U bent hier: Home > Ultimate PC Camera Surveillance Add-on

Ultimate PC Camera Surveillance Add-on

Ultimate PC Camera Surveillance Add-on
Details
Onze prijs: Ä139,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Ultimate PC Camera Surveillance Add-on

Met de Ultimate PC Camera Surveillance Add-on vorm je iedere camera om tot het meeste geavanceerde PC camera bewakingssysteem.

Een greep uit de talrijke functies:
  • Monitor en record video en audio op je PC
  • Ontvang alarm via SMS of e-mail bij bewegingsdetectie
  • Volg de camerabeelden en -geluid vanuit iedere plek ter wereld via het internet
  • ...
Het zijn niet alleen de gesofistikeerde functies die de doorslag gaven om dit pakket aan te bieden maar ook de algemene gebruikersvriendelijkheid van de software. Met een basis computerkennis en dit PC camera pakket installeer je in een mum van tijd een geavanceerd bewakingssysteem voor je huis of kantoor.
 
De Ultimate PC Camera Surveillance Add-on bevat een USB grabber die de beelden en geluid van onze camera-opstellingen omzet en upload naar je PC via één van je USB2.0 poorten. Daarnaast ontvang je een licentie van de meest geavanceerde PC Camera Surveillance software op de markt: Active Webcam Deluxe.

Na het uitvoerig testen van allerlei surveillance software en USB grabbers stelden we dit pakket samen als de meest ideale PC camera surveillance add-on omwille van de rijke functionaliteiten en dit in een gebruikersvriendelijk jasje.

 
Met de Ultimate PC Camera Surveillance Add-on vergt het een minimum investering van geld en tijd om een oogje in het zeil te houden thuis of op kantoor.
 

Minimum vereisten: Intel Pentium 2 GHz of beter, Microsoft Windows XP, 2003, Vista, Windows 7, 1GB RAM (2 GB aangeraden), 10 GB plaats op harde schijf

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Is het mogelijk de software op verschillende systemen te installeren. Ik gebruik zowel een portabel als een desktop voor bewakingsdoeleinden
Antwoord:   Neen, in principe niet. Toch kunt u wel op uw tweede PC een demo versie installeren met alle functionaliteiten maar de bewegende tekst "DEMO" zal uw beeld sieren. U zult echter perfect kunnen bekijken wat er gebeurt.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*