U bent hier: Home > GSM Monitoring > Verwijderde SMS Berichten Hersteller Pro

Verwijderde SMS Berichten Hersteller Pro

Verwijderde SMS Berichten Hersteller Pro
Details
  • Herstelt alle berichten opgeslagen op de SIM kaart
  • Gebruiksvriendelijke software
Onze prijs: Ä109,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Verwijderde SMS Berichten Hersteller Pro

Is iedereen eerlijk met je? Heeft je oogappel slechte vrienden?
Vrees je voor het uitlekken van bedrijfsinformatie?

Met wie houdt men contact en wat wordt er gezegd?

Naast het herstellen van SMS-berichten levert de bijhorende forensische software extra functies zoals het definitief verwijderen van een SMS bericht en indien de gebruiker zijn telefoonboek had opgeslagen op de SIM dan is ook deze te herstellen. Dit is de enige SMS hersteller op de markt die eventueel ook de laatst getelefoneerde nummers kan weergeven, zelfs indien deze verwijderd waren uit de laatst-getelefoneerde-nummers lijst.

 

De Verwijderde SMS Berichten Hersteller Pro is reeds lange tijd één van onze bestsellers. De unieke functies en gebruikersvriendelijkheid maken dit item erg populair. Blijf echter realistisch over het eindresultaat. Zo kan de Verwijderde SMS Berichten Hersteller Pro, gebruikt in combinatie met een Pay&Go SIM-kaart, je tot 10 SMS-berichten herstellen, terwijl dit bij een SIM-kaart met abonnement tot 20 SMS-berichten kan oplopen. Enkel de SMS-berichten die het laatst werden opgeslagen op de SIM-kaart kunnen hersteld worden.  Meeste GSM toestellen slaan de eerste 10 à 20 SMS berichten op op de SIM-kaart. De overige SMS berichten zijn opgeslagen op het intern geheugen van je GSM toestel en kunnen niet hersteld worden. Het succes is afhankelijk van het type telefoon waar de SIM-kaart in werd gebruikt en de wijze waarop de gebruiker zijn SMS-berichten beheerd. Je behaalt de beste resultaten bij GSM toestellen waar de SMS-berichten op regelmatige basis worden verwijderd en waar dus het grootste deel van berichten op de SIM en niet op intern geheugen zijn opgeslagen. Merk op dat indien de SIM-kaart beveiligd is door een PIN-code, je deze code moet kennen om de SMS-berichten te kunnen opvragen. Succes varieert maar als deze Verwijderde SMS Berichten Hersteller Pro het niet kan, dan ook geen enkele andere.

Het Verwijderde SMS Hersteller Pro pakket bevat:

- Een PC/SC compatibele USB 2.0 smartcard reader die de inhoud van de SIM-kaart zal lezen.
- Een CD-rom met forensische software (compatibel met Windows 98se, 2000, ME, XP, Vista en Windows 7)
- Een gebruikersvriendelijke handleiding

Bekijk ook het filmpje voor de voorwaarden om je kans op succes te maximaliseren en voor de volledige werking, startende vanaf het verwijderen van de SMS berichten tot het herstellen via de forensische software.

 

Gebruik de Verwijderde SMS Berichten Hersteller Pro niet zonder toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

  • Auteur: ANNE651
    De sms hersteller is een geweldig product. Hij herstelde bij mij wel tot 25 smsjes. En dat terwijl er in de handleiding staat, dat hij tot twintig smsjes hersteld. Een mooie uitvinding zo'n hersteller.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Werkt de Verwijderde SMS Berichten Hersteller Pro ook voor niet-belgische SIM-kaarten, prepaid en abonnementen?
Antwoord:   De Verwijderde SMS Berichten Hersteller Pro kan data van iedere SIM-kaart wereldwijd herstellen. Zowel van prepaid- als abonnementskaarten.
 
Vraag:   Zijn voormalige klanten tevreden over dit product?
Antwoord:   Omwille van de grote verscheidenheid aan GSM's en de manier waarop deze SMS-berichten en andere data opslaan, kunnen we niet garanderen dat de Verwijderde SMS Berichten Hersteller Pro data hersteld van iedere SIM-kaart. Toch hebben we reeds aanzienlijk veel klanten uit de nood kunnen helpen zodat we besloten dit product binnen ons assortiment te houden.
 
Vraag:   Werkt een sim kaart van kpn of vodafone ook goed in de berichten hersteller pro
Antwoord:   De SMS Berichten Hersteller Pro werkt onafhankelijk van de GSM provider. Geen probleem dus.
 
Vraag:   Werkt de Verwijderde SMS Hersteller Pro ook voor de geheugenkaart van een mobiel toestel?
Antwoord:   Er kan enkel data van de SIM kaart worden hersteld. Niet van het interne geheugen of ook niet van een geheugenkaart.
 
Vraag:   Hoeveel tijd mag er maximum zitten tussen het verwijderen en het herstellen van de sms?
Antwoord:   Hoe minder tijd er tussen het ontvangen en herstellen van een SMS zit des te groter de kansen op succes. Daar naast is de maximum tijd ook afhankelijk van hoeveel SMS'n er tijdens deze periode zijn ontvangen. Hoe minder SMS'n ontvangen, des te groter de kans dat de desbetreffende SMS niet is overschreven. Het is in alle geval aan te raden de SIM zo snel mogelijk buiten gebruik te nemen wanneer je beslist dat er data moet hersteld worden.
 
Vraag:   Kan men de Verwijderde SMS Hersteller ook uitlezen via windows vista?
Antwoord:   Hoewel dit niet rechtstreeks door de fabrikant wordt bevestigd, verliepen onze testen op Windows Vista toch positief.
 
Vraag:   Moet men de simkaart uit het gsm toestel halen om ze te lezen met de verwijderde SMS hersteller?
Antwoord:   Dit klopt. De SIM kaart wordt in de SIM lezer geplaatst die je op de afbeelding ziet. Met onze forensische software lees je dan alle data, verwijderd of niet, uit van de SIM kaart.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Android Data Recovery Software
Ä159,95