U bent hier: Home > Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera

Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera

Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera
31%
Details
 • Discrete camera in compact formaat
 • Film ook 's nachts met de infrarood technologie
 • Fantastische beeld- en geluidskwaliteit
 • Slimme bewegingsdetectie
Normale prijs: €404,80
Onze prijs: 279,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Draadloze Camera Uitbreiding
Extra Bedrade Mini Camera
Aantal

Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera

Gebeuren er dingen tijdens je afwezigheid waar je graag het fijne van zou weten?

Misschien verdwijnen er papieren of spullen op mysterieuze wijze?

Stel je voor dat je perfect kan opnemen wat er achter je rug gebeurt, zowel video als audio, is het nu dag of nacht. Dit met een systeem zo flexibel dat je het binnen de 2 seconden installeert en dat je toelaat eenvoudig vandaag ruimte X en morgen ruimte Y te bewaken. Dit alles zo compact dat discretie vanzelfsprekend is.

Met de hulp van de Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera schuif je zo al je zorgen van de baan en beantwoordt je al jouw vragen met beeld en geluid.

Hoog-kwalitatieve ingebouwde IR mini camera

Een unieke combinatie van infrarood met microtechnologie

Je ziet heel weinig infrarood (IR) mini camera's. De IR leds nemen meestal heel wat plaats in beslag waardoor je snel een grote, alles behalve discrete camera hebt. Bij deze portable recorder zijn de IR leds perfect in de behuizing verwerkt waardoor je nog steeds bij weinig licht of zelfs in het zwart van de nacht, op een discrete manier, nog steeds goede opnames kunt maken. Deze portable recorder bezit 6 IR leds en, nacht of geen nacht, niets binnen een straal van 5m zal je ontglippen.

Niets zal je ontgaan, zelfs niet in de ruimste kamers

Deze portable recorder kan onder een zeer brede hoek filmen. De gebruikte camerasensor is van het type 1/6", deze geeft een bredere beeldhoek dan de standaard 1/3" of 1/4" en laat je toe alles vast te leggen, zelfs in de breedste kamers.

Hoogstaande microtechnologie

De kwaliteit van de beelden zal je aangenaam verrassen. Resoluties tot 640x480 zijn geen probleem. De beelden zullen niet de minste twijfel laten over wie de kamer betreedde en wat hij/zij daar deed. De onderliggende technologie is van het type CMOS.

De geluidsopname functioneert ook uitzonderlijk goed dit in tegenstelling tot 99% van de andere systemen op de markt. Met een S/N ratio van 46dB neemt deze portable recorder alle gesprekken binnen een straal van 5m kristalhelder op. Het geluid is zo goed dat het zelfs als digitale voice recorder kan dienen.

Maar zoals men steeds zegt: "Beelden zeggen zoveel meer dan woorden"

Youtube comprimeert steeds ge-uploade filmpjes waardoor er een achteruitgang van kwaliteit optreedt. Voor de daadwerkelijke kwaliteit download volgende file: Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera Voorbeelden.

Portable MP4 Recorder

Opnamefuncties

Deze portable MP4 recorder ondersteunt alle denkbare opnamemodussen. Variërend van de eenvoud van je oude video tot de meest geavanceerde technieken die je toelaten enkel en alleen dat op te nemen wat jou interesseert en zodoende je uren van analyse te besparen.

Manuele opname: Dit is de meest eenvoudige modus. Je wenst op te nemen, je drukt op de REC knop. Je stopt met opnemen, je duwt op de STOP knop. Net zo eenvoudig als het bedienen van je video-speler.

Geplande continue opname: Je wenst enkel tijdens de werkuren op te nemen? Stel de MP4 recorder in zodat deze b.v. continu vanaf 8uur 's morgens to 17u 's avonds opneemt.

Geplande opname met bewegingsdetectie: Dit is voor vele situaties de meest interessante opnamemodus. Via deze functie stel je deze recorder b.v. in zodat er enkel tussen bepaalde uren wordt opgenomen EN enkel en alleen als er beweging is.

