U bent hier: Home > Surveillance Oplossingen voor bedrijven

Surveillance Oplossingen voor bedrijven

Bescherm je winst, bescherm je zaak. Gebruik onze kostenefficiënte surveillance systemen.

Toegegeven, het is geen aangename gedachte om je werknemers van diefstal te verdenken. Helaas, de realiteit liegt niet: Regelmatig kleuren verliezen door interne fraude het nieuws. Uit een Europese studie blijkt dat een onderneming jaarlijks enkele duizenden tot honderdduizenden euro’s aan diefstallen verliest en dat een kwart tot een derde gebeuren door eigen personeel. De financiële crisis ondermijnt de welvaart van de consument en wakkert diefstal op het werk aan. De crisis tast ook jouw omzet aan. Zeker tijdens deze periode kun je extra verliezen door malafide personeel missen. Het is jouw zaak en jij hebt het recht te weten wat er wordt gestolen, hoeveel en door wie. Dus als je niet zeker bent, twijfel dan niet langer: ruil je vermoedens in voor antwoorden met onze surveillance oplossingen.

Als zaakvoerder kun je je gewoonweg geen informatielekken, fraude, plichtsverzuim of andere stiekeme praktijken veroorloven. Vooral kleine KMO’s lopen het grootste risico om over de kop te gaan door oneerlijk personeel. Met deze keiharde feiten, moet je dus niet twijfelen om een controle uit te voeren. Waar rook is, is vuur. Je beschermt tenslotte je eigen zaak en zo de werkgelegenheid voor je eerlijk personeel.
 
Getuigenis door Joris - Zaakvoerder groothandel - computer hardware
"Tot voor kort werd er tot 7.000€ per maand gestolen uit onze magazijnen. Het begon bij enkele onschuldige bedragen maar de verliescijfers bleven maar stijgen. Indien dit zo zou verder gaan, had ik vandaag mijn bedrijf moeten sluiten. Wij werken met 50 personeelsleden en de apparatuur van Spy3K hielp ons de schuldigen op de vingers te tikken. Mijn personeel weet dat ik zulk gedrag niet meer tolereer en is op de hoogte dat er steekproefsgewijs nog een controle kan plaats vinden. De band met het personeel is er op vooruit gegaan aangezien eerlijke werknemers niet meer onder verdenking komen te staan.
"
Mini Camera

Wordt er geld gestolen? Verdwijnt je stock op mysterieuze wijze?

Een offerte voor een volledig camerabewaking systeem start aan 3000€. Verken daarom onze flexibele en uiterst gerichte mini camera oplossingen, reeds verkrijgbaar aan slechts een fractie van de kost.

Een totale bewakingsoplossing vraagt zware investeringen en is niet altijd even praktisch. Denk maar aan camerabewakingssystemen van 3000€ tot 25.000€ die uiteindelijk dat ene gevoelige plekje voor diefstal niet filmen en extra personeel vergen om de beelden op te volgen. Of de real-time GPS tracking toestellen van 1000€ of meer per voertuig, wederkerende gebruikskosten en contracten met minimum termijn. Weet dat het anders kan.

Wij, bij Spy3K, weten wat je echt nodig hebt. Één, je wil surveillance systemen die snel en makkelijk te installeren zijn, systemen die je de flexibiliteit bieden om willekeurig bepaalde ruimtes of voertuigen te controleren. Twee, je hebt incognito oplossingen nodig, bruikbaar in elk type locatie. Drie, je wil gebruikersvriendelijke apparatuur, hanteerbaar zonder ingenieursdiploma. Kortom, je wil systemen die werken en antwoorden bieden, want dat is de enige manier om de waarheid te bekomen: Wat wordt er gestolen en hoeveel? Wordt er gewerkt tijdens de uren? Welke bedrijfsinformatie is uitgelekt? Wie zijn deze gegevens ter ore gekomen? Wie is erbij betrokken? Werd er bedrijfsmateriaal misbruikt?

voice recorder

Wat gebeurt er achter je rug?

Luister mee met werelds meest geavanceerde voice recorders en ruil je zorgen voor antwoorden.

