U bent hier: Home > Alternatieve beveiliging > Sleutelkluis in Steen

Sleutelkluis in Steen

Sleutelkluis in Steen
Details
  • Compacte, onopvallende kluis
  • Verbergt en beschermt sleutels of andere kostbaarheden
Onze prijs: Ä49,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Sleutelkluis in Steen

Rondsluipers te slim af zijn?
Buitenshuis sleutels of waardevolle bezittingen veilig opbergen?

Soms is de beste plek om een sleutel te verstoppen een plek waarvan niemand het zou verwachten. Hieraan voldoet deze slimme Sleutelkluis in Steen volledig: je kunt je kostbaarheden namelijk opbergen in de Sleutelkluis in Steen die je buitenshuis verbergt.

De Sleutelkluis in Steen kan je overal plaatsen om jouw sleutel te verbergen

Je leest het goed, een sleutelkluis verstopt in een steen. Deze kan je overal buiten neerleggen: bij de voordeur, langs het tuinpaadje… De Sleutelkluis in Steen is spatwaterdicht en biedt een robuuste bescherming voor jouw sleutel. Rondsluipers zullen de Sleutelkluis in Steen links laten liggen in hun zoektocht naar een sleutel of kostbaarheden, daar kan je zeker van zijn. Want wie vermoedt nu dat deze normaal ogende steen een holle ruimte met jouw sleutel verbergt?

Sluit jezelf niet buiten, wel inbrekers en andere ongewensten met de Sleutelkluis in Steen

Aan de onderkant van de steen bevindt zich een opening waarmee je de kluis kunt openen. Door zijn uiterlijk is de Sleutelkluis in Steen ook handig voor gebruik bij bijvoorbeeld tuinhuisjes, die nogal eens opengebroken worden door kwaadwillenden. Met de Sleutelkluis in Steen heb je ook bij je tuinhuisje altijd een plek waar je de sleutel kunt opbergen, en dat is wel zo’n geruststellende gedachte. Geld, sieraden en sleutels, de Sleutelkluis in Steen geeft zijn geheim niet prijs en is daardoor een ideale plek voor het opbergen van je kostbaarheden.

Afmetingen: 8,5cm x 6cm x 3cm

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Geheime Kluis in Boek Verborgen Kluis in Klok Verborgen Kluisje in Kaars
Ä79,94
Ä69,95
Ä69,95