U bent hier: Home > Voice & Audio > USB Digitale Voice Recorder

USB Digitale Voice Recorder

USB Digitale Voice Recorder
Details
 • Neemt discreet alle gesprekken op
 • Uitermate zuivere geluidskwaliteit
 • Slimme "Voice Activation" functie
 • Tot 560 uur opname
Onze prijs: 112,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

USB Digitale Voice Recorder

 
Wat dacht je van een digitale voice recorder waarmee je kristalhelder alles kunt opnemen wat er gezegd wordt in een ruimte?

Een digitale voice recorder, zo klein dat je hem gewoon in je zak kunt dragen?

Dit is geen gewone digitale voice recorder van gemiddelde geluidskwaliteit. Neen, na het uitvoerig testen van verschillende types, beschouwen we de USB Digitale Voice Recorder als de ideale digitale voice recorder voor discrete opnames.

Digitale voice recorder tot 560uur opname en stemactivatie

Het geheugen van deze gesofisticeerde digitale voice recorder kan tot 560 uur geluidsopnames registreren. Zelfs bij discreet gebruik zoals in de binnenzak van je jas zal dit toestel nog perfect verstaanbaar de omringende conversaties registreren. Met de USB Digitale Voice Recorder neem je perfect verstaanbaar alle gesprekken binnen een straal van 10m op.

Dankzij de ‘stemactivatie' zal de USB Digitale Voice Recorder enkel opnemen wanneer er geluid is. Hierdoor moet je tijdens het afspelen niet voorwaarts spoelen doorheen stukken van geheugengebruikende stiltes. Dit spaart het interne geheugen maar ook jouw kostbare tijd. Slaag je er in om het geheugen volledig op te gebruiken dan kun je nog steeds alle opnames naar je PC exporteren. Tijdens de stiltes zal de USB Digitale Voice Recorder energiezuinig waken zodat de batterij tot 12 uur meegaat. Bij continue opname is dit ongeveer 4 uur.

Accessoires USB Digitale Voice Recorder

Neem telefoongesprekken via een vaste lijn op of gebruik de USB Digitale Voice Recorder in combinatie met de bijgeleverde externe microfoon (1m) voor die operaties die uiterste discretie vergen. Deze 'noise cancelling microfoon' verzekert niet alleen jouw discretie maar ook een zuivere geluidsopname die je eenvoudig via de bijgeleverde oortjes of via je PC afspeelt.

Geen discussies meer over wat werd gezegd en wat niet.

Wees de andere partij een stap voor en gebruik de USB Digitale Voice Recorder voor al je belangrijke gesprekken.
 

Gebruik de USB Digitale Voice Recorder niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

 
Geheugen: 2Gb
Opnametijd: LP 560 uren/SP 140 uren/HP 34 uren (afhankelijke gekozen kwaliteit)
Batterij: 4uur continue opname, tot 12uur bij stemactivatie
Andere functies: Opname telefoongesprekken, stemactivatie, tijdinstellingen, MP3 speler en FM radio

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

 • Auteur: achiel De Coninck
  Geachte,
  sorry hoor maar het lukt mij niet om een vertaling op te vragen, zou jij dat voor mij willen doen en doorsturen. Met oprechte dank
  achiel

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Welke zijn de mogelijkheden om opnames te beluisteren?
Antwoord:   U kunt opnames rechtstreeks op de Digitale Voice Recorder zelf afspelen of overzetten naar een PC (nodige accessoires zijn inclusief).
 
Vraag:   Kan ik hiermee ook automatisch gesprekken opnemen van mijn gsm zowel in als uitgaand?
Antwoord:   Neen. Je kunt via de accessoire enkel gesprekken opnemen van een analoge telefoonlijn.
 
Vraag:   Geeft de voice recorder een signaal bij een bijna lege batterij? En werkt het ook goed met herlaadbare batterijen?
Antwoord:   De Digitale Voice Recorder zal op de display aangeven wanneer de batterijen bijna leeg zijn. Indien de setting "Alle geluiden uit" is geactiveerd zal de voice recorder geen geluid maken. Het toestel kan ook perfect met oplaadbare batterijen werken.
 
Vraag:   Kan ik met de digitale voice recorder, geplaatst onder de zetel in de auto, een gesprek meeluisteren?
Antwoord:   Opvangen of registreren van gesprekken in een auto is niet zo eenvoudig aangezien er steeds heel wat omringende geluiden zijn zoals die van de motor en het suizen van de wind. Duurdere klasses van auto's zijn deze dagen wel goed geïsoleerd. Indien u meent dat tijdens het rijden bovenstaande externe factoren niet zullen overheersen dan is de Digitale Voice Recorder, evt. in combinatie met de externe microfoon, een goede oplossing.
 
Vraag:   Neemt de digitale voice recorder stemmen goed op met op de achtergrond geluid van een tv?
Antwoord:   Als je op de plek waar je de digitale voice recorder zou plaatsen de stemmen zelf goed hoort dan zal de voice recorder ze ook goed registreren.
 
Vraag:   Wat is de maximaal verstaanbare afstand bij het opnemen, met of zonder externe microfoon?
Antwoord:   Je kunt de gevoeligheid en kwaliteit vergelijken met deze van je oor. Kun jij het verstaanbaar horen? Dan zal de Digitale Voice Recorder het ook verstaanbaar opnemen.
 
Vraag:   Registreert de recorder ook datum en tijd?
Antwoord:   Ja zeker. De opnames kunnen daarnaast ook in mappen gerangschikt worden per dag voor een nog beter overzicht. Indien video een meerwaarde zou bieden, is het volgende apparaat ook een aanrader: Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera
 
Vraag:   Is er ook een pc usb kabel voor dit apparaat beschikbaar,en word er ook software bijgeleverd?
Antwoord:   Zowel de USB kabel als extra software/drivers om de opnames te downloaden naar uw PC zijn in het pakket inbegrepen.
 
Vraag:   Is deze recorder geschikt voor opname interviews en wordt het opgenomen verhaal bij aansluiten op pc ook uitgetikt?
Antwoord:   Deze Digitale Voice Recorder is zeer geschikt voor interviews maar zal de opgenomen spraak na connectie met uw PC niet automatisch uittypen. Geluidsbestanden worden als *.wav opgeslagen.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera USB Stick Voice Recorder Geluidsbewerkingsdienst
€279,95
€179,95
€50,00