hij of zij zich bevindt als de partner niet in de buurt is. Doordat de wantrouwende partner in contact staat met de privé detective is het meteen duidelijk als er wordt gelogen. Partners kunnen per auto worden gevolgd of worden geobserveerd buiten de woning of de werkplek. Als bewijs zal de privé detective foto en/of videopnames maken en verzamelen, waarmee een professionele rapportage zal worden samengesteld voor de klant.

De privé detective zal een heldere prijzenstructuur aan je presenteren, zodat je niet onverwacht met gemaakte kosten wordt geconfronteerd. Afhankelijk van je wensen, bijvoorbeeld het te observeren dagdeel en de manier waarop er geschaduwd moet worden, stelt de privé detective een onderzoeksplan samen. Als je hiermee akkoord gaat kan de privé detective aan de slag. Er wordt alleen in overleg van het plan, en daarmee de kosten, afgeweken. Zo weet je precies waar je aan toe bent, zowel prijs – als relatiegewijs.

Spy3K verwijst u naar een expert privé detective op het gebied van overspel in uw streek

Mensen besluiten vaak pas tot het inzetten van privé detectives als ze serieuze vermoedens hebben dat hun partner overspel pleegt. Ze kunnen door zeer uiteenlopende redenen tot deze beslissing zijn gekomen. Doordat overspel zo’n persoonlijke kwestie is, wil je er uiteraard wel zeker van zijn dat de ingehuurde privé detective een professional is die weet wat hij of zij doet. Spy3K heeft door de jaren heen een netwerk opgebouwd van door het ministerie erkende professionele privé detectives. Spy3K is een onpartijdige derde partij die je in contact brengt met een privé detective uit je regio en die een expert is in de te onderzoeken zaak. Laat de keuze welke privé detective te kiezen over aan iemand met kennis van zaken. Zo weet je zeker dat het onderzoek tot een goed einde zal worden gebracht en je niet met vragen blijft zitten.

 

Contacteer Spy3K voor de bespreking van je situatie zodat we samen naar de meest geschikte oplossing kijken.
Neem contact via 050950912 (BE) of 0208116096 (NL) of stuur rechtstreeks een e-mail naar sales (at) spy3k.be.

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*