U bent hier: Home > Discrete & Verborgen Camera's > Rookmelder IP Camera

Rookmelder IP Camera

Rookmelder IP Camera
Details
  • Onopvallende camera in een werkende rookmelder
  • Hoge beeldkwaliteit (480 TV lijnen)
  • Ideaal voor slechte lichtomstandigheden (vanaf 0.1 lux)
  • Volg tot 16 camera's met de bijgeleverde software
Onze prijs: Ä439,96
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

Rookmelder IP camera

Subtiel op afstand je (vakantie)huis of kantoor in de gaten houden?
Live beelden uit je verborgen veiligheidscamera op je smartphone ontvangen?

Met de rookmelder IP camera heb je een geavanceerde beveiligingscamera en werkende rookmelder in één. De camera is eenvoudig te verbinden met het aanwezige draadloze Wifi netwerk, waardoor de beelden direct op jouw smartphone of computer te bekijken zijn. De Rookmelder IP Camera kan beelden opnemen als er beweging wordt gedetecteerd en deze doorsturen naar je mailbox zodat je geen urenlange opnames hoeft af te spelen op zoek naar een teken van leven in je anders stille kantoor of huis.

Na het installeren van de meegeleverde software kan de rookmelder IP camera zo ingesteld worden, dat de gemaakte beelden naar een bepaalde computer of smartphone worden gestuurd. Deze software kan bovendien tot maar liefst 16 camera’s beheren, zodat er eventueel een uitgebreid camerabeveiligingssysteem mee aangelegd kan worden. Zo hoeft jij je nooit meer zorgen te maken over je bezittingen als je even niet aanwezig bent, en zullen eventuele ongewenste indringers zonder hun weten op camera worden vastgelegd.

Hoge resolutie verborgen Rookmelder IP Camera

De rookmelder IP camera beschikt over een camera van hoge kwaliteit; een 480 TV lijnen kleurcamera met 0.1 lux lichtgevoeligheid en H.264 compressie. Bij beperkt licht zal de camera dus nog steeds heldere beelden kunnen maken. Ook beschikt de rookmelder IP camera over een microfoon om geluid door te zenden. Je kunt de camera zo instellen dat deze een email stuurt als er bewegingen worden waargenomen in de ruimte, zodat je meteen gewaarschuwd wordt als er iets niet in de haak is.

De rookmelder IP camera heeft geen batterijen nodig; hij kan direct op het stroomnet aangesloten worden. Op deze manier moet je je al geen zorgen maken over stroomtoevoer. Je bent zo altijd verzekerd dat je bezittingen in de gaten worden gehouden, met een camera verstopt in een object dat aan je plafond sowieso niet mag ontbreken.

De rookmelder IP camera kan vanaf het plafond van je woning of kantoor prima al jouw bezittingen in de gaten houden als jij er niet bent.
Bij eventuele onraad ontvang je een waarschuwingsmailtje en maakt de camera opnames van de ruimte.
Je huis of kantoor is zo extra beschermd, en jij kan ’s nachts een stuk rustiger slapen.

P.S. De Rookmelder IP camera moet geconfigureerd worden in functie van uw internetnetwerk. Dus enige computer en netwerk kennis is vereist. Omwille van de vele netwerkopstellingen leveren wij een beperkte ondersteuning.

Gebruik de Rookmelder IP Camera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

 
Camera: 1/3 inch kleuren CCD camera
Resolutie: 480 TVL 0,1 Lux
Functies: Bekijk beelden online via PC of smartphone, ontvang beelden per e-mail na bewegingsdetectie
Andere functies: Werkende rookmelder
R&TTE Conform R&TTE Richtlijn (1999/5/EC) - Verkrijgbaar na aanvraag via contactformulier

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   werkt deze rookmelder ook op baterijen ?
Antwoord:   De rookmelder IP camera kan op verschillende manieren gevoed worden. Dit kan via een 12V adapter. Dit kan via een PoE connectie.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*