Deze modus kan nog verfijnd worden:

 • Bewegingsdetectiegebied: Zo kun je het beeld indelen zodat er enkel en alleen als er binnen voorgedefineerde gebieden van het beeld beweging is, er zal opgenomen worden.
 • Bewegingsdetectiegevoeligheid: Defineer een energie threshold die moet overschreden worden alvorens er zal opgenomen worden.
 • Een v.b.: De portable MP4 recorder staat opgesteld ter bewaking in uw kantoor. Je hebt twee kasten met dossiers in beeld. Eén kast is echter voor algemeen gebruik terwijl een andere kast hoogstgevoelige informatie omvat waarvan je vreest dat deze uitlekt. Je kunt nu het beeld zo indelen dat enkel en alleen als er iemand in de verboden kast komt er wordt opgenomen en niet wanneer men een dossier neemt uit de kast voor algemeen gebruik. Als extra kun je de gevoeligheid van de beweginsdetectie bepalen zodat er bij wijze van spreken geen opname start bij het voorbijvliegen van een mug.

Wanneer je bovenstaande functies wijselijk gebruikt, zul je de opnames beperken tot de actie. Je zal de verschillende opnamemodussen ten zeerste weten te appreciëren wanneer je merkt dat je in een mum van tijd alle beelden hebt doorgenomen.

Geheugen en opname capaciteit

De Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera is compatibel met de standaard SD geheugenkaartjes (tot 32Gb). De opnametijd zal bepaald worden door de grootte van de geheugenkaart en de gekozen kwaliteit. We zetten enkele opnametijden op een rijtje voor een 2GB SD geheugenkaart.

Resolutie
Beelden/seconde
Hoge kwaliteit
Gemiddelde kwaliteit
Lagere kwaliteit
640x480
12fps
310min.
560min.
680min.
320x240
30fps
300min.
760min.
1200min.

10, 20 of 30 uren opname volstaat niet denk je?

 1. Bedenk dat wanneer je gebruikt maakt van de bewegingsdetectie en zodoende enkel bewegingen worden opgenomen dat een degelijk SD geheugenkaartje reeds kan volstaan voor dagen of zelfs weken aan opnames.
 2. Deze slimme portable recorder beschikt over de loop-functie: Zodra het geheugen vol is zal de recorder de oudste videobeelden vervangen met de laatste nieuwe. Zo weet je, al legt de recorder reeds maanden iedere beweging vast, dat steeds de laatste weken opgeslaan zijn. De loop-functie kan ook uitgeschakeld worden.
 3. Nog niet overtuigd? Dan gebruik je toch gewoon een groter geheugenkaartje. Deze portable recorder ondersteunt geheugenkaartjes tot maar liefst 32Gb of ( bij een gemiddelde kwaliteit ) 160 uren aan opnames.

Compactheid staat voor discretie

Terwijl de Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera een schat aan technologie bevat toch meet deze amper 8,6cm x 5,5cm x 2,2cm. Deze portable recorder is zo compact dat deze perfect in een pakje sigaretten past. De cameralens zelf meet maar 1mm. Stel je voor dat je een gaatje in het pakje sigaretten zou maken ter grootte van 1-2mm ter hoogte van de lens ... Of plaats het achter een kaft, schilderij, doos, magazine ... Kun je je een nog discreter camera-opnamesysteem inbeelden?

Transformeer de portable MP4 recorder tot een surveillance systeem naar keuze

Beschouw de Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera als een basisstation waar je talrijke uitbreidingen aan kunt toevoegen. Zo sluit je eenvoudig een externe camera aan of met een extra ontvanger bekom je een MP4 draadloos opname systeem.

Monitor en registreer beelden en geluid van draadloze camera's

Combineer deze portable MP4 recorder met de Draadloze Mini Camera Set en je bekomt een efficiënt MP4 draadloos camera opname systeem. Ontvang beelden en geluid binnen een straal van 25m binnenshuis en 50m buitenshuis (zonder obstructies). Neem enkel op als er beweging is, al dan niet binnen bepaalde uren. Je hebt nu een draadloos camera opname systeem dat alle denkbare snufjes omvat, simpelweg uniek wereldwijd.

Onderstaande opstelling wordt voorzien van stroom via de Lithium Ion Batterij. Je kunt ook gerust de bijgeleverde adapters gebruiken.

MP4 Draadloos Camera Opname Systeem

Had je liever een schroef- of knoopcamera?

