U bent hier: Home > DIY Spion camera’s

DIY Spion camera’s

Spion camera’s

Wie naar een spion camera op zoek is, heeft tegenwoordig een hoop keuze. Niet langer zijn deze camera’s alleen maar voorbehouden aan professionele detectives, want nu is een spion camera voorzien van de hoogste technologische snufjes voor iedereen bereikbaar.

Spion camera's gebruik je zo

Als je een spion camera aanschaft is deze uiteraard voor allerlei soorten doeleinden te gebruiken, maar het alleen al in je bezit hebben van zo’n gadget is geweldig. Wie zou nou niet graag met een pen willen schrijven waar een spion camera in verborgen zit, of een bril willen dragen met een spion camera in het montuur?
Het voornaamste doel van het kopen van een spion camera is echter het filmen van beelden, zonder dat mensen om je heen dit direct in de gaten hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mysteryshoppen, waarbij een winkel een onverwacht bezoek krijgt dat, zonder dat de medewerkers het weten, vastlegt hoe de klanten behandeld worden. Ook kan je met een spion camera subtiel een sollicitatiegesprek of seminar filmen, zodat je er later nog eens naar terug kan kijken. Een spion camera neemt ook het geluid op, zodat deze opnames ook volledig terug te luisteren zijn.


Een spion camera is simpelweg in de vorm van een camera te krijgen, of verborgen in een van de hierboven omschreven items. Spion camera’s zijn ook zeer goed in te zetten voor de beveiliging van je huis, in de vorm van bijvoorbeeld een buitenlamp boven de voordeur. Zo kan je van een afstand in de gaten houden wie er je huis binnengaat.

Een spion camera registreert video, foto's en geluid

Naast het maken van filmpjes kan een spion camera veelal ook foto’s maken. Hiervoor moet je de camera wel bij je hebben, zodat je op het gewilde moment de foto kan maken. Het is met deze functie daarom aan te raden een spion camera te kopen die verborgen is in een alledaags voorwerp, zodat het niet opvalt wanneer je deze in je handen hebt. De camera zal even trillen als er een foto wordt gemaakt, zodat je zeker weet dat het is gelukt. Ook hebben een hoop spion camera’s een geluidsfunctie. Hiermee begint de camera pas met filmen als deze geluid waarneemt. Zo hoef je dus niet zelf aanwezig te zijn bij het filmen en zal de spion camera geen onnodig geheugen gebruiken met lege beelden.


Spion camera's voor uw computer

Elke spion camera is makkelijk met een computer of laptop te verbinden. Hierna kan je de beelden eventueel opslaan, wissen of bewerken. De camera werkt door middel van een batterij welke makkelijk te verplaatsen en/of opnieuw op te laden is. Ze kunnen worden bediend door een simpele druk op de aan – en uitknop en zijn daarom heel makkelijk te gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos met een spion camera, en deze is nu te verkrijgen in de webshop van Spy3K. Spy3K heeft een uitgebreid assortiment in spion camera’s die zijn voorzien van alle technische snufjes en waarmee jij je net als James Bond kan voelen!