U bent hier: Home > Alternatieve beveiliging > Reverse Peephole Viewer

Reverse Peephole Viewer

Reverse Peephole Viewer
Details
  • Professionele topkwaliteit
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Compact design
Onze prijs: Ä139,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Reverse Peephole Viewer

Als politie agent of deurwaarder onzeker over het binnengaan van onbekende woningen?

Agressieve huurders willen aanspreken over hun gedrag?

This text will be replaced

Met deze Reverse Peephole Viewer is het vanaf nu mogelijk om via het kijkgaatje in een voordeur naar binnen te kijken. Natuurlijk zijn deze deurspionnen in voordeuren aangebracht zodat de bewoner kan zien wie voor de deur staat, maar dankzij dit slimme apparaatje kan de werking nu ook omgedraaid worden.

Neem geen risico's, gebruik de Reverse Peephole Viewer

De Reverse Peephole Viewer is ontworpen om politie agenten, deurwaarders en huisbazen van dienst te zijn. Met de viewer kunnen criminelen, wanbetalers of herrieschoppers zo veiliger aangepakt worden omdat er vooraf al via het kijkgaatje in de deur naar binnen gekeken kan worden.

De Reverse Peephole Viewer is compact, handig en overal mee te nemen

Het apparaatje is klein in formaat en daarom makkelijk mee te nemen. Daarnaast is de Reverse Peephole Viewer ook voor de lens van een digitale camera te zetten waardoor er in korte tijd via het kijkgaatje foto’s van het interieur kunnen worden genomen. Het bijgeleverde draagtasje beschermt daarnaast tegen krassen en het lensdoekje verzekert altijd een scherpe weergave. Geef jezelf dus een stukje extra bescherming tijdens het uitoefenen van je vak en draag de Reverse Peephole Viewer altijd bij je.

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*