U bent hier: Home > Geheimen van spionagecamera's onthuld

Geheimen van spionagecamera's onthuld

Geheimen van spionagecamera's onthuld

Een spionagecamera is niet meer zoiets mysterieus als dat het vroeger wellicht was. Konden toen alleen geheime agenten aan dit soort exclusieve apparaatjes komen, tegenwoordig zijn er een hoop mogelijkheden als je een spionagecamera wilt aanschaffen. Natuurlijk is dit afhankelijk van waar je zo’n spionagecamera voor wilt gebruiken, of misschien lijkt het je ook gewoon leuk voor de heb. Spionagecamera’s verstopt in een bril, USB stick of pen zijn natuurlijk geweldige gadgets.

Voorbeelden van spionagecamera’s en waarvoor ze dienen

De meeste mensen zullen een spionagecamera kopen om discreet opnames te kunnen maken. Niet elke gelegenheid vraagt tenslotte om een overduidelijke videocamera in je handen. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van een winkel om als management te beoordelen of het personeel wel goed functioneert, of het vastleggen van een belangrijk gesprek zodat deze later nog eens terug te kijken valt. Hoe klein de spionagecamera ook is, deze heeft meestal ook een geluidsfunctie, zodat de opnames net zo compleet zijn als dat je van een ‘normale’ camera zou verwachten.

Mocht je naar een spionagecamera op zoek zijn omdat je jouw bezittingen wilt beschermen, kan je ook eens denken aan een discrete camera in een bloempot naast je voordeur of eentje verstopt in het licht bij de oprit. Zo zullen eventuele inbrekers niet in de gaten hebben dat ze gefilmd worden en staan ze mooi met hun gezicht op de camera.

Spionagecamera's en computers

De spionagecamera’s kunnen heel makkelijk worden verbonden met PC’s of laptops, zodat de beelden opgeslagen kunnen worden of nogmaals bekeken. Verder werken de spionagecamera’s op (oplaadbare) batterijen, en is de bediening ervan zeer eenvoudig en voor iedereen weggelegd.

Spionagecamera: je extra paar ogen en oren

Wil je liever stilstaande beelden, dan kunnen de meeste spionagecamera’s ook foto’s maken. Uiteraard moet je hiervoor wel op een bepaald moment op de fotoknop drukken, dus mocht je discrete beelden willen maken is het wel handig als je een spionagecamera hebt in de vorm van iets onopvallends. Bij het maken van een foto trilt de camera, zodat je even een bevestiging krijgt. Ook kan je kiezen voor een spionagecamera met een geluids- of bewegingsfunctie, waarbij je deze ergens kan plaatsen waarna de camera pas begint op te nemen als deze ofwel geluid, ofwel beweging waarneemt. Handig, want zo wordt er geen intern geheugen verspilt en gebruikt de spionagecamera ook geen onnodige batterijen.

Spionagecamera's online verkrijgbaar

Doe jezelf dus eens een plezier en schaf zo’n wonderinstrumentje aan. In de Spy3K webshop is voor iedereen wel wat te krijgen, van kleine verstopte spionagecamera's tot beveiligingscamera’s die je door middel van software met een heel netwerk kan verbinden. Kijk dus eens rustig rond bij Spy3K en kies jouw favoriete spionagecamera uit!