U bent hier: Home > Anti- Afluisterapparatuur > PRO-M10FX Mobiele Anti-Afluisterapparatuur

PRO-M10FX Mobiele Anti-Afluisterapparatuur

PRO-M10FX Mobiele Anti-Afluisterapparatuur
Details
  • Detecteert en identificeert elk signaal
  • Frequentiebereik van 0 tot 10 GHz
  • Probleemloos tot 10 meter detecteren
  • Handige mobiele uitvoering
Onze prijs: Ä2.499,94
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

PRO-M10FX Mobiele Anti-Afluisterapparatuur

Dit professionele toestel heeft twee onafhankelijke RF-detectoren - één die een breedbandbereik van 0 tot 10,000 Mhz (10 Ghz) heeft, en een ander die alleen de cellulaire banden GSM900, GSM1800 & 3G(UMTS) met een verhoogde gevoeligheid waarneemt.  Deze twee onafhankelijke detectoren kunnen tegelijk maar ook apart werken, zodat specifieke toesteltypes waargenomen kunnen worden. De breedbandmodus heeft een ongelooflijk frequentiebereik van 0 tot 10GHz, waarbij zelfs de zwakste signalen waargenomen kunnen worden. Deze modus kan signalen van afluisterapparatuur waarnemen, zoals miniatuurzenders/-bugs in ruimtes, zenders en bugs op netvoeding, telefoonbugs, draadloze videotoestellen, tracking-toestellen, walkietalkies, etc.

Met de PRO-M10FX Mobiele Anti-Afluisterapparatuur heb je een uiterst veelzijdig toestel in huis

De cellulaire modus is ontworpen om signalen van op cellulaire, mobiele telefoongebaseerde toestellen te waarnemen en lokaliseren, zoals mobiele telefoons, voertuigvolgsystemen, GSM-afluisterbugs en de nieuwste draadloze 3G-camera’s. Het kan gebruikt worden in belangrijke vergaderzalen om te controleren op verborgen GSM-bugs en 3G-draadloze camera’s, ongeautoriseerd mobiel telefoongebruik in kantoren, ziekenhuizen of gevangenissen, en in voertuigen om te controleren op verborgen GPS-volgsystemen. De interne versterkers zorgen ervoor dat signalen tot 10 meter afstand gedetecteerd kunnen worden.

De PRO-M10FX Mobiele Anti-Afluisterapparatuur toont je precies wat er jouw privacy schaadt

Zodra een verdacht signaal wordt waargenomen, zal de sterkte ervan weergegeven worden met optioneel een pieptoon, zodat de bron van het signaal makkelijker gevonden kan worden. Het waargenomen signaal wordt verwerkt en geanalyseerd aan de hand van geavanceerde algoritmes en de frequentie/cellulaire band wordt ook weergegeven om het toesteltype te bevestigen.  De ‘Burst Detect’-functie helpt bij het lokaliseren van de nieuwste digitale toestellen die alleen heel kort een signaal uitzenden en met standaard RF-bug detectors daardoor makkelijk gemist kunnen worden. Tot deze toestellen behoren onder meer GPS-volgsystemen en op GSM-technologie gebaseerde toestellen (mobiele telefonie) waar een ‘burst’-signaal of SMS-bericht in een hele korte tijd wordt verstuurd. De PRO-M10FX zal u waarschuwen als een toestel in de buurt een signaal heeft verzonden, als is het maar een fractie van een seconde. Met deze functies worden gedetecteerde, onschuldige radiosignalen snel geëlimineerd, maar worden verdachten signalen niet over het hoofd gezien. Alle informatie wordt weergegeven op het verlichte LCD-display, dat goed afleesbaar is in alle lichtomstandigheden.

Discreet, professioneel en zeer effectief, dat is de PRO-M10FX Mobiele Anti-Afluisterapparatuur

De PRO-M10FX  kan in een stille trilstand gezet worden als u de omgeving op afluisterapparatuur wilt controleren, zonder dat iemand anders het ziet. Het toestel zal stil pulserend vibreren zodra signalen waargenomen worden, zodat u het bij u kunt dragen, in de zak van uw jas bijvoorbeeld. De PRO-M10FX wordt aangedreven door een interne Lithium-Ion accu en gebruikt een geavanceerd oplaadsysteem waarmee de batterijen in topconditie blijven voor zelfs de meest veeleisende situaties. Het geheel bevindt zich in een aluminium behuizing van luchtvaartkwaliteit voor ultieme prestaties en duurzaamheid, en wordt geleverd in een heavy-duty draagbare opbergdoos voor extra bescherming en mobiliteit.
 

Detectoren: 2 RF-detectoren (0 – 10 GHz en GSM/3G)
Cellulaire modus: GSM900, GSM1800 en 3G(UMTS2100)
Bereik: 10 meter
Frequency Counter: 0 tot 2800 MHz
Signaalsterktemeter: 10 segmenten
Notificatie: Vibratie, auditief en visueel
Batterij: Herlaadbare Li-Ion batterij
Behuizing: Aluminium

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

RF Privacy Protector Pro II Multifunctionele RF Bug en Camera Detector
Ä969,95
Ä199,95