U bent hier: Home > Tips&info over spionage camera's

Tips&info over spionage camera's

Tips&info omtrent spionage camera’s

Was een spionage camera vroeger nog iets waar je als kind alleen maar van kon dromen, deze dagen is zo’n apparaatje makkelijk via Spy3K te verkrijgen. Ook zijn de dagen dat zulke spionage camera’s alleen te krijgen waren in een standaard model allang voorbij. Denk bijvoorbeeld eens aan een geheime camera verstopt in een tissuebox voor op het dressoir, of in je favoriete vulpen.

Spionage camera's voor discrete opnames

Het voornaamste doel van een spionage camera is uiteraard het maken van beelden zonder dat dit direct duidelijk is. Er zijn natuurlijk veel voorbeelden te verzinnen waarbij dit handig kan zijn, maar denk bijvoorbeeld eens aan het mystery shoppen (zie brilcamera) waarbij er een winkel wordt ingegaan om te kijken hoe het personeel klanten behandelt, of het opnemen van een gesprek zodat dit later nog eens rustig teruggekeken kan worden. Mensen gedragen zich vaak toch anders als ze weten dat er een camera op hen gericht staat, en met een spionage camera is dit geen probleem meer. Naast het vastleggen van beelden hebben de meeste spionage camera’s ook een geluidsfunctie, zodat er werkelijk niks mist aan de opnames.

Discrete beeldopnames zijn uiteraard ook handig als je bepaalde ruimtes en bezittingen wilt beschermen. Spionage camera’s in rookmelders aan het plafond van je vakantiehuis, of in een lantaarn naast je voordeur zullen geen dief doen vermoeden dat er opnames van hem gemaakt worden.

Een spionage camera voor beeld en klank

Naast het maken van bewegend beeldmateriaal kunnen veel spionage camera’s ook foto’s maken. Omdat je hiervoor de spionage camera uiteraard wel vast moet houden, zodat je op het juiste moment de afdrukknop kan indrukken, is het handig als je camera zich in een gebruiksvoorwerp bevindt. Als jij een autosleutel met verborgen spionage camera of USB stick in de hand hebt, zal niemand hier tenslotte raar van opkijken. De meeste spionage camera’s trillen even nadat de foto gemaakt is, zodat je hier een seintje van krijgt. Verder beschikken sommige camera’s over geluidsfuncties of wel bewegingsfuncties, waarbij ze pas beginnen met het maken van beeldopnames als ze respectievelijk geluid of beweging waarnemen. Je kunt de spionage camera op deze manier ergens laten liggen om beelden te gaan maken, zonder dat deze onnodig geheugen of batterijen verbruikt.


Spionage camera's integreren perfect in uw PC

De opnames van een spionage camera zijn direct op je eigen computer te bekijken. De verbinding tussen je PC of laptop en de camera is zo gemaakt. Vervolgens kan je het materiaal bewerken of opslaan voor later. De spionage camera’s werken op (oplaadbare) batterijen en zijn door middel van een aan/uit knop te bedienen. Een kind kan de was doen.

Online spionage camera's bij Spy3K

Spannende apparaatjes met spionage camera’s zijn tegenwoordig dus makkelijk te verkrijgen. In de webshop van Spy3K wordt een groot assortiment spionage camera’s aangeboden, van beveiligingscamera’s voor in en om het huis tot kleine spionage camera’s vermomd als hippe gadgets; alles kan. Kijk dus eens rond bij Spy3K en kies de spionage camera van jouw dromen!