U bent hier: Home > Spy shop benelux

Spy shop benelux

Spy shop voor bedrijven

Spy3KIn de spy shop van Spy3K vind je professionele surveillance systemen voor verschillende doeleinden. Er zijn wel honderd redenen te bedenken waarom je een woonhuis of bedrijf in de gaten zou willen houden, ook als je er zelf niet bent. Helaas zijn deze systemen vaak enorm kostbaar en zien veel mensen er daarom vanaf. Door de apparatuur in deze online spy shop hoeft dat gelukkig niet meer, en is deze extra veiligheid nu voor iedereen toegankelijk.

Bewijs met spy shop producten

Een eigen bedrijf en eigen medewerkers brengen een hoop verantwoordelijkheid met zich mee. Hoe kan de spy shop van Spy3K hierbij helpen? Als je vermoedt dat een van je medewerkers niet helemaal trouw is, ben je zeker geen uitzondering. Het komt vaak genoeg voor dat werknemers fondsen of informatie achterover drukken voor eigen gebruik, of in hun eigen tijd met de dienstwagen rijden. Uit Europees onderzoek blijkt zelfs dat een derde van alle diefstallen bij bedrijven te wijten is aan het eigen personeel. Probleem is echter, dat het vaak moeilijk is om bewijs te achterhalen. Een medewerker zonder bewijs confronteren is meestal geen optie, maar het verdenken van onschuldige medewerkers komt de bedrijfssfeer ook niet ten goede. Als ook jij met deze problemen zit, bieden de kostenefficiŽnte spy shop systemen van Spy3K een oplossing. Hiermee kunnen verliezen die te wijten zijn aan interne diefstallen worden gestopt, zonder je eigen financiŽle reserves uit te putten.

Voor elk probleem een oplossing Spy3K

In de spy shop van Spy3K zijn meerdere bedrijfsoplossingen te vinden. Zo kan men met de trackstick precies bijhouden waar medewerkers zich in hun dienstauto bevinden. Ongeautoriseerde pauzes en ritjes in de vrije tijd kunnen zo direct worden achterhaald. Spy software voor op smartphones en blackberries stelt je in staat om per email op de hoogte gehouden te worden van met wie er gebeld en ge-smsít wordt. Vermoed je dat de werkcomputers voor hele andere dingen dan werk worden gebruikt, biedt de spy shop speciale software aan die de aanslagen op het toetsenbord registreert. Daarnaast kunnen er met de mini cameraís en recorders hele ruimtes in de gaten worden gehouden, ook als je zelf niet aanwezig bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan magazijnen waar artikelen uit ontvreemd worden, of een kluis waar dingen uit verdwijnen. Ook voor buiten en ís nachts heeft de spy shop cameraís die elke beweging en elk geluid registreren, zodat je gerust kan slapen omdat je weet dat je eigendommen veilig zijn.

Spy shop, gemakkelijk en discreet

De Spy3K spy shop heeft de oplossingen die een ondernemer echt nodig heeft. Makkelijk te installeren surveillance systemen waar je geen ingenieursdiploma voor nodig hebt, gebruiksvriendelijke apparatuur die je incognito kan inzetten op elk type locatie. Zelfs in het kleinste hoekje van het bedrijf zullen deze oplossingen hun werk doen Ė dieven gaan tenslotte bijna nooit in het volle zicht te werk. De spy shop biedt systemen die werken en die antwoorden geven op al je vragen en vermoedens. Waar rook is, is tenslotte vuur, en hoe sneller de schuldige gepakt wordt, hoe sneller je eerlijke werknemers uit de verdachte sfeer komen. Wacht dus niet langer met het aanpakken van het probleem, maar stop interne verliezen met de hoogwaardige en gebruiksvriendelijke apparatuur uit onze spy shop.