U bent hier: Home > GPS Tracking > Trackstick Pro

Trackstick Pro

Trackstick Pro
48%
Details
  • Zeer compact en gebruiksvriendelijk
  • Nauwkeurige GPS technologie
  • Eenvoudig in te bouwen in voertuigen, werkt ook op een sigarettenaansteker van 12 Volt
Normale prijs: Ä362,99
Onze prijs: Ä190,07
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

Trackstick Pro

De Trackstick Pro is zonder enige twijfel het neusje van de zalm als het over tracking toestellen gaat. Deze kleine GPS data logger slaat voortdurend zijn positiegegevens op, en dit gedurende lange tijd. Dit toestel is een uitstekend en heel erg betaalbaar alternatief voor real time tracking toestellen.


De Trackstick Pro leent zich voor zowel persoonlijke als professionele doeleinden. Je hoeft hem gewoon in een bewegend voertuig te installeren. Van daaruit gaat het toestel meteen de positie van het voorwerp of voertuig berekenen. Dit doet hij op basis van GPS-signalen die hij ontvangt van meer dan 24 GPS-satellieten (met een precisie van ongeveer 2,5 meter). De Trackstick Pro slaat alle belangrijke details op, zoals tijdstip, datum, locatie, snelheid, hoogte, temperatuur enz., en dit doet hij gedurende maanden aan één stuk door op vooraf ingestelde intervals (maar enkel als het voertuig in beweging is!).

Het 4 MB Flash geheugen van de Trackstick Pro kan 16000 verschillende posities opslaan, hetgeen overeenkomt met meerdere maanden van reisactiviteit. Nadien kun je de opgeslagen gegevens naar je PC downloaden met behulp van de bijbehorende USB-poort en Windows software. Om de gegevens op te vragen, heb je een computer nodig die uitgerust is met Windows Vista, XP of 2000 met USB 1.1/2.0.

Deze kleine reisbegeleider is geïntegreerd met Google Earth en kan dus wereldwijd gebruikt worden. (Uiteraard werkt het toestel ook met andere grafische kaartprogramma's). Dankzij het 3D-model waarmee Google Earth werkt kun je als gebruiker op een heel eenvoudige manier wereldwijd alle actie waarnemen (op het land, in zee of in de lucht) en kun je heel gedetailleerde gegevens en statistieken verkrijgen van alle afgelegde routes. Bovendien val je dankzij de rechtstreekse integratie van Google Earth als gebruiker niet in de kosten voor de aanschaf van bepaalde software of andere licenties.

De Trackstick Pro wordt gevoed met de plug van een sigarettenaansteker van 12 Volt. Hierdoor kun je het toestel rechtstreeks in een voertuig of elk ander bewegend voorwerp aansluiten. De geavanceerde draagbare logger is uitgerust met een ingebouwd firmware alarm dat automatisch elk tijdstip van eventuele energieonderbrekingen registreert. Deze worden nadien duidelijk aangegeven bij het downloaden van de opgeslagen gegevens.

De Trackstick Pro kan op verschillende manieren van pas komen. Hij helpt je bij het plannen van uitstapjes, bij zoektochten, bij schattenjachten maar kan ook zicht bieden op de activiteit van uw werknemers en bedrijfsvoertuigen. Dit gadget wordt zelfs door de overheid gebruikt voor het achterhalen van levensbelangrijke Defense and Intelligence informatie en voor strategische planning. De Trackstick Pro is intussen evenmin weg te denken bij allerhande urgentiediensten: hier heeft dit toestel reeds menig leven gered door noodgebieden en evacuatieroutes gedetailleerd in kaart te brengen en efficiënter uit te kammen.

Toepassingen:

Wagenpark:
Zicht op de activiteit van uw werknemers en bedrijfsvoertuigen, zicht op afgelegde routes, controle op tijdige leveringen, zicht op kilometerverbruik.

