U bent hier: Home > Surveillance Oplossingen voor privé detectives

Surveillance Oplossingen voor privé detectives

Professionele spy apparatuur levert professionele resultaten

Ebay, de plaatselijk gadget shop, ... allemaal leveren ze ‘spy apparatuur’. Lang niet alle apparatuur is het vermelden waard. Sterker nog, 90% van alle courante spy apparatuur is niet praktisch inzetbaar. Het is een uitdaging om het kaf van het koren te scheiden en apparatuur te vinden waar je blindelings op kunt rekenen zodat je niet voor ‘aap’ komt te staan bij je klant.

mini CCD camera

Verzamel discreet informatie. Kies tussen volgende mini camera's en realiseer hoge kwaliteits resultaten.

Nu kun je zelf lukraak spy apparatuur bestellen en veel teleurstellingen, kosten en tijdsverlies oplopen of je laat de selectie aan ons over. Het Spy3K productgamma kent twee niveau’s

  1. Producten met een zeer sterke prijs per kwaliteitsverhouding die doen wat ze beloven en de doorsnee gebruiker de gewenste antwoorden bieden.
  2. De beste producten binnen hun niche die uitmuntende resultaten leveren, bestemd voor professioneel gebruik.

Het professioneel gamma is eenvoudig herkenbaar door het Tech Detective Pro label.

Tech Detective ProWij kiezen bewust voor een beperkte selectie. Geen gadgets, enkel apparatuur waar je op kunt rekenen. De meest succesvolle spy oplossingen kopen we in bulkhoeveelheden aan. Jij ontvangt professionele apparatuur aan een eerlijke marktprijs. Jij hebt het voordeel samen te werken met een partner die de laag kwalitatieve producten mijdt en die het nodige doet om jouw succes te bewerkstelligen.

Betrouwbare en flexibele spy apparatuur vormen een éénmansoperatie om tot een stevig bewakingsteam.

Je hebt flexibele producten nodig die resultaten genereren en waar je op kan rekenen. Dat betekent spy apparatuur die je één, snel kan installeren en twee, je toelaten overal en toch nergens te zijn. Zo kan één persoon een enorme hoeveelheid informatie vergaren vanuit verschillende locaties en in zo weinig mogelijk tijd.

Hoe efficiënter je te werk gaat, hoe groter de winst. Bovendien laat je nu het saaie gedeelte over aan de apparatuur zodat jij je meer kan focussen op de analyse van de resultaten en de aangename aspecten van je job.

voice recorders

 

Luister mee met werelds meest geavanceerde voice recorders en ruil je vermoedens voor antwoorden.

Boek overdonderende resultaten. Sleep grootschalige projecten in de wacht.

Je wil apparatuur waarvoor geen ingenieur vereist is voor de installatie. Je wil een systeem dat undercover functioneert in vele uiteenlopende locaties. Maar boven alles: je wil apparatuur die echt werkt en kwalitatieve resultaten levert want je reputatie en toekomstige opportuniteiten hangen ervan af.

Jouw expertise in combinatie met onze praktische en betrouwbare systemen helpen je de resultaten te bereiken die impact hebben en vertrouwen scheppen. Zo kunnen wij jou helpen grootschalige professionele contracten in de wacht te slepen die leiden tot een mooie, aanzienlijke en standvastige winst. Weet dat je met onze middelen een grote indruk kan nalaten zonder een grote investering te wagen. Het is onze missie om jou de juiste tools te leveren voor het bereiken van jouw volle succespotentieel.
 
 
Surveillance
Kies voor betaalbare en flexibele surveillance oplossingen en behaal de gewenste resultaten.

Verken onze productcategorieën in de linkerbovenhoek van de pagina

Ontdek onze surveillance oplossingen