U bent hier: Home > Spy winkel

Spy winkel

spyshop

De spy winkel, daar begint de waarheid


Er zijn soms momenten dat je het idee hebt dat niet iedereen helemaal eerlijk met je is. Dat kan je gezin zijn, je vrienden of je werknemers. Dat hoeft niet altijd even erg te zijn, maar als dingen vaker voorkomen en je ergere dingen vermoedt kan het lonen om met apparatuur uit een spy winkel iets meer te weten te komen. Denk aan ontrouw van partners, kinderen die op plekken rondhangen waar ze niet zouden moeten zijn of werknemers die geld of informatie van je ontvreemden. Je gaat er dan niet vanuit dat je de waarheid te horen krijgt, terwijl dit dan juist zo belangrijk is. Op dit soort momenten is de professionele spyshop apparatuur van spy winkel Spy3K een uitkomst. Dit is geen speelgoed, maar geavanceerde surveillance artikelen voor een zachte prijs.

Voor elke situatie een oplossing in de spy winkel

Verschillende situaties vragen om verschillende oplossingen. Dat is waarom de Spy3K spy winkel een grote keuze heeft in onder andere verborgen camera’s, microfoons en GPS tracking. Zo kan je bijvoorbeeld bijhouden wat je familieleden achter de computer doen, of waar je werknemers in hun dienstauto naartoe rijden. Met speciale software voor blackberries of iPhones kan precies worden bijgehouden met wie de gebruiker belt of smst. De spy winkel heeft zelfs data recovery software waarmee ook verwijderde berichtjes en andere gegevens van de mobieltjes kan worden teruggezien. Handig als je tiener met torenhoge telefoonrekeningen thuiskomt, of veel erger nog: als je ontrouw van je partner vermoedt.

Dankzij de spy winkel ben je altijd en overal aanwezig

Voor beveiliging in en rondom huis en kantoor zijn er verschillende soorten surveillance systemen te krijgen in de spy winkel. Het kan gaan om een enkel cameraatje die bijvoorbeeld een entreehal of bureau in de gaten kan houden. Deze cameraatjes zijn ingenieus verstopt in voorwerpen als een kapstok, wekker of wandklok. Deze zogenaamd alledaagse voorwerpen uit de spy winkel functioneren als normaal en geen ongewenste rondsluiper zal daarom vermoeden dat hij op haarscherp beeld wordt vastgelegd. De apparaatjes werken veelal met een bewegingssensor, waardoor er alleen beelden worden gemaakt als er daadwerkelijk wat gebeurt in de ruimte. Hierdoor wordt er geen geheugen verspild en hoef jij niet uren naar nietszeggend beeld te kijken. Voor buiten zijn er tevens gecamoufleerde camera’s te krijgen in de Spy3K spy winkel. Het nieuwste van het nieuwste is momenteel een camera die de gemaakte beelden rechtstreeks naar je mobiele telefoon stuurt. Zo hoef je helemaal niets meer te missen! Mocht je een groter gebied willen surveilleren, heeft de spy winkel ook mini camera’s die je met elkaar in verbinding kunt stellen tot één groot surveillance netwerk.

De spy winkel, ruil vermoedens in voor harde bewijzen

Geen speelgoed dus in deze spy winkel, maar hoogwaardige apparatuur waar je echt wat aan hebt. De discrete apparaten ontnemen je zorgen als je zelf niet aanwezig bent door toch een oogje in het zeil te kunnen houden, en kunnen je vermoedens omzetten in concrete feiten. De systemen zijn daarnaast kostenefficiënt, waardoor je met een kleine investering een enorm verschil kan maken. Leef dus niet langer in twijfel of zorgen en zoek een surveillance systeem uit in de spy winkel Spy3K dat aan jouw eisen voldoet.