U bent hier: Home > Surveillance Oplossingen voor Families en Thuisgebruik

Surveillance Oplossingen voor Families en Thuisgebruik

Ontdek wat er achter je rug gebeurt dankzij onze gebruiksvriendelijke surveillance apparatuur.

Je kan niet 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 babysitten, tegelijkertijd op je kinderen, je wagen en je computer, huis, kindermeisje, … passen. Maar als jij niet overal tegelijkertijd kunt zijn, ontdek dan onze gebruikersvriendelijke surveillance oplossingen die dat wel kunnen. In plaats van te twijfelen aan je eigen gevoel, kun je de antwoorden bekomen die je nodig hebt om de veiligheid van je gezin en je thuis te garanderen.

Getuigenis door Kris - Financieel manager
Iedere woensdag, wanneer mijn vrouw en ik op het werk zijn, komt men schoonmaken. Onze vaste hulp was op ziekteverlof en er werd ons een nieuwe kuisvrouw toegewezen. Na enkele keren leek er geld en kleine spullen te verdwijnen maar we waren niet zeker. Tot op een dag mijn Panerai uurwerk ter waarde van 9500€ spoorloos was. We brachten de politie op de hoogte en markeerden geldbriefjes. De diefstal van het gemarkeerde geld werd gefilmd met een Spy3K discrete mini camera en de politie deed het nodige. Al onze gestolen spullen, inclusief mijn uurwerk, werden ten huize van de kuisvrouw teruggevonden.

Gaat iedereen waar hij of zij beweert naar toe te gaan? En waarom is dat belangrijk?

Laten we het onder ogen zien: je kinderen zijn heus niet altijd eerlijk tegen je. Hierdoor kun je veel geld verliezen of het slachtoffer worden van zaken waarvan je nog niet eens wist dat ze gaande waren. Waarom zou je hiermee leven als er betaalbare surveillance oplossingen zijn die dit kunnen voorkomen?

Internet, gsm, e-mail: tegenwoordig zijn er zoveel manieren waarop louche types jouw gezin kunnen benaderen. Je kan echter niets stoppen of voorkomen waarvan je het bestaan niet afweet. Net daarom is het zo belangrijk de waarheid nu te achterhalen alvorens er iets ernstigs gebeurt.

Mini Camera

Registreer iedere beweging. Deze slimme mini camera's zullen je op de hoogte houden van wat er tijdens je afwezigheid gebeurt.

Een kleine investering in surveillance is niets in vergelijking met wat Spy3K jou opbrengt.

Krast een wraakzuchtige medewerker met zijn sleutels een heuse lijn in jouw wagen? Steelt de poetsvrouw jouw waardevolle spullen? Kijken jouw kleuters televisie of… je babysit? Heeft de vriend van je puberende zoon lange vingers? Wie kruipt er rond je huis 's nachts en waarom? Gebruikt een of andere voyeur een verborgen camera om jou te begluren?

Wat er ook gaande is, er is een betaalbare oplossing die jou gerust stelt of jouw vermoedens juist bevestigt met onbetwistbare bewijzen. Blijf niet piekeren en tobben over wat er gebeurt. Of erger: denk nooit dat het jou niet kan overkomen. Bekom de antwoorden die je nodig hebt om jouw geliefkoosde gezinsleden en waardevolle bezittingen te beschermen.

Hardware Keylogger

Controleer het gebruik van je PC

Niet detecteerbaar
2seconden installatie

voice recorder

 

Wat gebeurt er achter je rug?

Luister mee met werelds meest geavanceerde voice recorders en ruil je zorgen voor antwoorden.

Surveillance
Ruil jouw argwaan in voor antwoorden.

Verken onze productcategoriën in de linkerbovenhoek van de pagina

Ontdek onze surveillance oplossingen.