U bent hier: Home > Camera MP4 Recorder

Camera MP4 Recorder

Camera MP4 Recorder
32%
Details
USP1 USP2
Gewicht 0,15 kg
Normale prijs: €314,78
Onze prijs: 213,15
BTW inbegrepen 21%
Opties
Type Camera
Aantal

Camera MP4 Recorder

Maak je je zorgen over wat er al die tijd op je kantoor gebeurt?
Ben je het achterbaks gedoe thuis beu?

Zet een punt achter je zorgen
en registreer iedere beweging
met onze Camera MP4 Recorder.

Vandaag is jouw eerste stap naar gemoedsrust. Want met de Camera MP4 Recorder hou jij als bezorgde ouder, drukbezette zakenman of -vrouw een oogje in het zeil op kantoor, in je winkel of gewoon bij je thuis. Geen enkele actie zal onopgemerkt voorbijgaan want met de ingebouwde bewegingsdetectie registreert de Camera MP4 Recorder alles wat er zich tijdens je afwezigheid afspeelt. Deze recorder is herstelt jouw mentale rust en zorgeloos leven.

Sluit heel eenvoudig één van onze bedrade camera's aan en beschouw de Camera MP4 Recorder als jouw extra paar ogen. De SD geheugen kaart, optioneel als accessoire toe te voegen (max. 2Gb), zal probleemloos gedurende uren video-opnames maken. Jij bepaald de opnamekwaliteit en zo kun je met een 2Gb SD kaart tot 13u opnemen wat er zich voor het oog van de camera afspeelt. 13u lijkt niet veel? Denk opnieuw want deze slimme recorder neemt enkel op wanneer er beweging is dus 13u kan dagen, misschien zelfs weken, voor jou waken betekenen. Met de 'loop' aan overschrijft de recorder de oudste gegevens wanneer de SD kaart vol is en op deze manier heb jij zekerheid dat steeds de laatste dagen aan activiteit zijn opgeslagen.

Om het geheugen maar vooral jouw kostbare tijd voor het analyseren van de beelden te sparen, beschikt de Camera MP4 Recorder over verschillende opnamefuncties. Enerzijds kan je het toestel gewoon handmatig bedienen, maar het beschikt uiteraard ook over enkele automatische functies. Je kan bijvoorbeeld een tijdspanne instellen en de functie 'scheduled continuous recording' toepassen, waarbij de camera voortdurend beelden zal opnemen binnen deze tijdspanne. Of je kan kiezen voor de 'schedule motion detection recording', hetgeen toelaat enkel opnames te maken bij beweging binnen een specifieke tijdspanne. Interessant voor tijdens de werkuren? Deze laatste functionaliteit wordt bovendien nog ondersteund door 'multiple detection blocks' waarbij een deel van het opnamebeeld vooraf bepaald kan worden zodat enkel beweging in dit deel de Camera MP4 Recorder zal activeren, b.v. enkel opname bij beweging aan de kassa. De 'motion sensitivity' laat je eveneens toe de gevoeligheid van de bewegingssensor op verschillende niveaus in te stellen om zo valse alarmen te vermijden.

Dit toestel is een godsgeschenk voor bezorgde ouders en drukbezette zakenmensen. Niet alleen kan het de gebeurtenissen opnemen, de zoek- en terugspeelfuncties geven je ook de mogelijkheid om alle archiefbeelden terug te vinden en op je TV te herbekijken. Kortom, het is een gebruikersvriendelijk toestel en een must als opnametoestel.

De Camera MP4 Recorder kan met verschillende types camera's geleverd worden: een pinhole camera, een knoop-, schroefcamera of een hoogstaande mini CCD camera. Overtuig jezelf over de kwaliteit van de mini camera's en bezoek de desbetreffende productpagina's. Je kan de camera voeden met de bijhorende EU adapter, of je kiest voor een alternatieve stroomoplossing.

Installeer de Camera MP4 Recorder waar en wanneer je het nodig acht.
Deze recorder is jouw extra paar ogen en houdt je op de hoogte van
wat er zich tijdens je afwezigheid afspeelt.

