U bent hier: Home > Anti- Afluisterapparatuur > Sweepmaster F2800 Plus Professioneel Anti-Afluistersysteem

Sweepmaster F2800 Plus Professioneel Anti-Afluistersysteem

Sweepmaster F2800 Plus Professioneel Anti-Afluistersysteem
Details
  • Bereik van 1 tot 8000 MHz
  • Zeer hoge gevoeligheid
  • Toont de aard van het signaal
  • Tal van slimme functies
Onze prijs: Ä4.999,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Sweepmaster F2800 Plus Professioneel Anti-Afluistersysteem

De Sweepmaster F2800 Plus is de nieuwste versie van het volledig geïntegreerd, professioneel anti-afluistersysteem. De Sweepmaster F2800 Plus is nog gevoeliger, heeft een hoger frequentiebereik en een nieuwe, aangepaste display. Het biedt nu nog meer mogelijkheden om de aanwezigheid van afluisterapparatuur vast te stellen.

Dankzij de nieuwste digitale technologie beschikt de Sweepmaster F2800 Plus over een zeer groot frequentiebereik, waarmee de Sweepmaster F2800 Plus in staat is om zelfs de zwakste radio-, infrarood-, en LF-transmissies van afluisterapparatuur waar te nemen en te lokaliseren.

Detecteer alle mogelijke signalen dankzij de Sweepmaster F2800 Plus

De Sweepmaster F2800 Plus detecteert LF, HF, VHF, UHF en microgolven; de Sweepmaster F2800 Plus zal zelfs alle toestellen met een radiosignaal tussen 0.1 MHz en 8.0 GHz (8000 MHz) waarnemen. Denk bijvoorbeeld aan miniatuurzenders in ruimtes, zenders op netvoeding, telefoonbugs, GPS volgsystemen, walkietalkies, enzovoort. De Sweepmaster F2800 Plus neemt met de MCD1 Mains Carrier & IRD1 infraroodsondes de aanwezigheid weer van zendertjes met een laag uitgangsvermogen en moderne zenders met een hoge frequentie, evenals toestellen die infrarood of lasersignalen afgeven.

Met de peak pulse en burst functie vindt de Sweepmaster F2800 Plus zelfs de meest geavanceerde afluistersystemen

De Sweepmaster F2800 Plus heeft ook een digitale ‘peak pulse’ en ‘burst’ detector waarmee het signalen kan oppikken van toestellen die slechts zeer kort een signaal verzenden. De aanwezigheid van een dergelijk toestel wordt door middel van een led op de display van de Sweepmaster F2800 Plus aangegeven. ‘Peak pulse’ toestellen zijn bijvoorbeeld GPS volgsystemen voor voertuigen, GSM-toestellen (SMS-berichten); ‘burst’-systemen zijn toestellen die informatie verzamelen en dit in korte transmissies (‘bursts’) verzenden.

De Sweepmaster F2800 Plus biedt naast een snelle en makkelijke plaatsbepaling van signalen ook de mogelijkheid om de frequentie van het signaal tot 2800 Mhz weer te geven. Dit is een zeer handige functie waarmee de gebruiker van de Sweepmaster F2800 Plus snel kan verifiëren of het waargenomen signaal dat van een onschuldige radio is, of dat het om iets verdachts gaat. De Sweepmaster F2800 Plus analyseert daarnaast de ontvangen signalen en geeft het verschil tussen analoge en digitale signalen aan.

De Sweepmaster F2800 Plus kan ook aangesloten worden op telefoonlijnen om deze te controleren

De Sweepmaster F2800 Plus heeft ook een telefooninterface waardoor het rechtstreeks met een telefoonlijn verbonden kan worden, zodat deze gecontroleerd kan worden op bugs of toestellen die een radiosignaal uitzenden.

MEEGELEVERDE ACCESSOIRES

•    Sonde met clipantenne
•    MCD1 Mains Carrier / LF detectorsonde
•    IRD1 Infrarood detectorsonde
•    Hoofdtelefoon
•    Aansluitingskabels voor telefoon x2
•    Lichtnet naar 10V DC Oplader
•    Zachte beschermende draagtas
•    Schouderband
•    Draagkoffer
 

Bereik: 1 tot 8000MHz
Frequency Counter: tot 2800MHz
Signaaldetectie: Digitaal en analoog
Telefoonanalyse RF & AF Modus
Batterij: Interne Li-Ion batterij
Detectie IR/Laser: Detectiesonde voor infrarood- en lasersignalen
Display: Aangepast, verlicht LCD-display

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*