U bent hier: Home > Bewakingscamera's en Sets > Draadloze Mini Camera Set

Draadloze Mini Camera Set

Draadloze Mini Camera Set
Details
 • Volg live mee of kies voor opname
 • Hoogwaardige beeldkwaliteit
 • Zeer discreet en flexibel inzetbaar
Onze prijs: 129,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Type Camera
Opname gewenst?
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

Draadloze Mini Camera Set

 
Steelt men geld uit je kassa?
Slinkt jouw stock op onverklaarbare wijze?
Zodra jij je kantoor of woning verlaat, zijn de poppen aan het dansen?


Stel je voor dat je live kunt meekijken, de dader op heterdaad betrappen. Wat zijn volgens jou dan de eisen waar aan zo'n camerasysteem moet voldoen?

Niet alle situaties laten toe een joekel van een camera te installeren. Wanneer je wil nagaan wat er misloopt achter je rug heb je een discreet en flexibel camerasysteem nodig zonder in te boeten op de kwaliteit. Zo discreet dat je het eenvoudig exact op die plek kunt plaatsen die jouw aandacht vergt. Een systeem zo flexibel dat je vandaag ruimte X bewaakt en morgen een oogje in het zeil houdt op kritieke plaats Y.

Juist?

Zeg "vaarwel" tegen je zorgen en "hallo" tegen de Draadloze Mini Camera Set. Dit camerasysteem is omwille van zijn variatie aan lenzen en draadloze werking het toppunt van discretie en flexibiliteit.

Discrete mini pinhole-, schroef- of knoopcamera

De draadloze mini camera's zijn verkrijgbaar in 3 verschillende versies. Of je kiest voor de standaard pinholelens die een opening van niet groter dan 2mm vergt om alles in zijn omtrek gade te slaan. Of je bent creatief aangelegd en gaat voor de ultieme discrete opstelling en kiest voor de schroeflens, eenvoudig in te bouwen in een systeem naar keuze. Of je wenst discreet alles te filmen tijdens observaties en opteert voor de knoopcamera die je in je hemd knoopt. De verschillende keuzes aan lenzen en de amper 2,0cm x 2,5cm x 3,3cm behuizing van de mini camera's laten je toe in iedere situatie een discreet wakend oog te installeren.

Flexibele draadloze mini camera

De draadloze werking en miniatuur afmetingen maken de Draadloze Mini Camera Set tot een flexibel bewakingssysteem dat je eenvoudig laat wisselen tussen de verschillende te bewaken ruimtes. Plaats de mini camera en connecteer met een voeding. Installatie: 1 minuut. Geen geknoei, enkel pure draadloze eenvoud.

Vermijd spy gadgets en kies voor kwaliteit

Mini camera’s bestaan in alle geuren en kleuren en er is geen spy apparatuur waar je bij de aankoop beter moet bij oppassen. Dit zijn geen goedkope mini camera's zoals degene waarmee het internet overspoeld is en waarvan de beelden troebel en onbruikbaar zijn. Dit zijn lower lux (1lux) camera's met een resolutie van 628 x 586 pixels. De microfoons zijn ook van een uitstekende kwaliteit. Ontvang helder alle geluiden binnen de gemiddelde kamer.

De Draadloze Mini Camera verzendt alle beelden en geluiden binnen een straal van 15-25m binnenshuis of tot 50m buitenshuis. Vermijd alle verkopers die beweren dat het bereik van hun draadloze camera's groter is. Het zendvermogen is volgens de europese regelgeving beperkt tot 10mW. Zij die een groter bereik beweren of weten niet over wat ze praten of hebben nooit een draadloze camera getest of verkopen illegale apparatuur of trachten je te bedriegen. Het theoretisch maximum bereik van een 10mW draadloze camera is 100m. Vele verkopers vermelden maar al te graag deze waarden. Dit klopt op zee zonder enige interferentie en obstakels maar is in de praktijk klinkklare onzin. Laat je niet misleiden door loze beloftes.

Bekijk onderstaand voorbeeldfilmpje en overtuig jezelf over de kwaliteit. Merk echter op dat videoportalen ge-uploade filmpjes comprimeren waardoor er een achteruitgang van kwaliteit optreedt. Voor de daadwerkelijke kwaliteit download volgende file: Draadloze Mini Camera Set voorbeeld.

 


Wat omvat de Draadloze Mini Camera Set?

