U bent hier: Home > Anti- Afluisterapparatuur > RF Wireless Bug Detector

RF Wireless Bug Detector

RF Wireless Bug Detector
Details
  • Detecteert alle vormen van draadloze spionage-apparatuur
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Professioneel kwaliteit
Onze prijs: 159,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Voeg 4 AAA Lithium Batterijen toe
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

RF Wireless Bug Detector

Herstel vandaag nog je privacy met de RF Wireless Bug Detector.

Detecteer heel eenvoudig alle draadloze signalen van allerlei hoogstaande spy gadgets.

De RF Wireless Bug Detector is in staat om signalen binnen een bereik van 0-2,6 Ghz frequentie te detecteren. Je kunt allerlei soorten spionage-apparatuur detecteren, zoals draadloze verborgen camera’s, afluisterapparatuur, WIFI- en GSM-bugs, gewone GSM-toestellen. Zo bewaar je de uiterste confidentialiteit waar nodig.

De RF Wireless Bug Detector kan probleemloos elk verborgen toestel binnen een bereik van 0-2,6 Ghz traceren. De afstand waarop je bugs kunt opsporen hangt af van de kracht en grootte van de te traceren bug. Bijvoorbeeld: een bug van 50mv – 200mv detecteer je op een afstand van 30 tot 50 cm. Bij een bug van 300mv – 600mv lukt het over een afstand van 1 à 2 meter, en bugs met sterkte van 800mv – 1200mv detecteer je vanop 3 tot 8 meter.

Kort uitgelegd: je hebt enerzijds draadloze camera’s die beelden tot 3 km ver kunnen uitzenden. Anderzijds heb je de camera’s die heel zwakke signalen uitzenden, maar die slechts een bereik van 10 meter hebben. De bug detectors die je voornamelijk op de markt terugvindt hebben geen problemen met de sterke signalen, maar zullen de zwakke signalen van bijvoorbeeld ultra kleine spy camera’s niet kunnen onderscheppen. De bug detectors die wel deze zwakke signalen traceren, zijn dan weer vaak té gevoelig en zullen valse alarmen gaan creëren. En het is net hier dat onze RF Wireless Bug Detector een streepje voor heeft: je kunt de gevoeligheid van het toestel zelf instellen. Eens je een alarm ontvangt, stel je de gevoeligheid bij terwijl je de kamer verder scant. Op die manier kun je perfect de plaats van de bug opsporen. Bovendien beschikt de RF Wireless Bug Detector over een geluidloze trilfunctie zonder alarm voor een uiterst discrete werking.
 
Deze gesofisticeerde bug detector kan in verschillende sectoren van pas komen om een verhoogde veiligheid en privacy te garanderen.
 
Daarbij denken we aan vergaderzalen, kantoren, hotelkamers, en iedere andere ruimte waar privacy gewenst is.
Power: 2x AAA batterijen (optioneel)
Frequentiebereik: 0-2,6 Ghz
Voltage: 3V
Stroom: Signaal: 8mA ; Trilfunctie 70mA
Detectie-afstand: 20cm-10m
Afmetingen: 5,6 x 9 x 1,7 mm

 

Energizer Lithium AA Batterijen
€4,22
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Werkt de Pro RF Wireless Bug Detector als een gsm jammer?
Antwoord:   Neen. Een GSM jammer zal met alle GSM signalen binnen een zekere straal gaan interfereren terwijl de Pro RF Wireless Bug Detector alle draadloze signalen tussen 0 en 6Ghz zal detecteren maar niet blokkeren.
 
Vraag:   kun je met het apparaat ook in de ruimte verstopte gsm toestellen vinden?
Antwoord:   GSM toestellen zijn het eenvoudigst te detecteren van alle zendtoestellen aangezien deze een groot zendvermogen hebben. Je kunt echter enkel een GSM toestel detecteren dat aan het zenden is. Dit is zo voor alle counter surveillance apparatuur onder de 10.000€, bv een junction diode detector zal ook een inactief toestel detecteren.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Multifunctionele RF Bug en Camera Detector RF Privacy Protector Pro
€199,95
€619,96