U bent hier: Home > Alternatieve beveiliging > Spy Spiegel Zonnebril

Spy Spiegel Zonnebril

Spy Spiegel Zonnebril
Details
Onze prijs: Ä29,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Spy Spiegel Zonnebril

De Spy Spiegel Zonnebril lijkt op een doorsnee zonnebril. Niets is minder waar: Deze zonnebrillen hebben een unieke eigenschap ... Je kunt discreet alles zien wat er achter je gebeurt.

Het geheim van de Spy Spiegel Zonnebril

Het geheim van de Spy Spiegel Zonnebril schuilt in de speciale reflecterende laag nauwkeurig verwerkt in de glazen waardoor je zowel voor je kunt kijken als achter je. Wanneer je de Spy Spiegel Zonnebril draagt, kijk richting de hoeken van je ogen en je ziet perfect wat er zich achter je rug afspeelt.

Wat kun je met een Spy Spiegel Zonnebril?

Ooit gedacht dat je gevolgd werd? Met de Spy Spiegel Zonnebril moet je je hoofd niet meer draaien en zie je perfect wie er je langs achter benadert. Ook weet iedere spion dat je nooit met je rug naar de ingang van een kamer mag zitten. Met de Spy Spiegel Zonnebril veeg je je voeten aan deze regel. Daarnaast is de Spy Spiegel Zonnebril een leuk en origineel cadeau of zeer grappig voor tijdens feestjes. Vraag iemand om enkele vingers omhoog te steken achter je rug en met je 'speciale krachten' vertel je hem perfect hoeveel.

Merk op dat de Spy Spiegel Zonnebril geen bescherming biedt tegen UV straling en niet kan gebruikt worden tijdens het besturen van een voertuig.

Ooit gewenst dat je ogen op je rug had?
Met de Spy Spiegel Zonnebril scheelt het niet veel.


Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

  • Auteur: jef van looy
    goed gebruik alles in gaten kunnen houden voor en achter u met deze bril echt super

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*