Deze flexibele recorder kan ook gecombineerd worden met onze discrete bedrade mini camera's. Je hebt te kiezen uit een pinhole-, knoop-, of schroefcamera. Zo kun je deze externe bedrade mini camera rechtstreeks van stroom voorzien (9Volt) via de MP4 recorder. Geen geknoei met extra draden. Het voeden van de externe mini camera via de recorder is vooral aan te raden wanneer je de recorder aansluit op het stroomnet of op een externe batterij zoals onze Lithium Ion Batterij.

Power voor de portable recorder

De grootste uitdaging binnen de spy wereld is de stroomvoorziening. Hoe minder vaak je de batterijen van een apparaat moet verwisselen des te handiger. Ook hier werd aan gedacht.

Ten eerste heb je de keuze om de portable recorder te voeden via de ingebouwde lithium batterij. Je kunt dan maar gedurende 100 minuten opnemen maar toch blijft dit zeer handig om gedurende een korte tijd even te checken wat er aan de hand is. Net zo eenvoudig als je GSM laad je het toestel weer op zodra de batterij leeg is. Ten tweede kun je de recorder van stroom voorzien via de bijhorende adapter. Op deze manier voorzie je het apparaat constant van stroom maar je bent dan wel beperkt door de aanwezigheid van een stopcontact. Een derde en zeer interessante oplossing is het gebruik van de Lithium Ion Batterij. Nergens vind je zo een compacte en terwijl krachtige batterij. Deze kan de Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera tot 15uur actief houden, iedere beweging registreren, alles opslaan wat er gebeurt.

Portable recorder met Lithium Ion Batterij

Ieder knopje of ledje uitgelegd

(1) ON/OFF (12) Batterij-laden-led
(2) Blokkeer alle toetsen (13) Play/pauze-toets
(3) Reset (14) Functie-combinatie-toets
(4) USB-ingang (15) 4 richting-toets
(5) Alarm-ingang (16) Luidspreker
(6) Power-ingang (17) LCD
(7) SD-kaart-slot (18) Microfoon
(8) Koptelefoon (19) IR-houder
(9) AV IN (20) IR-leds
(10) AV OUT (21) Camera
(11) REC-led  

 

Wat bevindt zich in het pakket?

Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera
Afstandsbediening
Oortjes
USB-kabel
Adaptor
(DC 5V/1A)
AV-kabel
Alarm-line-in-kabel
Handleiding
Quickstartguide
 
 

Dit alles wordt geleverd in een stijlvol en welverzorgde verpakking

Nog meer informatie?

We doen de allergrootste moeite om je zo goed mogelijk te informeren zodat je perfect weet wat je besteld. Dus wens je nog meer informatie klik dan op onderstaande foto. De quick start guide zal openen in een aparte pagina.

Als ongeruste ouder of echtgenoot, als drukbezette zakenman of -vrouw
kun je jammer genoeg niet overal gelijktijdig zijn. Toch vereisen vele situaties je wakend oog en oor.

Stel jezelf nu gerust, neem de touwtjes weer in handen

Gebruik de Portable MP4 Recorder met IR Camera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

Videosysteem: NTSC / PAL video systeem en automatische detectie van verloren videobeelden
Video codec: MPEG4-SP ASF File Format
Opname frame rate: Maximum: 30fps@320x240 / 12fps@640x480
Opnamekwaliteit: Laag / Gemiddeld / Hoog
Opname tijd/datum: Als overlay in ASF videobestand
Video input: 1 CH composite video line in
Video output: 1 CH Composite video line out
Audio sampling rate: 44.1 Khz
Audio codec: G.726 / 32 kbps
Audio input: 1 CH Audio line in
Audio output: 1 CH Audio line out
Audioweergave: Microfoon - luidspreker - oortjes
Opslag: SDHC tot 32GB (4Gb inclusief)
Serial port: USB 1.1 (read-only)
Opnamemodus: Manueel, gepland continu, gepland met bewegingsdetectie en opname bij extern alarm
Bewegingsdetectie-instellingen: Bewegingsdetectiegebied en bewegingsdetectiegevoeligheid
Scenezoekfunctie: Eigenschappen en eerste beeld van scene worden weergegeven
Afspeelfucntie: Play/fast forward/fast rewind/pause/step forward/step backward
Afspeelsnelheid: x1 / x2 / x4 / x8 / x16 / x32
Stroomvoorziening: DC 5V/1A / interne lithium batterij / externe Lithium Ion Battery Pack (optioneel)
Gewicht: 150g (zonder batterij) / 175g (met batterij)
Afmetingen: 8,6cm x 5,5 cm x 2,2 cm
Gewenste gebruiksomstandigheden: 30%-80% RH, 5°C-45°C
Gewenste opslagomstandigheden: 30%-90% RH, 0°C-50°C
Sensor: 1/6 inch
Effectieve beeldvorming: VGA (H/V: 640x480)
S/N ratio: 46dB
Lens: Cone lens f3.62mm/F2.8
Infrarood: 6x IR led
Infrarood golflengte: 850nm
Infrarood reikwijdte: 5m
LCD: 2,5
Afstandsbediening: 2.4GHz

