U bent hier: Home > Spion

Spion

De moderne spion

Spy3K

Mensen zijn altijd al gefascineerd geweest door spionage. Door de eeuwen heen waren er talloze voorbeelden van spionnen die geheime informatie van de vijand overbrachten naar het thuisfront. Zo was er Mata Hari, de exotische danseres tijdens de Eerste Wereldoorlog die onverwacht een spion bleek te zijn en geheime Franse informatie aan Duitsland gaf. Ook tijdens de Tweede Wereldoorlog werd er veel gebruik gemaakt van spionnen – als je veel informatie over je tegenstander weet, kan dit tenslotte een groot voordeel opleveren. De Koude Oorlog was wel het hoogtepunt van de spionage. In Amerika probeerde senator McCarthy in de jaren ’50 van de vorige eeuw zelfs een heel vermeend spionagenetwerk op te rollen van communisten. Dit ging zo ver dat er een hoop onschuldige mensen opgepakt werden. De angst voor het communisme zat zo diep, dat men in elke onschuldige burger een spion zag.

Word zelf spion 

Tegenwoordig is dit gelukkig heel anders. Nu wordt er misschien eerder aan gadget liefhebber James Bond gedacht als men het woord spion hoort. Niet langer wordt spionage vooral geassocieerd met oorlog, maar meer met intelligente apparaatjes waarmee je subtiel gesprekken kunt afluisteren of filmpjes kunt maken. De machientjes die James Bond een paar decennia terug al in films gebruikte, zoals een afluisterpen, waren toen echter ver buiten het bereik van de gewone man. Dat is nu compleet anders. Voor een redelijke prijs kunnen alle aspirant spionnen in België zelf spyshop systemen aanschaffen. Met deze betrouwbare apparaten kan je precies op de hoogte blijven van wat er zich achter je rug om afspeelt.

Spy3K

De werktuigen van een spion

De webshop van Spy3K heeft voor ieder wat wils. Denk bijvoorbeeld aan spionage camera’s die verstopt zitten in een rookmelder of tissuebox. keyloggers voor mobiele telefoons, of interne surveillance systemen voor het beschermen van je eigendommen. De spion van tegenwoordig brengt geen informatie meer over naar regeringen of een legerleiding, maar verzamelt vooral gegevens voor zijn of haar eigen welzijn en veiligheid. Doordat de technologie veel geavanceerder en goedkoper is geworden, kan iedereen in België nu spion worden. Met de systemen van Spy3K kunnen kostbare eigendommen op een subtiele manier in de gaten gehouden worden.


Spionnen kiezen voor Spy3K

Elke spion kan bij Spy3K terecht, of het doeleinde nu bedrijven, families of privé detectives is. Bedrijven kunnen met een kleine investering hun zaak beschermen tegen diefstal van zowel binnen – als buiten uit. Families kunnen met geheime camera’s hun vakantiehuis in de gaten houden, of de locatie van opstandige tieners controleren door middel van mobiele telefoon tracking. Argwaan kan zo voor antwoorden ingeruild worden, ook als men bijvoorbeeld de ontrouw van een partner vermoedt. Daarnaast kunnen privé detectives professionele spy apparatuur aanschaffen bij Spy3K, waarmee ze nog betere diensten kunnen aanbieden. Kortom: Spy3K biedt een spy oplossing voor iedereen.  
Wacht dus niet langer en kijk zelf eens rond op de website van Spy3K. Geen spionage speelgoed, maar een grote keuze uit gebruiksvriendelijke en betrouwbare spionage apparatuur. Je zult je al snel een echte James Bond spion gaan voelen!