U bent hier: Home > Anti- Afluisterapparatuur > Multifunctionele RF Bug en Camera Detector

Multifunctionele RF Bug en Camera Detector

Multifunctionele RF Bug en Camera Detector
Details
  • Detecteer alle soorten bedrade en draadloze spy camera's
  • Instelbare gevoeligheid
  • Handig en compact draadloos toestel
Onze prijs: Ä199,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Multifunctionele RF Bug en Camera Detector

Spoor zeer nauwkeurig alle verborgen camera’s of afluisterapparatuur op
met de
Multifunctionele RF Bug en Camera Detector
 
Deze multi-detector is zodanig vernuftig ontworpen dat hij probleemloos alle soorten spy camera’s, met of zonder draad, en iedere vorm van RF afluisterapparatuur kan opsporen, in elk hoekje van je slaapkamer, badkamer, hotelkamer of vergaderzaal. Geen speciale kennis is vereist, de Multifunctionele RF Bug en Camera Detector herstelt je rust en privacy.

Spoor camera's en draadloze afluisterapparatuur op

Dit multifunctionele toestel heeft 3 verschillende modussen: de IR Laser modus, de Trilmodus en de Alarmmodus. De IR Laser functie gebruik je om verborgen draadloze en bedrade camera's te lokaliseren. De detectie is gebaseerd op het principe van optische augmentatie: een invallende lichtstraal op een bolvormig optisch systeem (bvb. een videocamera) wordt teruggekaatst langs dezelfde weg als de inkomende lichtstraal. Concreet wil dit zeggen dat wanneer een verborgen camera, met of zonder draad, verlicht wordt met de IR Laserstraal, er een sterke lichtterugkaatsing zal zijn van de beoogde camera en deze laatste zijn positie zal verraden. De Tril- en de Alarmfuncties zullen, respectievelijk zonder of met geluid, alle signalen van draadloze camera's of afluisterapparatuur tussen de 0-6.5Ghz oppikken en zodoende hun locatie aangeven. Om je een idee te geven: Een bug detector met een bereik van 0-6.5Ghz zal zowat alle draadloze afluisterapparatuur publiek verkrijgbaar detecteren.
 
De Multifunctionele RF Bug en Camera Detector is echt een uitstekend middel om zowel draadloze als bedrade camera’s op te sporen. Je kunt er echt de locaties van alle soorten camera’s mee achterhalen. Bovendien is het toestel super handig en compact: het meet slechts 10 cm x 5 cm x 2 cm.

Je spoort zelfs de allerkleinste spionage apparatuur op.

Wat de stroomtoevoer betreft, werkt onze Multifunctionele RF Bug en Camera Detector op 2 AAA-batterijen. De frequentie van de RF detectiemodus heeft een bereik van 0-6.5Ghz. De afstand waarop je bugs kunt opsporen hangt af van de kracht en grootte van de te traceren bug. Bijvoorbeeld: een bug van 50mv – 200mv detecteer je op een afstand van 30 tot 50 cm. Bij een bug van 300mv – 600mv lukt het over een afstand van 1 à 2 meter, en bugs met sterkte van 800mv – 1200mv detecteer je vanop 3 tot 8 meter. Net zoals bij onze Pro RF Wireless Bug Detector beschikt ook deze detector over een instelbare gevoeligheid waarbij zowel sterke als zwakke signalen kunnen gedetecteerd worden. Hierbij moet je enkel de verdachte ruimte scannen, met de gevoeligheid spelen en zo heel eenvoudig alle afluisterapparatuur detecteren en lokaliseren.

De verschillende unieke functies vat je zo samen: Alle draadloze of bedrade camera’s kunnen met het blote oog worden gezien, terwijl de RF detectiefunctie alle draadloze afluisterapparatuur zal detecteren en positioneren.

De combinatie van de verschillende functies maken de Multifunctionele RF Bug en Camera Detector zonder twijfel een innovatief toestel dat dankzij zijn uitstekende functionaliteit de meest frequente spionage apparatuur kan opsporen en zo garant staat voor uw privacy en gemoedsrust.

 
 
Power: 2x AAA batterijen (optioneell)
Frequentiebereik: 0-6,5 Ghz
Voltage: 3V
Stroom: 8mA
Bug Detectie-afstand: 20cm-10m
Camera Detectie-afstand: 5m
Afmetingen: 10,8 x 4,8 x 1,8 cm

 

Energizer Lithium AAA Batterijen
Ä4,22
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Kan dit toestel ook gebruikt worden om politieradars te detecteren?
Antwoord:   Nee, dit is niet mogelijk.
 
Vraag:   Kan ik met dit apparaat een GSM lokaliseren? Al ligt deze onder de dekens of in een kast ?
Antwoord:   Zowel met de multifunctionele als de Pro RF Wireless Bug Detector kun je een GSM opsporen. Een GSM heeft een vrij sterk vermogen en kan reeds op 1m afstand worden gedetecteerd. U kunt de GSM echter enkel detecteren als deze op het moment van scannen ook aan het 'afluisteren' (bellen) is.
 
Vraag:   Hoe werkt dit apparaat? Kan je door de "kijker" heen kijken en een verstopte apparaat rood gemarkeerd zien?
Antwoord:   Gelieve even contact te nemen via het contactformulier. U ontvangt dan als antwoord een elektronische versie van de handleiding.
 
Vraag:   Detecteert de Multifunctionele RF Bug en Camera Detector ook richtmicrofoons?
Antwoord:   Neen, een richtmicrofoon versterkt enkel geluiden op een bepaalde frequentie. Er bestaat geen apparatuur om deze te detecteren.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

RF Privacy Protector Pro
Ä619,96