Getuigenis door Piet - "Verkoop en plaatsing van ramen, deuren en trappen
Een groot deel van ons personeel is constant op de baan, onderweg naar de klant voor de plaatsing van de aankopen. Over een periode van een drietal maanden steeg het aantal klachten over te late leveringen en plaatsingen met het drievoud. Dit vond plaats terwijl de druk op ons personeel niet was verhoogd en na diepere analyse zeker niet te zwaar leek. De Trackstick toonde aan dat er dagen waren dat er tot 2uur per dag per persooneelslid verloren ging door zelf ingelaste rustpauzes op parkings nabij autosnelwegen. De desbetreffende personeelsleden hebben een aanmaning gehad en onze klanten zijn weer tevreden over onze service.
"

Het wordt een stuk eenvoudiger om de juiste mensen met de vinger te wijzen. Bedenk ook hoeveel aangenamer het zal zijn als je geheimdoenerij ruilt voor antwoorden. Onze flexibele en discrete surveillance oplossingen laten een installatie in het kleinste hoekje van je bedrijf toe. Bedriegers zoeken zelden een centrale plaats uit om hun vuile werkjes uit te voeren. Daarom zijn onze flexibele en discrete surveillance oplossingen zo ontworpen dat ze op iedere mogelijke locatie presteren: in winkels, kantoren, magazijnen en tot in het kleinste hoekje van je bedrijf.

Hoe verdoezelen werknemers hun diefstal? Een knap staaltje van mooipraterij:
 1. “Ik verdien meer dan dat ze mij betalen, dus als ze mij dat meer niet geven? Dan neem ik het zelf wel.”
 2. “Iedereen doet het! Trouwens, ze trekken dat toch af van de belastingen of verzekeringen.”
 3. “Het bedrijf verdient miljoenen op onze kosten, dus heb ik ook recht op mijn deel.”
 4. “Het bedrijf heeft me belazerd en ik zal ze eens terugnemen.”
 5. “Ze kunnen toch niet bewijzen dat ik het gedaan heb.”

Een kleine investering in surveillance is niets in vergelijking met wat Spy3K jou opbrengt.

Bekijk het eenvoudig: Je bereikte deze pagina niet omdat er verleden jaar een paar honderd euro verloren gingen. Nee, je vond Spy3K omdat er reeds sterke aanwijzingen zijn dat jouw bedrijf significante verliezen maakt door interne fraude. Onze systemen kosten niet meer dan een paar honderd euro. Een kost die je binnen de kortste tijd weer terugverdient. Dus zijn onze systemen jouw investering waard? Zeker weten. Daarbij komt nog dat dieven niet je kantoor binnen walsen om hun schuld op te biechten. Integendeel, statistieken tonen aan dat ze brutaler worden en overgaan tot ernstigere feiten zolang ze het gevoel hebben dat ze er mee weg kunnen. Wacht dus niet langer en stop deze interne verliezen. Jij hebt risico's genomen en hard voor je zaak gewerkt. Jij verdient te weten waar je geld naar toe gaat. Laat oneerlijke medewerkers je zaak niet naar de vaantjes helpen. Vecht nu terug en neem de touwtjes opnieuw in eigen handen.

Hoe kan je diefstal door je werknemers herkennen?

 1. Opvallende veranderingen in de uitgaven en levensstijl van de werknemer.
 2. Opvallende veranderingen in werkgewoontes: per se onafhankelijk willen werken buiten de controle van hoger management.
 3. Plotse problemen met hun loon, uitgavenstaat en reizen.
 4. Mysterieuze verdwijning van documenten en verslagen.
 5. Overdreven afwezigheden
 6. Verdachte afvalcontainers of auto's die geparkeerd staan vlakbij de achterdeur
 7. Opvallende veranderingen in het gedrag van de werknemers: tekenen van drugs- en/of alcoholmisbruik, agressief gedrag (bv. veroorzaakt door een scheiding).
 8. Nieuwe vrienden en familie die plots op het werk opduiken: interne diefstal is niet altijd een solo-operatie.
 9. Plotse stijging van beschadigd bedrijfsmateriaal of verloren producten
Surveillance
Stop de verliezen

Verken onze productcategoriën in de linkerbovenhoek van de pagina

Ontdek onze surveillance oplossingen