MP4 Recorder Motion DetectionEigenschappen:

 • Compact en in zakformaat
 • Geïntegreerd met real-time MPEG4-SP video en G.726 audio codec
 • Neemt zowel video als geluid op
 • Tot 13 uur opnametijd bij gebruik van een 2 GB SD kaart (max. 2Gb)
 • Verschillende opnamemogelijkheden: handmatig, bewegingsdetectie, voorgeprogrammeerde opnamemodus
 • 'multiple detection blocks' en instelbare niveaus voor bewegingsdetectie
 • Toetsvergrendelfunctie
 • SD card plug-and-record (max. 2Gb)

Het pakket bevat:

 • Camera MP4 Recorder (1)
 • Audio/video kabels (2)
 • Adaptor DC 5V/1A (1)
 • Handleiding (1)
 • Snelgids (1)
 • Eventuele extra opties of accessoires
Tech1 Tech2
TakeMS 16GB Secure Digital (SD/SDHC) kaart Class 6 Universele Adapter | Omvormer voor Auto Sigarettenaansteker Energizer Lithium AA Batterijen Lithium Ion Battery Pack - 25Wh/50Wh
€48,87
€29,84
€4,22
€111,04
Aantal
Aantal
Aantal
 
4x AA Energizer Rechargeable 2450mAh
€27,81
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Kan er ook een bedrade ccd mini camera op de camera MP4 recorder worden aangesloten?
Antwoord:   Ieder type camera kan op de MP4 recorder worden aangesloten.
 
Vraag:   Worden de beelden als één groot bestand opgeslaan of als kleine stukjes?
Antwoord:   Beelden en geluid worden opgeslaan als meerdere kleinere filmbestanden. Dit vereenvoudigt latere analyse. Indien u toch één groot videobestand wenst, kunt u de verschillende bestanden aan elkaar koppelen door AVI joiner software.
 
Vraag:   Is er geen aparte draadloze ontvanger nodig?>
Antwoord:   De Camera MP4 Recorder is een bedraad systeem. De mini camera is via een draad verbonden met de Camera MP4 Recorder. Er is geen extra ontvanger nodig.
 
Vraag:   Hoe sluit je de MP4 Camera Recorder aan met een mini camera?
Antwoord:   De Camera MP4 Recorder beschikt over een AV IN en een AV OUT. Via de bijhorende kabel zal via de AV IN de mini camera geconnecteerd worden. De AV OUT kan gebruikt worden om het toestel aan te sluiten op bv een TV.
 
Vraag:   Kan de MP4 Camera Recorder volledig op batterijen werken?
Antwoord:   Ja. De Camera MP4 Recorder biedt de mogelijkheid om zowel via een adapter op het stroomnet als via 2 AA batterijen te werken. Ook alle mini camera's worden zowel met een adapter als met een batterijklip geleverd. Via de batterijklip kan de mini camera met een 9V batterij gevoed worden. Deze opstelling kan gemiddeld 3uur op batterijen werken.
 
Vraag:   Zijn de mini camera's getoond op de foto bij de MP4 Wireless and Wired Camera Recorder inclusief voor de standaardprijs?
Antwoord:   Neen. De mini camera's zijn steeds optioneel toe te voegen. 1 camera kan via de opties toegevoegd worden. Extra camera's kunnen apart via de Mini Camera's sectie besteld worden.
 
Vraag:   Is het mogelijk de Camera MP4 Recorder te gebruiken met de wireless mini camera?
Antwoord:   Dit is een zeer slimme combinatie. Inderdaad, deze kunnen perfect gecombineerd worden om zo een recorder voor een draadloze camera te bekomen. Merk wel op dat je zowel voor de ontvanger als de recorder stroom zult nodig hebben. Indien er geen stopcontact voor handen is, is de Lithium Ion Battery Pack een interessante oplossing aangezien deze beide apparaten gelijktijdig van energie kan voorzien (12V en 5V output).
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera
€279,95