 • Een Draadloze Mini Camera met ingebouwde microfoon en zender. Je kiest tussen een pinhole-, schroef- of knoopcamera
 • Een 2.4 Ghz AV ontvanger
 • Een 9V batterij-aansluiting voor de camera
 • Een adapter voor zowel de ontvanger als de camera
 • Een AV kabel voor de ontvanger
Hoe vervelend het ook is, sommige situaties vergen dat je extra middelen inschakelt en tot actie overgaat.
Stop met je gemoed te sussen door duidelijke aanwijzingen te ontkennen, waar rook is, is vuur.
Wacht niet tot de situatie uit de hand loopt en de gevolgen voor jou nog ernstiger zullen zijn.
Vat de koe bij de horens, hou alles onder controle want jij verdient de waarheid.


 
Gebruik de Draadloze Mini Camera Set niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.
 
 
Frequency: 4 different channels in order to receive 4 different cameras with 1 receiver. Channel 1:2.410 Ghz; Channel 2:2.430 Ghz; Channel 3:2.450Ghz; Channel 4:2.470 Ghz.
Camera lens: 1/3 CMOS
Video: PAL 220V/ 50Hz
Pixels: PAL 628 x 586 pixels
Minimum illumination: 1.0 Lux
Power: 9 V
Measurements: 2cm x 2,5cm x 3,3cm

 

Energizer Ultimate 9V Batterijen Lithium Ion Battery Pack - 25Wh/50Wh 6x AA 9V Niet Herlaadbare Batterij Oplossing Universele Adapter | Omvormer voor Auto Sigarettenaansteker
Info
The price for this product is not set. You can decide how much you want to pay.
€111,04
€14,88
€29,84
Tijdelijk niet voorradig.
Aantal
Aantal
 
Ultimate PC Camera Surveillance Add-on 9V Energizer Rechargeable 175mAh
€139,95
€19,95
Aantal
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

 • Auteur: Dieter
  De kwaliteit van de camerabeelden is echt bijzonder hoog. Hoge prestatie voor zo'n klein toestel !
 • Auteur: Wim
  Sublieme beeldkwaliteit. deze minicams leveren ongelofelijke prestaties !
 • Auteur: Laurent
  Onvoorstelbaar dat zo'n klein lensje toch zo goede beelden kan leveren. Is op een mum van tijd geïnstalleerd en operationeel. Aanrader!

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Wordt de 9 volt batterij in de behuizing van de pinhole mini camera geplaatst of komt hij ernaast?
Antwoord:   Onze mini camera's worden met een batterijklip geleverd. Op deze manier kan een externe 9 volt batterij de camera van energie voorzien. Voor andere stroomoplossingen volg volgende link: camera battery packs.
 
Vraag:   Kan ik de adapter op iedere pc aansluiten of heb ik hier een altijd een pc TV kaart voor nodig?
Antwoord:   De Ultimate PC Camera Surveillance Add-on bestaat uit een USB grabber die je op iedere PC met een USB2.0 poort kunt aansluiten.
 
Vraag:   Kan ik gewoon de ontvanger van de mini camera set op mijn vhs videoreceorder aansluiten op rec duwen ,en dan neem ik alles op in de kamer waar de mini camera staat. De dag erna kan ik het opgenomen beeld op mijn vhs videorecorder terug zien op tv. Klopt dit?
Antwoord:   Dit is een zeer verstandige opstelling. Dit werkt perfect. Weet natuurlijk wel dat als je de kit voor op PC zou nemen of één van onze recorders dat je enkel zou opnemen bij beweging en dat je zo uren aan analyse van de beelden spaart.
 
Vraag:   Kan ik deze beelden ook opnemen met een programma op de computer zodat ik de beelden digitaal op de computer heb?
Antwoord:  
Dit is geen probleem. Volgende set is een uitbreiding van de Draadloze Mini Camera Set. Klik hier voor de PC Spy Cam  
 
Vraag:   Kan ik ook opnemen zonder computer etc? Bijv met een mp3/4 speler? Of zijn er nog andere opties om draadloos op te kunnen nemen?
Antwoord:   Dat is een zeer goede opmerking. Je kunt inderdaad ook rechtstreeks de connectie maken met een MP4 recorder. Volgende link beshrijft zo'n opstelling: MP4 recorder met draadloze camera opname
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Draadloze Mini Camera Set met Opslag
€299,95