U bent hier: Home > Voice & Audio > Pen Voice Recorder

Pen Voice Recorder

Pen Voice Recorder
Details
  • 8GB Geheurgen : 96uren opnemen in uitstekende geluidskwaliteit
  • Discreet, handig en elegant design
  • Zeer gemakkelijk te gebruiken, bovenaan uit en aan knop
  • Geen software nodig, te beluisteren via PC of via de pen zelf
  • Geleverd met oortjes en extra pen vulling
Onze prijs: Ä112,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Pen Voice Recorder

Wens jij op een discrete en subtiele manier elk detail van je volgende zakengesprek te registreren?
Wil jij in de toekomst een bewijs hebben van wat er exact gezegd is?

This text will be replaced

De Pen Voice Recorder is praktisch en kan je overal mee naartoe nemen om vergaderingen, conversaties en telefoongesprekken mee op te nemen. Je kunt de pen Recorder overal gebruiken waar je op een subtiele manier een geluidsopname wilt maken. Laat de pen recorder het werk doen, zodat je geen aantekeningen hoeft te maken en rustig kunt luisteren naar dat wat belangrijk is. Download de opnames van belangrijke vergaderingen naar je PC via de USB-poort zodat je er later nog eens naar kunt luisteren of ze kunt archiveren. Met de Pen Voice Recorder heb je de feiten met één muisklik voor je, zodat er in de toekomst geen discussies kunnen ontstaan over wat er precies gezegd is. Gebruik deze geweldige pen recorder voor geluidsopnames, opslag van bestanden en/of het opnieuw beluisteren van de gesprekken. Het ziet eruit als een gewone balpen en voelt zelfs ook zo, haast niet te onderscheiden van een normale pen. Dit maakt Pen Voice Recorder een onopvallend en niet opdringerig opname-apparaat dat iedereen die met ernstige zaken bezig in zijn bezit hoort te hebben.

Registreer al je belangrijke gesprekken met de Pen Voice Recorder

De digitale Pen Voice Recorder is ideaal voor doktoren, advocaten, zakenmensen, professoren, privé detectives en studenten. De pen recorder is een geweldige toevoeging aan je zakenkoffer of etui. Gebruik het om vergaderingen, aantekeningen of belangrijke zakelijke gesprekken mee op te nemen. Niet langer hoef je uren door al je aantekeningen heen te bladeren, je kunt nu simpelweg het gewenste bestand terugspelen. Geen discussie over wat werd gezegd. Met de Pen Voice Recorder beschik je over rechtsgeldig onweerlegbaar bewijs. De Pen Voice Recorder heeft een verbluffende opslagcapaciteit van 8GB geheugen en met de interne batterij neem je tot 96 uur non stop ieder gesprek op. Gebruik de pen recorder om alle details van een gesprek te registreren: Laat het je helpen om belangrijke data te onthouden en latere discussies te vermijden.

Recorder in een pen: Geniale eenvoud

De Pen Voice Recorder is de eenvoud zelve. Met een simpele druk op de top van de pen zal deze beginnen opnemen. Wil je de opname stoppen, druk dan nogmaals op de top. Het opslaan en archiveren van bestanden van deze pen recorder is zo makkelijk als slepen en klikken. Connecteer de Pen Voice Recorder met je computer via de USB poort en je computer zal het automatisch herkennen als een USB stick welke geen andere software nodig heeft.
 

Belangrijke gesprekken of vergaderingen beluister je graag nog eens.
Als je ze opneemt kan je ook in de toekomst nog bewijzen wat er gezegd is.
Met de Pen Voice Recorder kan dit nu op een simpele en discrete manier.


Gebruik de Pen Voice Recorder niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.


 
Geheugen: 8Gb
Batterijduur: 96 uur opnemen

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

USB Stick Voice Recorder Geluidsbewerkingsdienst
Ä179,95
Ä50,00