 

TakeMS 16GB Secure Digital (SD/SDHC) kaart Class 6 Lithium Ion Battery Pack - 25Wh/50Wh Universele Adapter | Omvormer voor Auto Sigarettenaansteker
€48,87
€111,04
€29,84
Aantal
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

 • Auteur: Moldavite
  Ik ben zeer tevreden met dit kleine veelzijdige apparaat ! eerste indruk was aanvangkelijk; plastiek...
  Maar ik moet zeggen dat die indruk snel plaatsmaakte voor tevredenheid doordat de kwaliteit van de recorder en de software van de menu,s erg krachtig en indrukwekkend is !
  Zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te stellen/terug zien etc., veel aansluitmogelijkheden en het lcd schermpje is echt zeer handig!
  aanrader: Prijs/kwaliteit/gebruiksgemak!
 • Auteur: Laurent
  Ik gebruik het toestel in combinatie met een draadloze mini-camera. De beelden zijn inderdaad van zeer goede kwaliteit en het instellen van het toestel is kinderspel.
  Aanrader voor wie geen geld en zin heeft om een dure installatie te plaatsen!
  Tevens wens te vermelden dat de service na verkoop eveneens top is. Zaakvoerder Kris Vandenreijt is altijd bereid om op uw vragen te antwoorden.
 • Auteur: Marin
  Gebruiksgemak en videoresultaat is prima.
  Bewegingsdetectie werkt zeer goed.
  Behuizing lijkt op het eerste zicht fragile.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Kan de portable recorder ook met een SDHC geheugenkaart gebruikt worden.
Antwoord:   Dit is geen probleem.
 
Vraag:   Goede middag, Hij werkt uitstekend ben zeer tevreden toppie apparaat. Alleen vraagje over de interne batterijen. Als ik hem heb opgeladen vrijdags en hem maandag pakt om te gebruiken is hij alweer leeg. Klop dit? Voor de rest zeer tevreden
Antwoord:   Lithium batterijen staan er om bekend dat ze hun lading verliezen zelfs wanneer ze niet in gebruik zijn. Je kunt echter de batterij sparen door Power On Setup > R/C Func op 'Off' te zetten. Indien deze RF communicatie functie met de afstandsbediening aan staat zal zelfs wanneer het toestel uit staat deze blijven communiceren en energie verbruiken (24mA/uur). Staat deze functie af dan gebruikt het toestel amper 2,3mA/uur wanneer het uit staat.
 
Vraag:   Als de bewegingsdetectie van de MP4 recorder aanstaat verbruikt dan de batterij minder stroom?
Antwoord:   Neen. Het gebruik van de bewegingsdetectie heeft weinig invloed op de batterijduur aangezien de camera steeds zal filmen en de recorder steeds beelden dient te analyseren.
 
Vraag:   Als je met de mp4 recorder opneemt blijft de display dan zwart of krijg je beeld?
Antwoord:   Je kunt de display aan- of uitzetten. Dit is jouw keuze. Hetzelfde geldt voor het geluid.
 
Vraag:   Als de camera op bewegingsdetectie ingesteld staat, hoelang gaat de accu dan mee?
Antwoord:   Het al dan niet gebruiken van de bewegingsdetectie heeft weinig invloed op de batterijduur. Het toestel moet steeds een beeld vormen van de omgeving om beweging te detecteren wat redelijk energie vergt.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Spy Digital Pen Camera Recorder Eagle Eye Ocean HD Action Camera Borstzak Camera
€179,95
€229,95
€120,00