Persoonlijk - Zakelijk:
Planning en opname van reizen, Geocatching en zoektochten, in kaart brengen van afgelegen gebieden, controle op rijgedrag van familieleden.

Voor commercieel gebruik:
Schematiseren van onderhoud van materiaal, job site mapping, location surveying.

Overheid:
Staatsveiligheid, defensie en inlichtingen, ontwikkeling van legertroepen en -uitrusting, strategische planning.

Hulpdiensten:
in kaart brengen van noodgebieden, uitstippelen van evacuatieroutes, site surveying and mapping, logistiek van voertuigen.

De Trackstick Pro (met afmetingen van 8 cm x 5 cm x 2,5 cm) is de perfecte oplossing voor mensen die in de transportwereld zitten, of voor eender wie dagelijks met voertuigen te maken heeft . Of je nu je werknemers in de gaten wil houden, of je wil de leveringstermijn van je producten op punt stellen of je leveringsroutes herbekijken, dan is de Trackstick Pro precies wat je zoekt. Met alle voordelen die dit product je biedt, blijf je steeds uitstekend geïnformeerd over het reilen en zeilen binnen jouw sector en heb je voortdurend een streepje voor. Bovendien vergt het toestel geen installatiekosten of maandelijkse rekeningen en kun je dus probleemloos genieten van de uitstekende kwaliteit van deze Trackstick Pro.

Vergelijk de verschillende Tracksticks:

 

Type Trackstick
Trackstick Mini
Trackstick Pro
Afbeelding
Afmetingen
8,89cm x 3,81cm x 0,95cm
8cm x 5cm x 2,5cm
GPS

-160dBm
7x zo gevoelig als andere modellen
360° antenne

-
Energievoorziening
Ingebouwde lithium ion batterij
Sigarettenaansteker wagen (5-24V DC)
Batterijduur
3-14 dagen
Ongelimiteerd
Geheugen
16000 locaties
16000 locaties
Weersbestending
Ja
Nee
Bewegingsdetectie
Ja
Nee
Software
Trackstick Manager
(zie video)
Google Earth
(gratis versie)
Trackstick Manager
(zie video)
Google Earth
(gratis versie)
Accessoires
Magneethouder
Beschermende rubberen
Houder
USB data kabel
Stroomkabel voor sigarettenaansteker
Samengevat

Flexibel in te zetten GPS logger met interne lithium batterij en uiterst gevoelige GPS.

Ideaal voor situaties met minder goed GPS ontvangst zoals discrete plaatsing onder auto.

GPS logger voor vaste installatie in een wagen. Geen batterijen te vervangen of op te laden.


Gebruik de Trackstick Pro niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

Auto 12V Sigarettenaansteker Splitter
Ä28,19
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Kunnen de gegevens meteen op GSM ontvangen worden? Bijvoorbeeld om iemand onzichtbaar met een paar minuten verschil toch nog op de voet te kunnen volgen?
Antwoord:   De Trackstick Pro is geen real-time of live GPS tracking systeem. Alle lokaties worden intern op het geheugen opgeslaan en kunnen achteraf weer uitgelezen worden. Indien het "live" gegeven niet noodzakelijk is dan is de Trackstick Pro een zeer voordelige oplossing. Geen gebruikskosten en een voordelige aankoopkost.
 
Vraag:   Kunt U mij zeggen welke verschillen er zijn tussen de Super trackstick en de Trackstick Pro?
Antwoord:   Beide toestellen werken gelijkaardig, enkel functioneert de Pro versie op de accu van de auto terwijl de Super op AAA batterijen werkt. Zo is de Super een flexibeler en eenvoudiger te instaleren tracking toestel.
 
Vraag:   Kan de trackstick pro verdekt opgesteld worden, bvb onder het dashboard?
Antwoord:   Dit is geen probleem. Ik stuur u in een aparte e-mail de handleiding met verwijzing naar een discrete installatie in het dashboard.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*